У Тячеві міліціонер побив чоловіка й вимагав від нього гроші

admin 12.06.2013 13:17 ПОДІЇ

Прокуратура Тячівщини проводить досудове розслідування за фактом прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди та зловживання владою або службовим становищем працівником тячівської міліції.

За словами прокурора Тячівського району Владислава Братюка, 11 червня 24-річний мешканець Тячева звернувся до прокуратури із завою про насильство з сторони інспектора Буштинського відділення міліції Тячівського РВ   УМВС, а також повідомив про вимагання   цим міліціонером неправомірної вигоди сумою 1 тис.грн".
За його словами, молодший лейтенант міліції М., ввечері 10 червня прийшов із невідомою особою до нього додому і, надівши   кайданки, доставив до Буштинського відділення міліції Тячівського РВ УМВС України в Закарпатській області. Там, за твердженням постраждалого, працівник міліції бив його гумовим кийком по руках, ногах та тулубі, мотивуючи свої дії несплатою останнім 51 гривні штрафу за вчинення адмінправопорушення (поява в громадському місці у п’яному вигляді). Крім того, молодший лейтенант міліції сказав, що у зв’язку несплатою вказаного штрафу тячівець тепер зобов’язаний йому відшкодувати 1 тис.грн. За словами чоловіка 200 грн. він віддав правоохоронцю одразу, залишок суми міліціонер велів передати наступного дня продавцю тютюнового кіоску, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.
«Відомості   за вказаною заявою того ж дня прокуратурою Тячівського району внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, та розпочато розслідування кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.365, ч.4 ст.368 КК України, які об’єднані в одне кримінальне провадження» - пояснив Владислав Братюк.
«У ході розслідування вже встановлено, що 11 червня, неподалік Буштинського відділення міліції Тячівського РВ УМВС в Закарпатській області, потерпілий зустрівся з міліціонером та повідомив, що він частково виконав його вимогу, передавши 400 гривень продавцю тютюнового кіоску» - розповідає прокурор. «Відтак, коли міліціонер забирав гроші від продавця кіоску його було був викрито старшим слідчим прокуратури Тячівського району та працівниками ВВБ в Закарпатській області ДВБ МВС України» - завершив прокурор.
Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Прокуратурою області забезпечено контроль за ходом досудового   розслідування.

Джерело: mukachevo.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат