В Поляні на Свалявщині відкрили новий стадіон

admin 24.06.2013 10:54 ПОДІЇ

Новий футбольний стадіон відкрили в селі Поляна, що на Свалявщині.

Не зважаючи на те, що будівництво розпочалося тільки цьогоріч, першу частину спортивної споруди вже здали в експлуатацію. Наразі 1 970 осіб можуть спостерігати за перебігом матчів з трибун. Згодом кількість місць планують збільшити до 4-х тисяч. Облаштовано роздягальні для футболістів, суддів, вбиральні. Поле розміром 105х69 метрів облаштоване системою штучного поливу.

Під час урочистого відкриття стадіону символічну червону стрічку перерізали керівник краю Олександр Ледида, голова Федерації футболу Закарпаття, народний депутат України Михайло Ланьо та полянський сільський голова Іван Дрогобецький.

Під час урочистого відкриття Олександр Ледида відзначив:

- Нині на Закарпатті багато спортивних споруд зводяться за бюджетні кошти.   Тож дуже приємно, що до процесу розвитку спортивної інфраструктури активно долучаються і бізнесмени. Завдяки одній з таких приватних ініціатив сьогодні чисельні футбольні вболівальники зможуть поспостерігати за матчем улюбленої команди на новому стадіоні. Впевнений, що і у подальшому стадіон «Поляна» буде місцем проведення великої кількості спортивних змагань.

Опісля урочистого відкриття на поле стадіону вийшли гравці місцевої команди «Поляна» та київського «Арсеналу». Перший тайм гри не став результативним. Забиті м’ячі глядачі змогли побачити тільки у другій половин ігри. На початку тайму полянським футболістам вдалося двічі вразити ворота киян. Влетів м’яч і у ворота «Поляни», та арбітр не зарахував його через офсайд. На 76-й хвилині гравець «Поляни» втретє вразив ворота суперника. Фінальний свисток зафіксував рахунок 3:0 на користь господарів.

Вже 25 червня стартують ігри Чемпіонату України серед дитячо-юнацьких команд. Матчі фінального етапу Дитячо-юнацької футбольної ліги України пройдуть і на полянському стадіоні. Гратимуть, зокрема, і вихованці шкіл футбольних клубів «Шахтар» та «Динамо»» 1997 та 1999 років народження.

admin


За матеріалами прес-служба ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат