Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 21.06.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 21 червня. Успіх обов’язково наздожене вас сьогодні, тільки ви не тікайте від нього. Нехай ранкова кава дарує приємні емоції й хороших співрозмовників. Плануйте свої вихідні й не переймайтеся через дрібниці. Гарного дня й смачного кавування!

Цитата дня:   B моє життя приходять ті, хто хоче, і хто хоче йде, але є загальні правила для всіх гостей: заходячи - витирайте ноги, ідучи - закривайте за собою двері.     (Харукі Муракамі)

21 червня 2013 року   по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасні дощі, окремі грози. Вітер південно-східний 5-10, під час грози пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 15-20°, вдень 28-33°, у горах вночі 10-15°, вдень 22-27° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-східний 5-10 під час грози 15-20 м/с. Температура повітря вночі 17-19°, вдень 30-32° тепла.

За православним календарем 21 червня ІМЕНИНИ відзначають Афре, Василь, Єфрем, Зосим, Каллиопия, Костянтин, Маркіян, Меланія, Навкратий, Никандр, Павло, Федір (Феодор) і Феофан.


Цей день в історії

524 — Годомар, король Бургундії, переміг галлів у битві під Везероном
1963 — італійський кардинал Джованні Монтіні був обраний 261-м понтифіком Римської католицької церкви, Папою Павлом VI
1971 — розкопуючи курган Товста Могила, український археолог Борис Мозолевський відкрив славнозвісну скіфську пектораль



Що сьогодні ы на вихідних буде в Ужгороді та краї

Художній музей імені Бокшая
21 червня — відкриття виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Ужгород, кафе «Старий двір»
22 червня — творчий вечір «Тендітна музика і поезія». Поч. о 18.00.

Центральна міська бібліотека (вул. Волошина, 20)
22 червня —   майстер-клас «Давайте навчимося робити краще!» від фотографа, ретушера і кольорокоректора Владислава Троцького. Поч. об 11.00.

Карпати (старт поблизу села Верхній Бистрий)
22—23 червня — пригодницькі перегони «Gorgany Race».

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга, щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 21.00.

«Доміон»
До 27 червня — «Форсаж — 6». Поч. о 12.00, 14.20, 16.40, 19.00, 21.20 та   23.30.  

Облмуздрамтеатр
22 червня — Концерт Тамари Гвердцителі.
23 червня — «Мауглі». Поч. о 12.00. «Здрастуйте, я ваша тьотя». Поч. о 18.00.

«Бавка» (пл. Театральна)
23 червня — «Усмішка клоуна» (Юхим Чеповецький). Поч. об 11.00 та 13.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)
До 24 червня — виставка сучасного мистецтва «Фрагментації».

Галерея «Ужгород»  
Виставка словацького архітектора Людвига Оелшлегера.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Перша половина дня буде вельми напруженою і конфліктною. Вам слід запастися терпінням і стримувати свої емоції. Не варто з'ясовувати стосунки з колегами і боротися за справедливість. У другій половині дня займіться роботою з документацією і наведенням порядку в справах. Вашу ініціативу підтримає керівництво, використовуйте цей шанс, щоб поговорити про підвищення.
Телець. Вранці вами керуватиме почуття ліні, намагайтеся не піддаватися своїм слабостям. Вам слід зайнятися налагодженням нових ділових зв'язків. Використовуйте свої рекомендації та зверніться за підтримкою до авторитетної особи. У другій половині дня на вас чекає ділова пропозиція від старих партнерів. Забудьте свої образи і постарайтеся скористатися можливістю отримати гарний прибуток.
Близнюки. День принесе вам багато розчарувань у людях, змусивши змінити свої ідеали. Ті, кого ви вважали однодумцям, зрадять вас. Вам слід проявити жорсткість у вчинках і своїй поведінці. Вийти зі скрутного становища вам допоможе колега, якого ви вважали завжди своїм конкурентом. Робіть так, як із вами вчинили оточуючі, тоді ви зможете отримати прибуток.
Рак. Не слід сьогодні ділитися своїми ідеями з колегами. Обміркуйте стратегію дій і зберіть нову команду однодумців. Стосунки з керівництвом будуть напруженими, намагайтеся стримувати свої емоції. У другій половині дня вам слід зайнятися роботою з усунення недоліків у своїй діяльності. Вільний час присвятіть особистим стосункам, приготувавши сюрприз коханій людині.
Лев Перша половина дня буде особливо результативною для спілкування з новими партнерами. Вам слід поступитися співрозмовнику, щоб отримати потрібний результат і прибуток. Намагайтеся більше слухати, ніж говорити, тоді ви отримаєте важливу інформацію. У другій половині дня вам слід уважно поставитися до отриманої інформації. Увечері побудьте на самоті, зайнявшись тим, що вам подобається.
Діва. Вранці будьте уважні, не забувайте важливих речей і документів. Стосунки з колегами ускладняться через неприємну подію на роботі. Не втручайтеся в чужі суперечки й інтриги, інакше підірвете свій авторитет. У другій половині дня на вас чекає вигідна пропозиція від незнайомої особи. Не бійтеся братися за справу, в якій ви не дуже професійно розбираєтеся. Пам'ятайте, що новачкам завжди щастить.
Терези Зверніть увагу на свою зовнішність і стиль, сьогодні вам потрібно мати бездоганний вигляд. У розмові з керівництвом вам слід зробити ставку на зміцнення репутації, а не на вигоду. У другій половині дня на вас чекає важлива зустріч із особою, яка негативно налаштована. Вам вдасться вирішити ситуацію, якщо ви виявите хитрість і гнучкість мислення. Увечері рушайте в клуб, щоб розвіятися.
Скорпіон Сьогодні вам належить зробити багато важливих справ. Не варто нікуди поспішати, ви впораєтеся з усіма поставленими завданнями, якщо проявите спокій. У другій половині дня випадкове знайомство принесе вам співпрацю з впливовими людьми. Вам слід проявити повагу до співрозмовника, щоб отримати довгострокову перспективу роботи. Вільний час присвятіть духовному розвитку та самовдосконаленню.
Стрілець. Ранок принесе безліч несподіванок і сюрпризів. Випадкова зустріч із особою з минулого може відродити втрачені почуття. Вам варто серйозно подумати, перш ніж вступати в любовні авантюри. У другій половині дня на вас чекає серйозна розмова з керівником. Не впадайте у відчай, сприймайте критику спокійно і без емоцій.
Козеріг Сьогодні на вас чекає зустріч зі старим діловим партнером. Ваші дружні стосунки можуть перерости у ділове партнерство. У другій половині дня на вас чекає прибуток від посередницької діяльності. Ваші ідеї допоможе реалізувати особа, яка має авантюрні нахили. Вільний час присвятіть захопленню, яке допомагає розслабитися і відволіктися.
Водолій. Початок дня принесе багато суєти, даремних дій і занепокоєння. Намагайтеся не втручатися в особисте життя інших людей. Серед ваших колег проявиться людина, яка створює інтриги за спиною. Вам слід поговорити з керівництвом і обговорити свої ідеї та плани. У другій половині дня на вас чекає громадська похвала і визнання. Увечері приділіть увагу проблемам домочадців.
Риби День сприятливий для вирішення будь-яких фінансових питань. Якщо ви давно планували зробити інвестиції - сьогодні вдалий час. У другій половині дня укладення угоди може ускладнитися через отримання нової інформації. Не поспішайте приймати рішення, перенесіть підписання важливих документів. Вільний час найкраще присвятити спілкуванню з близьким другом, щоб отримати важливу пораду.




А зараз — усміхніться :)


- Давай, просто посидимо мовчки? Тут так красиво, не хочу порушувати цю тишу ...
- Тягніть білет.


- Які види психологічного насильства вам відомі?
- Жінки ...



Коли американці висадились на Місяць, Брежнєв викликав наших космонавтів і сказав:
- Американці на Місяці. Треба їх переплюнути...Ми вирішили послати вас на Сонце...
Космонавти захвилювались:
- Готові виконати будь-яке завдання партії і уряду, але ж ми там згоремо...
Брежнєв лукаво посміхнувся:
- Думаєте, що в нашому уряді дурні сидять?...Полетите вночі.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат