Ужгородець ледь не спалив себе на площі перед Закарпатською ОДА

admin 29.07.2013 15:05 ПОДІЇ

В Ужгороді 49-річний місцевий житель намагався вчинити спробу самоспалення біля будівлі обласної державної адміністрації.

За даними Міністерства внутрішніх справ у Закарпатській області, біля будівлі обладміністрації на пл. Народна близько 10:25 з'явився чоловік з пляшкою з невідомою рідиною. Співробітник Державної служби охорони, який прибув на виклик, підійшов до невідомого з метою з'ясувати, що він робить біля будівлі і які у нього наміри, - повідомляє korrespondent.net.

Чоловік став віддалятися від правоохоронця, потім несподівано облив себе рідиною з пляшки і підніс до тіла запальничку. Міліціонер зняв із себе бронежилет і накинув його на самовбивцю, що врятувало йому життя. Потерпілий доставлений в міську лікарню з тяжкими опіками тіла і внутрішніх органів, він перебуває в реанімації.

За даними міліції, чоловік, який підпалив себе, є інвалідом, оскільки має вади серця. За словами матері постраждалого, у них був конфлікт із сусідом через земельну ділянку.

Нагадаємо, в березні цього року житель селища Бутово Луганської області намагався вчинити самоспалення на знак протесту проти відключення його будинку від електрики.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат