Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 06.08.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 6 серпня. Прокидайтеся лише в доброму гуморі й не завантажуйте думки зайвою інформацією. Найкраще не підганяти події, адже що має статися, того не оминути. Хоча сьогоднішній ранок у ваших руках – як і гармонійна кава у чашечці та хороші співрозмовники до неї. Гарного дня!

Цитата дня:   Єдине, що мені в вас не подобається, це ваше вічне: "Що скажуть люди". "Люди" не будують ваше життя. Насамперед думайте про себе. Ви самі повинні влаштовувати своє життя. Невже ви допустите, щоб між вами і вашим бажанням ставало те, що подумають інші?       (Теодор Драйзер «Фінансист»)

6 серпня 2013 року   по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 13-18°, вдень 31-36°, в горах місцями вночі 5-10°, вдень 21-26° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 16-18, вдень 33-35° тепла.

За православним календарем 6 серпня ІМЕНИНИ відзначають Алфей, Анатолій, Панас, Боголеп, Борис, Гліб, Ермоген, Давид, Іван (Іоанн), Измарагд, Илларион (Іларіон), Именей, Капітон, Микола, Тато, Полікарп, Роман, Фантин, Феофіл і Христина.


Сьогодні також:
  ООН: «Лікарі світу за мир»
  ООН: Всесвітній день боротьби за заборону ядерної зброї
  Аргентина: День дитини
  Барбадос: День незалежності
  Болівія: День незалежності
  ОАЕ: Прихід до влади правителя емірату Абу-Дабі шейха Заєда аль Нахайяна, президента країни (1966).
  Росія: День залізничних військ (від 1996)
  Ямайка: День незалежності
• Пам'ять мученика Христини.
• Мучеників благовірних князів Бориса і Гліба, в святому хрещенні Романа і Давида (1015).
• Преподобного Полікарпа, архімандрита Печерського (1182).
• Преображення Господнє


Цей день в історії

1914 — В Австро-Угорщині створено легіон Українських січових стрільців.
1926 — 19-річна Гертруда Едерле першою з жінок перепливла Ла-Манш.
1932 — Відкрився перший Венеціанський кінофестиваль.
1940 — Естонію включено до складу СРСР.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Кафе «Мир» (вул. Капушанська)
З 4 серпня — фотопроект «Кімната» Нати Попової.

«Доміон»
До 8 серпня — «Самотній рейнджер» Поч. о 12.00, 14.40, 17.20, 20.00 та 22.40.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.
Художній музей імені Бокшая
Виставка «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Вам потрібно боротися з конкурентами за місце під сонцем. Не варто довіряти співробітникам, які пропонують свою допомогу. У вашому оточенні є людина, яка зацікавлена у ваших втратах. Розібратися в складеній ситуації допоможе порада надійного друга. Увечері вам варто відволіктися від усіх турбот і побути в безлюдному місці.
Телець. Сьогодні ваші думки будуть зайняті любовними переживаннями. Слідкуйте за тим, щоб особисті стосунки не шкодили вашим кар'єрним успіхам. У другій половині дня вам слід поговорити з керівництвом про додаткову підтримку ваших ідей. Ви отримаєте гарний прибуток, якщо зберете всі факти і статистичні дані. Не бійтеся проявляти наполегливість у спілкуванні, будьте рішучі.
Близнюки. Сьогодні на вас чекає рутинна і монотонна робота. Намагайтеся не залишати розпочаті справи. Ваші недоліки може виявити керівник, тому будьте уважні і виконуйте роботу сумлінно. У другій половині дня на вас чекають непередбачені розтрати, пов'язані з допомогою другові. Увечері вам варто раніше лягти спати, щоб відновити сили.
Рак. День принесе удачу тим, хто планує серйозні зміни. Влаштування на нову роботу, перехід на іншу посаду, переїзд - всі кроки принесуть вам успіх. У другій половині дня вам слід зайнятися аналізом інформації про нових партнерів. Вживши розумних заходів безпеки, ви зможете уникнути ризиків і втрат. Увечері вам варто приділити увагу коханій людині, приготувавши сюрприз.
Лев Перша половина дня буде напруженою і складною. Вам слід відмовитися від підписання важливих документів і прийняття однозначних рішень. Час - найкращий суддя, тому відкладіть важливі дії. У другій половині дня ви отримаєте несподівану інформацію про партнерів. Не варто обговорювати з колегами свої наміри і плани, тримайте їх у таємниці.
Діва. Сьогодні ви зіткнетеся з труднощами в роботі з документами. Похід у бюрократичні інстанції краще перенести, це даремна трата часу. У другій половині дня вам варто відмовитися від авантюрних угод. Уважно перевіряйте всю вхідну інформацію. Ваша педантичність і професійний досвід допоможуть виявити незаконні дії з боку партнерів.
Терези Подумайте про відпочинок. Для нього підійде не традиційне море, а щось незвичайне. Наприклад, Норвегія або Ісландія. Тобто місця, де не проводять літо в звичайному режимі. Ви отримаєте масу вражень і приїдете дуже і дуже підготовленими до «сезону» роботи. Відпустку краще проводити в компанії коханих і дорогих серцю людей, у сімейному колі.
Скорпіон Вранці вам варто стримувати свої негативні емоції і не переносити домашні негаразди на роботу. Ваші колеги готують змову проти керівника. Відмовтеся від участі в конфліктних діях. У другій половині дня ви отримаєте прибуток від додаткового джерела доходу. Влаштуйте вдома святкову вечерю, щоб розрядити обстановку.
Стрілець. Стрільцям слід зробити сьогодні вирішальний вибір. Не затягуйте ситуацію, дійте рішуче, інакше ви загрузнете в рутині. Вам слід припинити спілкування з людьми, які вас дратують і приносять проблеми. У другій половині дня вам надійде вигідна пропозиція про співпрацю з конкурентами. Думайте про свою вигоду і можливості кар'єрного росту під час ухвалення рішення.
КозерігУ першій половині дня вам вдасться вирішити питання, з яким ви довго не могли впоратися. Об'єднавшись з однодумцями, ви отримаєте можливість суттєво збільшити свій дохід. У другій половині дня намагайтеся аналізувати уважно отриману інформацію. Вам прийде нестандартне рішення, яке допоможе позбутися труднощів. Самотні Козероги можуть зустріти своє кохання.
Водолій. Сьогодні ваш емоційний стан буде нестійким. Зміни настрою можуть спровокувати ряд конфліктних ситуацій. Ваша нервова система виснажена, саме час сходити до психоаналітика. У другій половині дня вас можуть відвернути від роботи сімейні клопоти. Плануйте свій час так, щоб не залишати незавершених ділових питань.
Риби Цей день принесе гарні результати тим, хто перебуває в пошуку роботи. Ваші комунікативні здібності будуть сьогодні на висоті. Спілкування з новими діловими партнерами принесе довгострокову співпрацю. У другій половині дня вам варто приділити час вирішенню сімейних питань. Відвідайте родичів, які потребують вашої підтримки і турботи.



А зараз — усміхніться :)

- Він такий великий і так сильно вібрує, що аж ноги зводить!
- Петровичу, не сачкуй! Берись знову за відбійний молоток, роботи ще багато!




- Мур-мур мур ... Ко-тик ...
- Господи, ... у тебе буде голова боліти чи ні?!


- Доню, піди в магазин за продуктами.
- А чарівне слово?
- Здача твоя.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат