Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Е. Гурницької 03.06.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 3 червня. Не переймайтеся, якщо літо розпочинається не так, як ви запланували. Сонце обов’язково з’явиться за вікном, а наразі впустіть його у свій настрій. Запрограмовуйте день за філіжанкою улюбленої кави і нехай усе задумане почне здійснюватися вже з понеділка. Гарного старту й затишного прокидання!

Цитата дня:   Життя коротке, щоб витрачати його на речі, які не приносять задоволення. Якщо є голова на плечах і достатньо завзяття у серці, будь-яка мета буде під силу. Якщо щось подобається - роби. Не подобається - полишай не роздумуючи.   (Річард Бренсон)

3 червня 2013 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вдень короткочасні дощі, подекуди сильні. Місцями грози. Вранці подекуди туман. Вітер північно-західний 7-12, під час грози місцями шквали 17-22 м/с. Температура повітря вдень 14-19°, в горах подекуди вдень 7-12° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер північно-західний 7-12, під час грози шквали 15-17 м/с. Температура повітря вдень17-19° тепла.


За православним календарем 3 червня ІМЕНИНИ відзначають Агапит, Олена, Касян (Кассиан), Кирило, Костянтин, Михайло й Федір (Феодор).


Цей день в історії

1527 — о 7 годині вечора розпочалась Велика пожежа Львова, що знищила всю готичну забудову міста.
1638 — почалася Жовнинська битва — вирішальна битва повстанців на чолі з Дмитром Гунею проти польсько-шляхетського війська під час повстання Острянина.
1768 — звільнення м. Умані гайдамацькими загонами Максима Залізняка та Івана Гонти.
2006 — Чорногорія проголосила незалежність.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Галерея «Ужгород»  
Виставка Василя Сабова.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
До 16 червня — виставка «Графіка Закарпаття ХХ століття».
Виставка мистецького об’єднання «Малий Лувер» «Світ очима дітей».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Фойє Закарпатської ОДА, 2-й поверх (пл. Народна, 4)
До 15 червня — фотовиставка   «Планета дитинства».

Мистецький центр «Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)
До 8 червня — виставка сучасного мистецтва «Фрагментації».


«Доміон»
До 6 червня — «Світ забуття». Поч. о 12.00, 14.10 та 18.30. «Останній дзвінок». Поч. о 16.30, 20.40 та 22.20.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  
Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Протягом дня на вас чекають приємні і несподівані зміни на краще. Довіряйте перебігу обставин і своєму внутрішньому голосу, тоді ви впіймаєте удачу за хвіст. У другій половині дня нові партнери принесуть вам стабільний прибуток. Увечері ваш емоційний підйом чудово вплине на зміни в особистому житті. Залиште пристрасть і чуттєвість у стосунках за допомогою романтичних вчинків.
Телець. День буде сприятливим для впровадження всього нового. Розплануйте список важливих справ уранці, щоб виконати всі завдання. У другій половині дня не дозволяйте своїм недоброзичливцям відволікати вас від важливих завдань. Розмова з керівництвом буде продуктивною, ви отримаєте додаткові привілеї. Увечері поведінка партнера може вас роздратувати, не варто реагувати на конфлікт.
Близнюки. Результати дня залежатимуть від вашого настрою і бадьорості духу. Ви зможете впоратися з будь-якими робочими завданнями, якщо захочете їх вирішити. Намагайтеся не впадати в меланхолійний стан, адже вам все одно доведеться виконати роботу. Увечері у вас з'явиться потреба в романтиці і ніжних почуттях. Проявіть ініціативу: влаштуйте романтичну вечерю при свічках, щоб здивувати партнера.
Рак. Сьогодні ви будете в центрі уваги колективу. Вам пора вчитися у своїх конкурентів, щоб здобути перемогу і отримувати більше прибутку. Вам доведеться відстоювати свою точку зору, щоб зберегти авторитет у колективі. У другій половині дня вам варто замислитися над підготовкою романтичного сюрпризу своєму партнерові. Ваше особисте життя відійшло на другий план через роботу, тому зробіть свій крок.
Лев Сьогодні ваші ідеї можуть вкрасти конкуренти. Не довіряйте важливу інформацію навіть друзям, є ризик зради. У другій половині дня вам варто зайнятися наведенням порядку в робочих документах. Не відкладайте рутинну роботу, адже ніхто, крім вас, її не виконає. Напружені стосунки з керівництвом можуть вас засмутити, не варто сприймати все надто емоційно.
Діва. Сьогодні вас осяє натхнення і хвиля творчих ідей. Ваш потенціал вирветься наверх, і ви зможете зробити те, що вам не вдавалося протягом місяця. Вам варто зайнятися своїм здоров'ям і підтримкою імунної системи. У другій половині дня ви зможете втілити задумане завдяки допомозі однодумців. Не пропустіть свій шанс і скористайтеся заступництвом зацікавленої особи.
Терези Вранці вам доведеться витратити час на вирішення домашніх побутових проблем. Постарайтеся перенести важливі переговори на другу половину дня, інакше ви можете не впоратися. Намагайтеся не перевтомлюватися, сьогодні робота займе більше часу, ніж ви планували. Вдалими будуть дії, пов'язані з відновленням справедливості. Зняти втому і напругу вам допоможе розслаблююча ванна.
Скорпіон Сьогодні на вас чекає глобальний прорив і підкорення нових вершин. Поновлення ділових стосунків зі старими діловими партнерами принесе нову стабільну перспективу. Отримання нового досвіду й освоєння знань будуть для вас корисними. Не варто ділитися своїми досягненнями та планами з оточуючими, інакше ви викличете заздрість. Увечері вам варто провести час у компанії творчих людей, це принесе яскраві враження.
Стрілець. Сьогодні ви можете розслабитися і послабити робочий темп. На вас чекає монотонна робота, яка змусить нудьгувати. У другій половині дня ваш колега спробує втягнути вас в інтригу. Намагайтеся уникати будь-яких пліток і змов у робочому колективі. Увечері вам варто проявити особливу обережність у розмові з партнером, інакше ви можете глибоко поранити кохану людину.
Козеріг Сьогодні вам варто повністю довіритися внутрішньому голосу. Якщо вам захочеться різко поміняти ділові плани, міняйте, не роздумуючи. Обставини складуться таким чином, що ви розірвете безперспективну співпрацю і заміните її вигідним партнерським союзом. Рішення будь-яких матеріальних питань буде легким і вдалим. Увечері вам варто присвятити час сім'ї і спілкуванню з родичами.
Водолій. День принесе багато клопоту і непотрібних дій. Вам не варто розраховувати на обіцяну допомогу з боку колеги. Розподіліть правильно сили, щоб впоратися з усіма завданнями самостійно. У другій половині дня на вас чекає напружена розмова з впливовою особою. Не варто довіряти людям, які вам лестять і намагаються видати бажане за реальність.
Риби Сьогодні ви всюди спізнюватиметеся через не залежні від вас причини. Вам варто відмінити всі важливі переговори і зустрічі. День несприятливий для укладення нових угод і підписання важливих паперів. Не варто реагувати на авантюрні пропозиції колег, ви ризикуєте підірвати свій авторитет. Увечері вам варто проявити турботу про кохану людину і з розумінням поставитися до душевних переживань.


А зараз — усміхніться :)

- Ти мене любиш?
- Ні, а ти мене?
- Ні!
- Дивись як ми схожі, давай зустрічатися.



Криза і мене накрила. Сир купую пліснявий, вино — старе, телефон без кнопок, машину без даху придбав.


Дуже розумні діти підозрюють, що у лелеки з капустою якісь шури-мури.




Rionews, фото Е. Гурницької

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат