Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 13.08.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 13 серпня. Нехай вас не лякають раптові неприємності чи пов’язані з ними розчарування. Прокидайтеся в доброму гуморі й запрограмовуйте хороший настрій на весь день. Ароматне кавування буде удвічі приємнішим, якщо додавати до нього улюблені солодощі й компанію бажаних людей. Гарного дня!

Цитата дня:   Інтуїція — це щось таке, що випереджає точні знання. Наш мозок має, без сумніву, дуже чутливі нервові клітини, що дозволяє відчувати істину навіть тоді, коли вона ще недоступна в логічних висновках, або іншим розумовим зусиллям.     (Нікола Тесла)


13 серпня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів, лише ввечері 13-го місцями короткочасні дощі, грози. Вітер південно-західний 5-10, ввечері 13-го місцями поривчастий 15-20 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, вдень 27-32°, у горах місцями вночі 6-10°, вдень 15-20° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південний 5-10 м/с. Температура вночі 12-14°, вдень 30-32° тепла.

За православним календарем 13 серпня ІМЕНИНИ відзначають Антон (Антоній), Арсеній, Василь, Веніамін, Геласій, Георгій, Євдоким, Іван (Іоанн), Йосип, Иулитта (Юлита), Сергій (Сергий), Степан (Стефан) і Юрій.



Сьогодні також:


Цей день в історії

3114 до н.е. — за індіанським календарем майя в цей день створено світ
1099 — Пасхалій II (Paschalis PP. II) обраний Папою римським;
1521 — після тримісячної облоги загін іспанських конкістадорів на чолі з Ернаном Кортесом (Fernando Cortés Monroy Pizarro Altamirano) захопив столицю ацтеків Теночтитлан (зараз місто Мехіко)



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Школа мистецтв та дизайну «Look studio»
12—17 серпня — дитячий арт-клуб «Чудеса Стародавнього світу». Поч. о 13.00.
До 25 серпня — виставка «Tra Verse» Власти Тарасової.

Ужгород, ТЦ «Токіо» (вул. Легоцького, 19А)
До 18 серпня — виставка мавпочок «Дім приматів».

Кафе «Мир» (вул. Капушанська)
З 4 серпня — фотопроект «Кімната» Нати Попової.

«Доміон»
До 22 серпня — «Нікчемний я—2». Поч. о 12.00, 14.00 та 18.30. «Самотній рейнджер». Поч. о 16.00, 20.20 та 22.50.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.
Художній музей імені Бокшая
Виставка «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні не найпозитивніший і спокійний день для вас. Не варто сприймати критично дрібні неприємності. Найефективніше - зайнятися рутинною і монотонною роботою. У другій половині дня на вас чекає з'ясування стосунків із партнерами. Не варто виконувати вимоги, які обмежать ваші фінансові надходження.
Телець. Сьогодні вам багато чого зійде з рук, важливо не робити дурниць. Керівник не зверне уваги на недоліки у вашій роботі завдяки збігу обставин. У другій половині дня можете обговорити нові ідеї з колегами, яким довіряєте. Старайтеся, щоб інформація не потрапила до конкурентів. Приймаючи важливі рішення, не варто орієнтуватися на досвід минулого.
Близнюки. У першій половині дня вам варто навести порядок у справах. На вас очікує перевірка з боку керівництва. Не варто звертати увагу на критику колег, робіть так, як планували. У другій половині дня намагайтеся не нервувати, інакше програєте. Звернувшись за порадою до більш досвідченого співробітника, ви знайдете комфортне рішення.
Рак. Цей день варто використовувати для навчання та освоєння нових знань. Сьогодні вам прийдуть у голову нестандартні ідеї. Не варто поспішати, обговоріть плани з однодумцями. У другій половині дня на вас чекає важлива зустріч із особою, яка сприятиме вашому кар'єрному просуванню. Вільний час присвятіть прогулянці на природі у мальовничому місці.
Лев Сьогодні навколо вас буде постійно напружена атмосфера. Конфлікти відбуваються через вашу нездатність прийняти можливість існування іншої точки зору. Спробуйте попрацювати над своїми особистими недоліками. У другій половині дня вам варто остерігатися любовних інтриг на роботі. Почніть більше часу приділяти особистому життю зі своїм партнером.
Діва. Цей день принесе вам приємні враження від спілкування з цікавими людьми. Вам варто звернути увагу на нестандартні способи вирішення проблемних ситуацій. Вчіться відмовляти людям, які часто користуються вашою добротою. У другій половині дня наведіть порядок на робочому місці. Варто відволіктися від роботи і подбати про романтичний вечір.
Терези У першій половині дня вам вдасться вирішити складні питання, які перешкоджали успіху. Не варто відмовлятися від запропонованої допомоги колег. Спільна робота дасть можливість прискорити процес. У другій половині дня ваша чарівність на переговорах зіграє вирішальну роль. Дозвольте собі легкий флірт, щоб розрядити атмосферу.
Скорпіон Для вас число 13 принесе велику удачу, попри загальноприйняті забобони. На вас чекає зустріч із особою, яка дасть можливість змінити вам соціальний статус. Не бійтеся швидко приймати рішення, сьогодні вам допоможуть обставини. Сміливо відмовляйтеся від усього, що вас обтяжує. Увечері можете обговорити важливі питання під час ділової вечері в невимушеній атмосфері.
Стрілець. Вранці на вас чекають непередбачені обставини, які порушать ваші плани. Якщо все валиться з рук, не варто панікувати. Те, що не виходить зробити з першого разу, вийде пізніше. У другій половині дня вас може засмутити напружений діалог із керівником. Не робіть необдуманих вчинків, проявіть стриманість і спокій.
КозерігУ першій половині дня вам слід зайнятися роботою з документами, яку ви давно відкладали. Відновлення старих ділових зв'язків принесе несподіваний прибуток. Робіть те, що у вас виходить найкраще. У другій половині дня випадкова зустріч із особою з минулого дасть можливість поліпшити свій соціальний статус. Не бійтеся використовувати дружні стосунки в діловому середовищі.
Водолій. Ваш нестабільний настрій принесе чимало клопоту. Вчіться просити вибачення у тих, кого не заслужено образили. У другій половині дня ваш керівник дасть важливу інформацію. Вам не варто обговорювати свої плани з колегами. Увечері постарайтеся знайти заняття, яке вас заспокоює і утихомирює.
Риби Сьогодні на вас чекають складнощі в особистих стосунках. Не варто реагувати на провокації і втягуватися в конфлікт. У другій половині дня ваші колеги спробують висунути ультиматум. Не звертайте ні на що увагу, робіть свою частину необхідної роботи. Увечері вам варто відвідати старого друга, щоб обговорити свої проблеми.



А зараз — усміхніться :)


Не дарма обручку надівають саме на той палець, з якого все життя беруть кров.



- Чай, кава?
- Ні, дякую, розетку і вай-фай.


Нова акція від горілки "Біленька":
Горілка "Біленька". Під кожною кришечкою білочка!
Збери 5 білочок - і тобі КРИШЕЧКА!!!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат