Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 12.06.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 12 червня. Нехай усе задумане якомога швидше реалізується й забезпечить ваш успіх та хороший настрій. Додавайте до ароматної ранкової кави трохи позитивних емоцій та улюблених солодощів. А день розпочинайте під акомпанемент улюблених мелодій. Бажаних співрозмовників до приємного кавування!

Цитата дня:   Найбільша пошана, яку можна виявити людині, це запропонувати їй:
- Подивись-но, як сонце заходить!     (Бруно Ферреро)

12 червня в Ужгороді температура повітря 22-24°. Нічні хмари звільнять вранці небо від своєї присутності, але вдень ненадовго з'являться, щоб ввечері знову зникнути. Дрібний дощ, який розпочнеться вдень, ще до приходу вечора закінчиться.
Народний прогноз погоди
: 12 червня відзначається день пам'яті преподобного Ісакія-сповідника. У народі цей день вважався зміїним. За народним повір'ям, у цей день змії "ходять по лісах станицями" і вбивати їх дуже небезпечно. Кожному вони готові мстити безмилосердно. З давніх часів до нас дійшла традиція на день Ісакія саджати боби. Нащі пращури 12 червня спостерігали за павуками: якщо павуки посилено працюють у цей день, значить погода буде мінятись. У цей час цвіте шипшина і жасмин.



За православним календарем 12 червня ІМЕНИНИ відзначають Евпл, Иларий, Исаак (Исаакий), Ісай (Исаия), Наталий, Никанор, Салон і Яків (Иаков).



Сьогодні також:
  Україна: День працівника фондового ринку
  Росія: День Росії
  Філіпіни: День незалежності
  Парагвай: День миру
  Фінляндія: День Гельсінкі


Цей день в історії

1923 — Гаррі Гудіні вперше публічно продемонстрував трюк, звільнивши себе із гамівної сорочки, висячи над землею на висоті 40 футів.
1929 — Завершилися випробування першого багатомісного пасажирського літака «АНТ-9» конструкції Туполєва.
1929 — У Москві відкрили Всесоюзний з'їзд безбожників.
1931 — Гангстер Аль Капоне і 68 його соратників були засуджені за порушення «сухого» закону.
1935 — На студії «Brunswick Records» 17-літня Елла Фіцджеральд записала свій перший сингл з піснями «Love and Kisses» і «I'll Chase the Blues Away».



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї
Художній музей імені Бокшая
До 16 червня — виставка «Графіка Закарпаття ХХ століття».
Виставка мистецького об’єднання «Малий Лувер» «Світ очима дітей».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Фойє Закарпатської ОДА, 2-й поверх (пл. Народна, 4)
До 15 червня — фотовиставка   «Планета дитинства».


«Доміон»
До 20 червня — «Монстри на канікулах». Поч. о 12.00 та 15.30.   Вартість квитка 10.00 грн.
«Вартові легенд». Поч. о 13.40 та 17.10. Вартість квитка 10.00 грн. «Жарти в сторону». Поч. о 19.00, 20.40 та 22.20.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Олега Гораля (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  
Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. День принесе удачу тим, хто шукає нову роботу або планує змінити професію. Сьогодні вас спокушатимуть авантюри на кожному кроці. Щоб прийняти вірне рішення, вам потрібно спиратися на логіку, а не на емоції. У другій половині дня ваш партнер спровокує конфлікт. Намагайтеся не порушувати наміченого плану через негаразди в особистому житті.
Телець. Вранці вам доведеться надати допомогу близькому другу, що може призвести до запізнення на роботу. Не варто метушитися і поспішати, ви зможете вирішити всі поставлені завдання. У другій половині дня ви отримаєте важливу пораду від вашого керівника. Постарайтеся переключитися на досягнення глобальних цілей, не розмінюючись на дрібниці. Увечері самотні Тільці можуть зустріти свою Долю.
Близнюки. Вранці на вас чекає випадкове знайомство з людиною, яка принесе користь у роботі. Важливі переговори можуть бути ускладнені ворожим настроєм партнерів. Аби розвіяти сумніви і недовіру, вам доведеться звернутися по допомогу до авторитетної особі. У другій половині дня намагайтеся знайти компромісне рішення в діалозі з колегами. Ворожнеча з близьким оточенням може привести до фінансових збитків.
Рак. У першій половині дня ви страждатимете від нудьги і монотонності дій. Вам слід зайнятися підвищенням професійної кваліфікації. Намагайтеся слідувати прикладу тих співробітників, які швидко досягли успіху завдяки своїй харизмі та силі духу. У другій половині дня ви зіткнетеся з неприємною інформацією у вигляді пліток за вашою спиною. З'ясуйте стосунки з провокатором негайно і жорстко.
Лев Перша половина дня принесе вам багато клопоту. Допомагаючи колезі, ви можете спровокувати конфлікт через зіткнення амбіцій. Не варто звертати увагу на грубість із боку керівництва, адже людям властиві сплески негативних емоцій без причини. У другій половині дня намагайтеся не перевтомлюватися. Ваш організм вимагає відпочинку і розслаблення, подбайте про своє здоров'я і душевний комфорт.
Діва. Сьогодні ваш романтичний настрій може відволікти від виконання робочих завдань. Рутинна робота і монотонна праця можуть викликати апатію і занепад сил. У другій половині дня ви отримаєте важливу інформацію від нового співробітника. Вам не слід роздувати скандал, обміркуйте свої дії. Вільний час вам варто присвятити спілкуванню у світських колах, насолоджуючись романтикою у стосунках.
Терези Вранці вам слід контролювати час, ви будете скрізь спізнюватися. Перенесіть важливі зустрічі на другу половину дня. Укладання угод може бути ускладнене додатковими вимогами з боку партнерів. Врегулювати всі питання вам допоможе надійний друг. Сьогодні ви сміливо можете вкладати кошти навіть у ризиковані заходи. День принесе успіх тим, хто не боїться ризикувати і не сумнівається у своїх силах.
Скорпіон Сьогодні вам слід зайнятися обговоренням планів із колегами. Зовсім випадково на поверхню спливе правильне рішення, яке принесе швидку вигоду. У другій половині дня ви отримаєте серйозну пропозицію від авторитетної особи. Нова співпраця принесе вам славу і підвищить матеріальний статус. Ваше вміння знайти підхід до будь-якого співрозмовника сьогодні зіграє вирішальну роль у закріпленні довгострокового партнерства.
Стрілець. День принесе прибуток співробітникам сфери нерухомості. Придбання житла та довготривала оренда будуть особливо вигідними. У другій половині дня на вас чекає несподівана розмова з керівництвом. Використовуйте шанс, щоб попросити про додаткові робочі привілеї. Конфлікт із недоброзичливцем може викликати інтриги в колективі. Вам слід негайно діяти, щоб припинити спроби підірвати вашу репутацію.
Козеріг У першій половині дня вам доведеться відволіктися від основної зайнятості, щоб вирішити побутові питання. День принесе успіх в укладанні великих угод і союзу з новими компаньйонами. У другій половині дня ви отримаєте прибуток, який варто розумно вкласти в реалізацію своїх ідей. Відкриття свого бізнесу дасть швидкі фінансові результати. Вільний час варто присвятити відпочинку з коханою людиною.
Водолій. Сьогодні вам доведеться відстоювати свою точку зору публічно. Не звертайте увагу на колег, які намагаються вас роздратувати. У другій половині дня ви отримаєте можливість відкрито заявити про свої досягнення. Використовуйте момент слави, щоб поговорити про премії або підвищення гонорару. Вільний час вам варто присвятити догляду за своєю зовнішністю і омолоджувальним процедурам.
Риби Сьогодні на вас чекає напружена робота і нервове перевантаження. Слідкуйте за своїм тиском, інакше можуть виникнути ускладнення. У другій половині дня конфлікт із керівництвом може призвести до необдуманих вчинків. Проявіть стриманість і не сприймайте критику близько до серця. Пам'ятайте, що конфлікти цього дня - це кармічне опрацювання, з яким ви маєте отримати уроки.



А зараз — усміхніться :)

Розмова в автобусі:
- Чоловіче! Ви п'яні, жахливо п'яні, гидотно п'яні!
- А у вас, дівчино, ноги криві, страшенно криві, гидотно криві! А я завтра тверезий буду!


Як триває тиждень?
- Понедіііііііііііііііііііііііііііііііііііііілок.
- Вівтооооооооооооооооооорок.
- Сереееееееееееееееееееееда.
- Четвееееееееееееееееееееер.
- П'ятницясуботанеділя.


На дурне запитання чоловіків: "Як справи на особистому фронті?"
Так і хочеться відповісти: "Багато ваших полягло..."

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат