П'яного березнянця порізала дружина, а мукачівця-брат…

admin 03.06.2013 11:28 ПОДІЇ

Серед ночі з неділі на понеділок у Перечинський райвідділ міліції надійшло телефонне повідомленні з районної лікарні Великого Березного про те, що до них доставили порізаного чоловіка.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Потерпілим виявився 47-річний житель Березного, в якого лікарі діагностували ножове поранення черевної порожнини. До всього, пацієнт ще й перебував у стані алкогольного сп′яніння…

Як з′ясували правоохоронці, ножове поранення кухонним ножем п′яномучоловікові завдала вдома під час сімейно-побутової сварки його 39-річна дружина.

Того ж вечора у Мукачівську лікарню «швидка» доставила 55-річного жителяс.Горонда Мукачівського району, в якого діагностували колото-різану рану грудної клітки. В крові потерпілого лікарі виявили 0,88 проміле алкоголю. Як встановили працівники міліції, яких в лікарню викликали лікарі, ножове поранення потерпілому завдав удома під час сімейної сварки його 40-річний брат. Останній зізнався в скоєному, речовий доказ—кухонний ніж вилучено.

Того вечора в Мукачівську ЦРЛ потрапила з ножовим пораненням живота й 30-річна жителька Мукачева. Як з′ясувалося, жінка під час сімейної сварки з метою самогубства встромила собі ніж у живіт… Причина такої неадекватноїповіденки мукачівки з′ясовується.

admin


За матеріалами СЗГ УМВС України в закарпатській област

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат