Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 25.07.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 25 липня. Нехай ваш ранок не тривожать випадкові неприємні речі, відганяйте погані думки і звільняйте простір для хороших. День обов’язково буде вдалим, якщо розпочати його у бажаній компанії і за чашечкою улюбленої кави. Затишку вам і теплих обіймів сьогодні!

Цитата дня:   Кохана жінка - наркотик, який впирає незалежно від способу вжитку. Несуттєво - колеш ти його, ковтаєш, кладеш під язик, злизуєш, вдихаєш, нюхаєш, куриш, втираєш в шкіру, дивишся на нього, чи просто читаєш інструкцію about у вікіпедії.     (Ю. Іздрик)

25 липня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вітер північно-західний 7-12, під час грози подекуди шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі 7-12°, вдень 24-29°, в горах місцями вночі 4-6°, вдень 17-22° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 10-12°, вдень 27-29° тепла.

За православним календарем 25 липня ІМЕНИНИ відзначають Гаврило (Гаврил, Гаврило), Голиндуха, Евфимий, Іван (Іоанн), Иларий, Марія, Михайло, Прокл, Серапіон, Симон і Федір (Феодор).


Сьогодні також:
•   Іспанія — День Галіції.
• Пуерто-Ріко, День Конституції.
•   Туніс — День Республіки.
•   Коста-Рика — День Гуанакасте
•   Білорусь — День пожежної служби


Цей день в історії

1687 — Івана Мазепу було обрано гетьманом України.
1814 — Англійський винахідник Джордж Стівенсон (George Stephenson) провів перше випробування паротяга.
1826 — Страта п'ятьох декабристів: П. Пестеля, С. Муравйова-Апостола, М. Бестужева-Рюміна, К. Рилеєва, П. Каховського.
1895 — Весілля майбутніх лауреатів Нобелівської премії П'єра Кюрі (Pierre Curie) та Марії Склодовської (Maria Skłodowska-Curie).
1909 — француз Луї Блеріо першим у світі перелетів Ла-Манш на моноплані власної конструкції, подорож тривала 37 хвилин


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

«Доміон»
До 25 липня — «Університет монстрів». Поч. о 12.00, 14.20 та 18.30.
«Земля після нашої ери». Поч. о 16.30, 20.40 та 22.30.  

Галерея «Ужгород»  
Виставка Олени Кондратюк «Карпатські сни» (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. На вас чекає важкий і напружений робочий день. Ви можете розлютитися через те, що не все виходить з першого разу. Намагайтеся не впадати у відчай і виконувати свої функції. Впоратися зі складною ситуацією вам допоможе особа, на яку ви навіть не розраховували. У другій половині дня ситуація вирівняється, і ви зможете завершити всі питання.
Телець Вранці вам слід остерігатися спілкування з незнайомцями, інакше можете нажити проблему. Ваші колеги можуть відкрито проявити невдоволення вашими успіхами. Не варто звертати уваги на заздрість, краще складіть чорний список недоброзичливців. У другій половині дня ви отримаєте додаткові привілеї з боку керівництва. Увечері влаштуйте романтичне побачення, зробивши сюрприз.
Близнюки. Всі ваші думки будуть спрямовані не на роботу, а на особисте життя. Намагайтеся не допустити безладдя у справах, інакше на вас чекають проблеми з керівництвом. У другій половині дня поведінка партнерів не виправдає ваших очікувань. Вам слід позбутися звички сліпо довіряти людям. Увечері вам варто відвідати концерт або театр із коханою людиною.
Рак. Перша половина дня буде особливо результативною для підписання важливих документів. Вам відкриються всі таємниці та підводні течії, що дозволить зробити правильний вибір. Не довіряйте колегам, розраховуйте лише на свою інтуїцію. Обставини складуться для вас сприятливо, що призведе до перемоги над конкурентами. Пам'ятайте, що кожна випадковість має закономірність
Лев У першій половині дня вам варто докласти максимальних зусиль, щоб переконати партнерів. Вам варто спиратися на статистику і факти, що підтверджують отримання прибутку. Ваші колеги завдадуть клопотів, ігноруйте їхні дії. У другій половині дня вам слід утриматися від прийняття однозначних рішень. Відкладіть на певний час вирішення важливого питання, і воно само собою вирішиться.
Діва. День сприятливий для переходу на іншу роботу і вступу на нову посаду. Не варто боятися змін, вони призведуть лише до кращого. Всі розпочаті цього дня проекти принесуть прибуток і високі результати. Вам варто змінити стратегію своєї поведінки. Обговорюйте свої наміри і плани тільки з тими особами, які поділяють ваші погляди.
Терези День результативний для підвищення професійної кваліфікації та отримання нових навичок. Сьогодні вам все даватиметься легко і безперешкодно. У другій половині дня вам вдасться врегулювати конфліктну ситуацію в колективі. Не варто заглиблюватися у подробиці і дрібниці, дійте глобально. Вільний час присвятіть шопінгу і отриманню задоволень.
Скорпіон Сьогодні ваші плани допоможе реалізувати впливова особа, яка спостерігала за вашими досягненнями. Не бійтеся відмовлятися від ділових зв'язків, які вас полонять. Відмовившись від малого, ви опануєте більше. У другій половині дня на вас чекають важливі переговори, намагайтеся справити приємне враження на співбесідників. Вам варто приховувати від оточуючих свої справжні наміри і мотиви, щоб здобути перемогу.
Стрілець. День буде спокійним, тому ви можете відразу будувати плани на вечір. Ваших союзників так сильно надихнуть ваші ідеї, що вони досягнуть результатів без вашого втручання. Намагайтеся проявляти вдячність людям, які вас підтримують. Вам варто приділити увагу стану свого здоров'я. Відвідаєте масажиста і займіться зміцненням імунної системи
Козеріг День принесе удачу приватним підприємцям і фрілансерам. Сьогодні ви отримаєте можливість суттєво збільшити свою ефективність і фінансовий прибуток. Вам слід розглянути можливості впровадження інноваційних технологій у робочий процес. Світ не стоїть на місці, він рухається, приєднайтеся до руху вперед. Вільний час вам варто присвятити спілкуванню з близькими людьми, які потребують вашої підтримки.
Водолій. Перша половина дня буде напруженою і може викликати сильний стрес. Намагайтеся не сприймати негативні вислови на свою адресу. Адже кожна людина може мати поганий настрій. Ставтеся простіше до подій, і вам вдасться досягти поставлених цілей. Вільний час вам варто присвятити спілкуванню з родичами, зібравши всіх за круглим столом.
Риби Сьогодні ви зможете розслабитися і розчинитися в рідкісному робочому спокої. Не витрачайте часу даремно, займіться самоосвітою і вдосконаленням професійних навичок. Не орієнтуйтеся на тих, хто слабший і дурніший за вас. Змініть коло спілкування, щоб почати рухатися вгору. Увечері на вас чекає зустріч із особою з минулого, яка відкриє старі рани


А зараз — усміхніться :)

Спочатку Бог створив Землю. Відпочив.
Потім Бог створив Чоловіка. Відпочив.
Потім Бог створив Жінку. Більше ні Бог ні Чоловік не відпочивали ..



- Ма-а-ам!
- Відчепись!
- Ну, ма-а-ам! Ну перестань, не ображайся!
- Відчепись!
- Ну, вибач мене!
- Вибач? Я тебе народжувала, ростила, виховувала. А вонa навіть матері сердечко під Авою не поставила!



- Пані Галя, а де Андрійко?
- Білочку ловить.
- Велику?
- Проспиться, розкаже.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат