Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 17.07.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 17 липня. Дозвольте собі порелаксувати за чашечкою свіжозвареної кави, бо від ранкового настрою найчастіше залежить успішність всього дня. Rionews бажає вам сьогодні встигнути зробити все задумане. Нехай поразки підганяють до перемог, а свіжозварена кава бадьорить на початку нового дня!

Цитата дня:   Не золото все, що сяє,   Не всі, хто блукає, - блудні..   (Д.Толкін "Володар перснів")

17   липня 2013 року в Ужгороді   хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора.
Народний прогноз погоди
: 17 липня відзначається день пам'яті святого благовірного великого князя Андрія Боголюбського. У минулі часи дивились, чи немає жовтого листя на деревах, якщо є, то осінь рано настане. Цей день визначав погоду 11 серпня: "Який Андрій - такий і Калинник (11 серпня)". Наші пращури у цей день спостерігали, як "грає місяць". Якщо його можна побачити при сході, то здається, нібито він перебігає з місця на місце, міняє свій колір і ховається в хмари. Така "гра" вказує на хороший урожай.


За православним календарем 17 липня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Анатолій, Арсеній, Асклипиодот, Василь, Георгій (Єгор, Юрій), Гарасим, Голиндуха, Диомид, Євлампій, Еразм, Иакинф, Іван (Іоанн), Иродион, Костянтин, Лонгин, Марко, Михайло, Мокій, Никодим, Никін, Тихін, Пилип (Филип) і Фома.


Сьогодні також:

У Південній Кореї святкують День конституції, в Словаччині — День незалежності, в Іраці — День Республіки, у Фінляндії — День демократії, в Лесото — День короля, в Пуерто-Ріко — День Рів'єри;

Цей день в історії

709 до н. е. — Перший опис повного сонячного затемнення, зроблений китайцем Чу Фу.
1048 — Німецький король Генріх III (Heinrich III.) вигнав із Риму папу Бенедикта IX (Benedictus PP. IX) і замінив його Дамасієм II (Damasus PP. II).
1429 — У відбитому в англійців Реймсі коронувався на французький престол Карл VII (Charles VII, le Victorieux) (стяг над його головою під час церемонії тримала Жанна д'Арк) (Jeanne d’Arc).
1505 — Після потрясіння під час жахливої грози, коли Мартін Лютер (Martin Luther) був на волосок від смерті, він міняє свої плани стати юристом і став ченцем августинського монастиря в Ерфурті.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 25 липня — «Університет монстрів». Поч. о 12.00, 14.20 та 18.30.
«Земля після нашої ери». Поч. о 16.30, 20.40 та 22.30.  

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Галерея «Ужгород»  
«Молодіжна виставка».
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні на вас чекає розчарування і безвихідь становища. Особа, на підтримку якої ви розраховували, змінить свою думку. Вам варто винести життєвий урок, і не довіряти сумнівним особам. У другій половині дня ви отримаєте вигідну пропозицію від керівництва. Ваші заслуги і професійний досвід будуть гідно винагороджені.
Телець День сприятливий для роботи над виправленням помилок. Вам слід навчитися витримці, щоб уникнути неправильних рішень. У другій половині дня можуть виникнути непередбачені обставини, які змінять ваші плани. Довіртеся рішенням Долі і її підказкам. Будь-які зміни призведуть вас лише до гарних результатів.
Близнюки. Сумніви і невпевненість у своїх силах можуть вам нашкодити. Вам слід продемонструвати свої гідності в розмові з партнерами. Тільки від вашої поведінки залежить результат подальшої співпраці. У другій половині дня намагайтеся аналізувати вчинки своїх колег. Таємний ворог допустить помилку і видасть себе.
Рак. Сьогодні на вас чекає важлива зустріч із впливовою особою. Вам слід привернути до себе співрозмовника, поговоривши з ним відверто. У другій половині дня ви отримаєте важливу інформацію про дії недоброзичливців. Намагайтеся відразу вжити жорстких заходів, щоб здобути перемогу. Вільний час присвятіть відновленню свого енергетичного тонусу.
Лев Сьогодні день буде конфліктним і складним для нових починань. Постарайтеся завершити розпочаті справи, не відкладаючи рішень. У другій половині дня вчинки колег провокуватимуть вас на з'ясування стосунків. Не варто сперечатися з людьми, які неадекватно сприймають реальність. Увечері вам варто відпочити і зняти втому за допомогою водних процедур.
Діва. Вам доведеться відстоювати свої ідеї і протистояти думці оточуючих. Подолати тернистий шлях до успіху вам допоможе порада близького друга. У другій половині дня вашим головним аргументом стане інформація і факти. Намагайтеся відмовитися від жалю і не підтримувати тих, хто слабший за вас. Саме час змінити орієнтири: приєднайтеся до тих, хто кращий за вас.
Терези У першій половині дня вас може чекати перевірка на робочому місці. Не варто панікувати і створювати суєту. Ваші недоліки не помітять, якщо ви поводитиметеся впевнено і спокійно. Відмовтеся покривати колег, які спробують втягнути вас в інтриги. У розмові з керівництвом варто порушити питання про отримання додаткових привілеїв.
Скорпіон У першій половині дня вас може чекати перевірка на робочому місці. Не варто панікувати і створювати суєту. Ваші недоліки не помітять, якщо ви поводитиметеся впевнено і спокійно. Відмовтеся покривати колег, які спробують втягнути вас в інтриги. У розмові з керівництвом варто порушити питання про отримання додаткових привілеїв.
Стрілець. Цей день принесе безліч випробувань і спокус. Вам не слід поспішати і уподібнюватися більшості в колективі. Кожне своє рішення обмірковуйте до дрібниць, інакше можете припуститися фатальної помилки. У другій половині дня вам відкриє свою душу таємний шанувальник. Зараз не час, щоб заводити службовий роман.
Козеріг Важливі переговори можуть виснажити ваш запас сил. Вам вдасться укласти вигідну угоду і отримати бажані умови співпраці. Заздрість колег підштовхне вас на сприятливі кроки. Вам варто обмежити спілкування з людьми, які песимістично мислять. Приділіть час освоєнню нових знань, це принесе вам користь.
Водолій. Перша половина дня підходить для рутинної роботи з документацією. Розподіляйте раціонально свій час. Відволікаючись на непотрібні дрібниці, ви можете не встигнути зробити головне. Керівник оцінить вашу роботу, тому намагайтеся все робити бездоганно. Увечері вам варто відмовитися від походу в місця масового скупчення людей.
Риби Ваша повільність сьогодні може нашкодити репутації. Намагайтеся не відхилятися від наміченого плану дій. Від авантюрних угод і ризикованих пропозицій слід відмовитися. Спостерігайте за роботою колег, які досягають успіху в справах. Вам слід змінити свою стратегію досягнення цілей і освоїти нові методи роботи.


А зараз — усміхніться :)



Дорога редакція!
Спасибі вам за рецепт. Авокадо ми замінили відвареною картоплею, а креветки - підсмаженим салом, але в цілому ваш рецепт салату з авокадо з креветками нам дуже сподобався.



Бойфренд дочки, каже її батькові:
- Ваша дочка щойно погодилася стати моєю дружиною.
- Сам винен. Нєфіг було ходити сюди щовечора!

Rionews

ТЕГИ : Ранкова кава

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат