Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 22.07.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 22 липня. Нехай настрій буде бадьорим, справи корисними, а думки необтяжливими. Прокидайтеся від приємних запахів, звуків та налаштовуйте себе на вдалий початок робочого тижня. Затишного ранку, смачного кавування й цікавих співрозмовників!

Цитата дня:   Вважають, що успіх приходить до тих, хто рано встає. Ні, успіх приходить до тих, хто встає в хорошому настрої.     (Ашара Марсель)

22 липня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, вдень 24-29°. В горах місцями: вночі 5-8°, вдень 14-18°.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 10-12°, вдень 26-28°.

За православним календарем 22 липня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Андрій, Антон (Антоній), Іван (Іоанн), Кирило, Костянтин, Коприй, Михайло, Панкрат (Панкратій), Патермуфий, Пров, Федір (Феодор) і Федосей (Феодосій).


Цей день в історії

1099 — хрестоносцями створено Єрусалимське королівство, першим главою держави («захисником Гроба Господня») вибраний Готфрід Бульйонський
1502 — до Лісабона повернулися учасники португальської експедиції, в якій на посаді астронома брав участь Амеріго Веспуччі. Це плавання принесло йому світову славу як першовідкривачеві Нового Світу, як тоді називали Південну Америку, що лежала на південь від екватора
1653 До столиці Молдови Сучави підійшов 7-тисячний загін Тимоша Хмельницького на чолі із новим господарем молдовським Георгієм Штефаном, почалася облога.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 25 липня — «Університет монстрів». Поч. о 12.00, 14.20 та 18.30.
«Земля після нашої ери». Поч. о 16.30, 20.40 та 22.30.  

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Караоке-бар «Rocky Karaoke»
Художній музей імені Бокшая
Виставка «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
«Молодіжна виставка».
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. День сприятливий для завершення глобальних проектів і судових тяганин. Результати перевершать ваші очікування, головне, щоб ви не впадали у відчай. Не варто прислухатися до думки колег, які тягнуть вас униз. Орієнтуйтеся на людей, які досягли в житті найкращого. Увечері вам варто розслабитися і купити собі приємний подарунок.
Телець. Перша половина дня буде повільною тягучкою, і такою, що вганяє в меланхолію. Вам слід сконцентруватися на досягненні важливої мети. Навіть якщо ви стикаєтеся зі складними перешкодами, не розслабляйтеся. У другій половині дня ви отримаєте важливу пораду від колеги. Не варто піддавати сумнівам і критиці запропоновану стратегію успіху. Ваше завдання - чітко слідувати інструкціям і діяти впевнено і рішуче
Близнюки. Сумніви в собі і невпевненість будуть помітні оточуючим. Пам'ятайте, що результат вашого успіху безпосередньо залежить від вашого емоційного стану. Знайдіть будь-яку можливість, щоб підняти собі настрій. У другій половині дня ваші співробітники спробують залучити вас до колективної змови проти керівництва. Не йдіть у прірву за натовпом, зберігайте свою індивідуальність.
Рак. На роботі вас чекає приємне здивування і сюрприз. Використовуйте сприятливі обставини, щоб обговорити підвищення. Вам слід звернути увагу на ситуацію в колективі. Сьогодні недоброзичливці і заздрісники будуть активними. Відмовившись від спілкування з неприємними особами, ви отримаєте підтримку справжніх союзників. Не бійтеся відкрито висловлювати свою критичну точку зору.
Лев У першій половині дня ви зможете вирішити всі складні питання. Не варто обговорювати свої плани з колегами, існує ризик витоку інформації. У другій половині дня у вас можуть виникнути складнощі з роботою офісної техніки. Відкладіть важливі переговори, якщо відчуваєте невпевненість у позитивному результаті. Вільний час присвятіть творчому заняттю, яке вас радує.
Діва. Сьогодні сміливо можете обговорювати свої нові ідеї з керівництвом. Успіх чекає на тих людей, які мислять нестандартно. У другій половині дня на вас чекає зустріч із конкурентами. Намагайтеся дізнатися якомога більше інформації про опонента. Результат залежить від вашої витримки і вміння переконати співрозмовника, не надаючи жодної інформації про свої плани.
Терези Сьогодні на вас чекає важлива зустріч із впливовою особою. Не варто довіряти отриману інформацію, аналізуйте все детально. Від прийняття однозначних рішень сьогодні варто утриматися. Порадьтеся з більш досвідченим колегою, щоб зробити правильні висновки. Вільний час присвятіть догляду за своєю зовнішністю і оздоровчим процедурам.
Скорпіон День принесе кілька важливих зустрічей, які змінять ваш соціальний статус. Обираючи між партнерами, віддайте перевагу особі, яка вам приємна. Не варто приховувати свої слабкі сторони. Обговоривши недоліки, ви завоюєте прихильність і довіру впливової особи. Вільний час присвятіть роботі над своїми недоліками.
Стрілець. Сьогодні на вас чекає напружена робота, яку ви давно відкладали. Не варто шукати легких шляхів, інакше ви потрапите в скрутне становище. Робіть все ґрунтовно і педантично. Ваші колеги спробують знайти ваші слабкі місця. Будьте готові до ворожого ставлення, тоді ви впораєтеся з будь-якими складнощами. Вільний час присвятіть аналізу своїх вчинків.
Козеріг День сприятливий для побудови нових партнерських стосунків. Особа, яку ви не сприймали, як ділового союзника, зробить вам пропозицію. Базуйтеся на свій професійний досвід, а не на факти. У другій половині дня ви отримаєте важливу інформацію про конкурентів. Не обговорюйте свої плани з колегами, зробіть так, як вам хочеться.
Водолій. Перша половина дня принесе безліч складнощів, з якими вам доведеться боротися. Відмовтеся від своєї стандартної поведінки і хороших манер. Чиніть з іншими так, як вони вчинили з вами. Природний відбір і конкуренція - це форма виживання в колективі. Вільний час присвятіть енергетичним практикам з очищення від негативної енергетики.
Риби Сьогодні вам доведеться зіткнутися віч-на-віч зі своїми таємними недоброзичливцями. Не варто впадати в паніку, зберігайте спокій. Чим більшу байдужість ви проявите до опонентів, тим вигідніше ситуація складеться для вас. У другій половині дня ви отримаєте важливу пораду від керівника. Зробіть те, що вам пропонують, не замислюючись над моральністю вчинку.



А зараз — усміхніться :)


Два грузина тягнуть вбитого ведмедя.
Назустріч їм третій.
- Вах, вах. Який большой! Грізлі?
- НЕТ, руками душили.


Після того, як учень матюкнувся на уроці, трудовик вигнав його зі словами: «Іди, я навчив тебе всьому, що знаю».



Вмію закочувати все... очі, банки, істерику... Вмію з нічого робити... обід, зачіску, СКАНДАЛ... можу виносити сміття, МОЗОК!! Я взагалі, дуже здібна дівчина.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат