Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Е. Гурницької 10.06.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 10 червня. Нехай ароматне кавування пробуджує до важливих справ і надихає на приємні миті. Не розчаровуйтеся через дрібниці, впевнені кроки до мрій обов’язково наближають їхнє здійснення. Гармонійного ранку й успіху на початку нового тижня!

Цитата дня:   Те, що нас єднає, більше від того, що нас ділить.   (Іван Павло ІІ)

10 червня в Ужгороді температура повітря 20-21°. Протягом усього дня в Ужгороді буде триматися хмарна погода. У другій половині дня очікується дощ із грозою, який йтиме до самого вечора.
Народний прогноз погоди
: 10 червня відзначається день пам'яті преподобного Микити сповідника. Святий Микита в народі вшановується як сторож гусей, тому по-простому його називають Гусятником. Це обрядове свято. Гуси з весни вимагають ретельного догляду, оскільки гусенята в цей час часто гинуть. Щоб врятувати їх від гибелі народ і дав їм святого покровителя. У народі вважається - якщо день тихий, то урожай буде хорошим. Слідкували також за конюшиною: "Конюшина зближує листочки - до негоди".


За православним календарем 10 червня ІМЕНИНИ відзначають Василь, Геронтий, Диоскорид, Дмитро (Димитрий), Євтихій, Еликонида, Елладий, Захарія, Гнат (Ігнатій), Іраклій, Крискент, Макар (Макарий), Микита, Павло, Сопрон (Софроний) і Филофея.



Цей день в історії

1936 — У СРСР створена кіностудія «Союзмультфільм»
1940 — У Москві підписана російсько-німецька конвенція про порядок врегулювання прикордонних суперечок і конфліктів.
1943 — Угорець Ласло Біро винайшов кулькову ручку.
1944 — Радянські війська почали Виборзько-Петрозаводську наступальну операцію проти фінських військ.
1945 — У Франкфурті маршал Жуков вручив радянський орден «Перемога» Ейзенхауеру і Монтгомері.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Галерея «Ужгород»  
Виставка Олега Гораля (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
До 16 червня — виставка «Графіка Закарпаття ХХ століття».
Виставка мистецького об’єднання «Малий Лувер» «Світ очима дітей».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Фойє Закарпатської ОДА, 2-й поверх (пл. Народна, 4)
До 15 червня — фотовиставка   «Планета дитинства».


«Доміон»
До 20 червня — «Монстри на канікулах». Поч. о 12.00 та 15.30.   Вартість квитка 10.00 грн.
«Вартові легенд». Поч. о 13.40 та 17.10. Вартість квитка 10.00 грн. «Жарти в сторону». Поч. о 19.00, 20.40 та 22.20.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  
Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вам доведеться стати мимовільним учасником змови. Намагайтеся уникнути зобов'язань перед своїми колегами. Вийти з неприємної ситуації вам допоможуть випадкові обставини. У другій половині дня будьте особливо уважні, спілкуючись із незнайомцями. Вигідна пропозиція може обернутися для вас втратою репутації і фінансової стабільності.
Телець. Цей день передвіщає початок всебічних змін. Сьогодні значущі для вас люди покажуть справжнє обличчя. Вам вигідно об'єднатися з особою, яка має спільних разом із вами недоброзичливців. У другій половині дня у вас може виникнути конфліктна ситуація з коханою людиною. Вам не слід іти на поводу, проявіть наполегливість, щоб відстояти свої інтереси.
Близнюки. Сьогодні ваші сумніви можуть застерегти від біди і неприємностей. Уважно поставтеся до отриманої від партнерів інформації. Все, що викличе ваші сумніви, варто уважно перевірити ще раз. Викриття обману принесе вам заступництво з боку керівництва. У другій половині дня вам слід звернути увагу на своє самопочуття.
Рак. Вранці на вас чекає серйозна розмова з керівництвом. Не поспішайте висловлювати свою думку, проявіть стриманість і терпіння. Вам варто публічно оголосити недоліки в роботі своїх колег, інакше вам доведеться розділити чужі невдачі. У другій половині дня на вас чекає приємне спілкування з діловим партнером. Вам не варто припускатися помилок, перетворюючи ділові стосунки в романтичний зв'язок.
Лев Сьогодні день призначений для експериментів і впровадження нових методів у свою роботу. Вам варто відмовитися від амбіцій і марнославства, щоб обрати правильну стратегію. Емоції можуть відволікати вас від важливих речей, тому намагайтеся себе стримувати. У другій половині дня ваші конкуренти спробують піти на взаємовигідну угоду. Вам варто скористатися зручним моментом, щоб не упустити вигоду.
Діва. Сьогодні весь день вам доведеться робити вибір. Проявивши жорсткість і раціоналізм, ви приймете правильне рішення. Не варто ділитися своїми планами та ідеями доти, поки ви не почнете їх реалізацію. У другій половині дня вам слід провести більше ділових зустрічей. Це вдалий час для початку перспективних стосунків. Будь-які вкладення цього дня принесуть стабільно зростаючий прибуток.
Терези Вам слід замислитися про зміну свого ставлення до партнерів. Якщо хто-небудь не виконав свої зобов'язання, не варто давати другий шанс. Відмовившись від проблемних проектів, ви отримаєте нові можливості, які принесуть вигоду. У другій половині дня вам слід розібратися з робочою документацією. Доведеться сьогодні довше затриматися, щоб виконати всі робочі завдання.
Скорпіон День принесе удачу тим, хто планує змінити вид своєї діяльності. Вашим професійним досвідом зацікавиться впливова особа. Використовуйте вдалу можливість, щоб почати свою справу. У другій половині дня на вас чекає приємна зустріч зі старим знайомим. Вільний час вам варто присвятити розвагам, які стануть винагородою за ваші досягнення.
Стрілець. Сьогодні вам доведеться з'ясувати стосунки з колегами. Не варто поступатися супротивникам, проявіть силу волі. Плітки за вашою спиною ніяк не вплинуть на вашу репутацію. Намагайтеся не афішувати особисту неприязнь до деяких колег. Найкраща стратегія для вас - це мудрість, витримка і стійкість до провокацій. Увечері вам варто запросити в гості найкращого друга, щоб поділитися своїми переживаннями.
Козеріг Сьогодні на вас чекає успіх у роботі з новими партнерами. Це вдалий день для вкладення капіталу і початку довгострокового партнерства. Вам варто довіритися пораді близької людини. Постарайтеся відмовитися від досвіду минулих помилок, сьогодні у вас вийде те, що раніше викликало труднощі. У другій половині дня на вас чекає зустріч із людиною з вашого минулого. Дружні зв'язки можуть принести вигідні ділові контакти.
Водолій. Сьогодні вам варто переглянути своє ставлення до керівництва. Не варто чекати, що ваші заслуги хтось помітить. Вам слід відкрито заявити про свої професійні переваги, щоб отримати найкращі умови для роботи. У другій половині дня у вас можуть загостритися хронічні захворювання. Вам слід зайнятися своїм здоров'ям негайно, інакше ви зіткнетеся з непередбаченими побічними явищами.
Риби Вранці на вас чекають неприємності по дорозі на роботу. Постарайтеся не реагувати на слова людей, які вас дратують і пригнічують. Займіться розбором рутинної роботи, це виведе вас зі стану емоційної збудженості. У другій половині дня ви отримаєте важливу ділову пропозицію. Постарайтеся докласти всіх зусиль, щоб мати гідний вигляд в очах нових партнерів.


А зараз — усміхніться :)

Нема чим зайнятися? Чхни в попільничку! ...


Машина з жінкою за кермом на величезній швидкості проїжджає під "цеглу", тричі пролітає на червоне світло, мчить по зустрічній смузі, проскакує між двома вантажівками ... За нею міліція, сирени, мигалки, нарешті машину притискають до узбіччя.
Жінка зупиняє мотор і запитує чоловіка, який, напівмертвий, сидить поруч:
- Ну, що - пройшла вже, нарешті, твоя гикавка?!


Поросята грають, радіють, веселяться. Раптом до кімнати заходить вовк.
Всі завмерли. Вовк:
- Ассаламалейкум.
Всі полегшено зітхнули. Ну, слава богу, мусулманин.

Rionews, фото Е. Гурницької

Коментарі :


10.06.2013 22:29 ЮРІЙ ЛЬВІВСЬКА

Вітаю ВАШ колектив з Львівськоі області!Якби не ВИ - щоб я робив,навіть не знаю!Особливо мені подобаютьсч ВАШІ отакі приколи - кіт   крілик!Чудаки ВИ - конкретні,чудаки хороші з доброю   душою!Тепер спостерігаєте що Піскун хоче рвати когті за кордон,і нібитол розпродує...своі маєтки!?А звідкіля у "чесного" екс.ген.прокурора УРКАіни,можуть бути маєтки!?Хорошковський деранув,тепер оце ЧМО -- ПІСКУН,цікаво хто буде слідуючий?Може безграмотний "тоталітарний! і "увімкнутий"... Янукович!?Ще раз привіт вАМ і здоров*я,бути дружніми як один кулак!!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат