Левеня Кайло разом із своїм дресирувальником спілкувався з журналістами(ФОТО)

rionews, фото Л. Федоришиної 10.06.2013 18:57 ПОДІЇ

 

«Тварину треба любити і займатися нею з самого народження», - зазначив під час засідання Ужгородського прес-клубу італійський дресирувальник Емануель Фаріна.

Приборкувач хижаків на зустріч з журналістами привів справжнє левеня. Емануель повідомив, що займається дресируванням різних тварин не лише левів. Левеня Кайло поки що не виступає на великій сцені цирку. За словами італійця, левик ще досить молодий, йому всього 10 місяців, зараз він проходить навчання. «Він вже готовий сприймати циркову програму, тому скоро ми почнемо його цьому вчити», - зазначив Емануель.
«90 % успіху у дресируванні, коли вдається досягнути дружнього контакту між дресирувальником та твариною», - впевнений італієць. За його словами, з Кайло йому вже вдалося потоваришувати, тварина сприймає чоловіка як рівню, він живе в нього вдома і в автомобілі їздить на сидінні пасажира поруч з дресирувальником.
Попри любов тварини до людини, Емануель Фаріна зазначив, ніколи не можна забувати, що лев протягом всього життя залишатиметься хижаком, а значить - небезпечним.

Вже зовсім скоро, 6 липня, ужгородці матимуть змогу на власні очі переконатися у майстерності італійського дресирувальника і не лише під час гастролей цирку «Кобзов». Організатори обіцяють дивовижне шоу і чимало несподіванок.

rionews, фото Л. Федоришиної

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат