Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 14.06.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 14 червня. Нехай вас не розчаровують дріб’язкові невдачі, проходьте спокійно повз них і не спотикайтеся навіть. Нехай ранок буде сприятливим до хороших речей і бажаних співрозмовників. Ароматного кавування й бадьорого настрою наприкінці робочого тижня!

Цитата дня:   Все найпотрібніше і найцінніше ти завжди носиш в собі, все решта - декорації.   (Ельчин Сафарлі "Мені тебе обіцяли")

14 червня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 11-16°, вдень 24-29°, у горах місцями вночі 7-10°, вдень 15-20° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний 3-8 м/с. Температура вночі 14-16°, вдень 27-29° тепла.

За православним календарем 14 червня ІМЕНИНИ відзначають Агапит, Валеріан (Валер'ян, Овер'ян), Василь, Віра, Гаврило, Давид, Денис (Дионисий), Евилпист, Иеракс, Метрий, Неон, Павло, Пеон, Пирр, Устин (Иустин), Феспесий, Фірм, Харита, Харитін і Шио.



Сьогодні також:
  ООН: Всесвітній день донора крові
  Афганістан: День матері
  Литва: День трауру та надії
  США: День американського прапора



Цей день в історії

1569 — підписали Люблінську унію, згідно з якою Литва та Польща об'єдналися у Річі Посполиту, а українські землі від Литви перейшли до Польщі.
1783 — на березі Ахтіарської бухти адмірал шотландського походження Томас Макензі заснував першу в Криму російську військово-морську базу, через рік на бажання Катерини IIназвану Севастополем
1834 — Ісаак Фішер із Спрингфілда (штат Вермонт, США) одержав патент на наждачний папір
1940 — гітлерівські війська зайняли Париж


Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Філармонія
14 червня — закриття 66-го   концертного сезону. Концерт симфонічного оркестру Закарпатської обласної філармонії. Диригент — Роман Ревакович (Польща). Солісти: заслужений артист України   Йожеф   Єрмінь (фортепіано, Львів), лауреат міжнародних конкурсів Павло Бойко (кларнет, Київ). У програмі: В. Лютославський «Траурна музика» для струнного оркестру пам’яті Бейли Бартока, «Танцювальні прелюдії» для кларнета та камерного оркестру, «Мала сюїта»   для симфонічного оркестру, Ф. Шопен.   Концерт № 1 мі-мінор для фортепіано з оркестром. Поч. о 18.00.

Падіюн
14—16 червня — Міжнародний фестиваль та семінар бойових мистецтв.

Облмуздрамтеатр
16 червня — «Велике жабеня». Поч. о 12.00. «Обережно, жінки!». Поч. о 18.00.

«Бавка» (пл. Театральна)
14—15 червня — кращі роботи «Київського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів KISFF 2013». Поч. о 19.00. Вхід — 25 грн.
16 червня — «Казка про рибака та рибку» (до дня народження Олександра Пушкіна). Поч. об 11.00 та 13.00.


Колочава, Міжгірський район (музей «Старе село»)
15 червня — «Фестиваль ріплянки».
Художній музей імені Бокшая
До 16 червня — виставка «Графіка Закарпаття ХХ століття».
Виставка мистецького об’єднання «Малий Лувер» «Світ очима дітей».
21 червня — відкриття виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


«Доміон»
До 20 червня — «Монстри на канікулах». Поч. о 12.00 та 15.30.   Вартість квитка 10.00 грн.
«Вартові легенд». Поч. о 13.40 та 17.10. Вартість квитка 10.00 грн. «Жарти в сторону». Поч. о 19.00, 20.40 та 22.20.

Фойє Закарпатської ОДА, 2-й поверх (пл. Народна, 4)
До 15 червня — фотовиставка   «Планета дитинства».

Мистецький центр «Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)
До 24 червня — виставка сучасного мистецтва «Фрагментації».

Галерея «Ужгород»  
Виставка Олега Гораля (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  
Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня у вас можуть виникнути складнощі в роботі з технікою. Щоб швидко впоратися з проблемою, зверніться до експерта. Вам варто перенести всі важливі справи на другу половину дня. Ви отримаєте важливу інформацію про конкурента, яка змусить вас змінити прийняті рішення. Вечір вам слід присвятити завершенню ділових питань. Розробіть нову стратегію здійснення робочих досягнень.
Телець. Вранці вам слід остерігатися конфліктів із незнайомцями, інакше ви опинитеся в неприємній ситуації. Ваші колеги спробують дискредитувати вас в очах керівництва. Не допускайте пліток та інтриг, відстоюйте свою правоту будь-яким способом. У другій половині дня допомога від впливової особи дозволить врегулювати виниклий конфлікт. Вільний час краще присвятити близьким.
Близнюки. Вам слід позбутися сумнівів і невпевненості в собі. Тільки ваша рішучість і наполегливість допоможуть домогтися потрібного результату. У суперечку з керівництвом вступати сьогодні не варто. Обов'язково наведіть порядок на робочому місці. У другій половині дня вам доведеться надати допомогу колезі. Намагайтеся не втручатися в інтриги, які провокують заздрісники. Найвигідніша стратегія для вас - збір інформації та раціональний аналіз.
Рак. День буде насичений спілкуванням із новими партнерами. Вам слід берегти свої сили, щоб виконати всі поставлені завдання. Вчіться відразу виділяти головне, щоб не витрачати час на порожні розмови. У другій половині дня у вас можуть виникнути розбіжності з керівником. Постарайтеся відстояти своє рішення, використовуючи гнучкість і м'якість у спілкуванні. Увечері вам варто відволіктися від суєти і прогулятися на свіжому повітрі.
Лев На Левів чекає важкий день і постійна боротьба за лідерство. Ваші конкуренти можуть скористатися незаконними методами, тому будьте обережні. Не піддавайтеся на шантаж і маніпуляції, ви отримаєте перемогу, якщо проявите мудрість і спокій. Не варто сьогодні приймати глобальних рішень. Довіртеся перебігу подій і плину часу. Наприкінці дня можливі розтрати, пов'язані зі штрафними заходами.
Діва. День буде спокійним і одноманітним. Вас може втомити нудна діяльність, тому постарайтеся внести різноманітність. Колективна робота і обговорення нових ідей з колегами принесуть користь. У другій половині дня на вас чекає освідчення в коханні від людини, яку ви не помічаєте. Вам слід зняти втому і отримати приємні емоції, тому не варто ввечері сидіти вдома.
Терези Сьогодні вам вдасться підняти свій авторитет в очах керівництва та колег завдяки нестандартному рішенню. Будьте уважні на переговорах, щоб не допускати ризику і фінансових втрат. У другій половині дня ваш недоброзичливець спробує створити інтригу за вашою спиною. Щоб уникнути негативних наслідків, проявіть жорсткість і швидкість реакції. Увечері сходіть куди-небудь із коханою людиною, щоб отримати приємні емоції.
Скорпіон День буде вдалим для початку нової співпраці. Сьогодні ваше додаткове джерело доходу принесе більше прибутку, ніж основний заробіток. Настав час прийняти серйозне рішення. Інвестиції в свій розвиток принесуть вам стабільність і славу. У другій половині дня вам слід зайнятися відновленням старих ділових контактів. Людина з вашого минулого допоможе у реалізації нових починань.
Стрілець. Ваше здоров'я може дати збій, якщо не вжити негайних заходів. Відкладіть усі справи, щоб зайнятися підтримкою свого організму. У другій половині дня на вас чекає матеріальне заохочення з боку керівництва. Не варто афішувати свій успіх перед колегами, щоб не викликати заздрість. Ваш партнер потребує розуміння і моральної підтримки. Проявіть інтерес до труднощів у справах коханої людини.
Козеріг В первой половине дня вы столкнетесь с выбором: отказаться от бесполезного сотрудничества или получить новые возможности. Не стоит давать второй шанс человеку, который вас подвел в финансовом плане. Вторая половина дня будет удачна для заключения долгосрочных контрактов и построения новых деловых отношений. Вам стоит уделить время личной жизни. Проведите время с любимым человеком в романтическом месте, чтобы воскресить страсть и чувственность в отношениях.
Водолій. Водолії зустрінуться з безліччю перешкод, які можуть порушити робочий розпорядок. Сьогодні варто відмовитися від ділових поїздок і переміщень в годину пік. Займіться роботою з документами і написанням звітів. У другій половині дня ви матимете незаплановані витрати. Не варто брати кредит і позичати великі суми грошей. Увечері вам найкраще усамітнитися в тихому безлюдному місці.
Риби Сьогодні ви зіткнетеся зі своїми таємними ворогами. Обставини складатимуться таким чином, що недоброзичливці покажуть відкрито своє справжнє обличчя. Розмова з керівництвом дозволить вам отримати додаткові привілеї. У другій половині дня вам слід проявити обережність у підписанні важливих документів. Щоб відновити сили, відвідайте масажний салон або спа-кабінет.



А зараз — усміхніться :)


Кава - чарівний напій. Скільки людей народилося на світ завдяки запрошенню "на чашечку кави"?


- Алло, лікарю!
- Що сталося?
- Я зараз нажерся оселедця і запив його молоком... Питання - полуницю мити чи це вже неважливо?



Швидше вихідних закінчуються тільки гроші

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат