Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 30.05.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 30 травня. Не розслабляйтеся наприкінці робочого тижня, щоб встигнути зробити все задумане. Бадьорості додасть аромат свіжозвареної кави. Наповнюйте думки приємними емоціями й намагайтеся зробити щось корисне. Нехай ваш ранок буде гармонійним і сонячним. Гарного дня й смачного кавування!

Цитата дня: Жити — це означає постійно залишатися голодним. Сенс життя полягає не в тому, щоб просто існувати і виживати, а в тому, щоб рухатися вперед, вгору, досягати і завойовувати.     (Арнольд Шварценеггер)

30 травня 2013 року по Закарпатській області: Хмарна погода , місцями короткочасні дощі, в другій половині дня сильні дощі, грози, подекуди: сильні зливи, град. Вітер південно-східний 7-12, під час грози подекуди шквали 19-24 м/с. Температура повітря вдень 19-24°, в горах місцями вночі 4-9°, вдень 13-18° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, невеликий короткочасний дощ, в другій половині дня сильний дощ, гроза, слабкий град. Вітер південно-східний 7-12, під час грози шквали 15-20 м/с. Температура повітря вдень 22-24° тепла.

За православним календарем 30 травня ІМЕНИНИ відзначають Адріан, Андроник, Панас, Єфросинія (Евфросиния), Нектарий, Ничипір, Памфалон, Памфамир, Солохон, Степан (Стефан), Феофан і Юнія (Иуния).



Сьогодні також:
  Хорватія: День незалежності


Цей день в історії

1871 — падіння Паризької комуни
1876 — у німецькому містечку Емс російський цар Олександр ІІ підписав Емський указ, спрямований на придушення української мови та культури
1884 — відкрито рух Катеринославською казенною залізницею, яка з'єднала Донецький вугільний і Криворізький залізорудний басейни
1896 — у Нью-Йорку зафіксовано першу автоаварію





Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга, щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 21.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Василя Сабова.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Мистецький центр «Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)
До 8 червня — виставка сучасного мистецтва «Фрагментації».


«Доміон»
До 6 червня — «Світ забуття». Поч. о 12.00, 14.10 та 18.30. «Останній дзвінок». Поч. о 16.30, 20.40 та 22.20.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  
Художній музей імені Бокшая
Виставка «Графіка Закарпаття ХХ століття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні день буде сповнений дрібних сварок і конфліктів. Вам варто тримати свої емоції в кулаці. Ваша запальність і роздратованість заважатимуть прийняттю правильних рішень. Слушний день для зміни роботи і будь-яких змін. Доля посилає вам перешкоди, щоб ви відмовилися від негативу і ворожої атмосфери. У другій половині дня вам доведеться з'ясовувати стосунки з коханою людиною.
Телець. У першій половині дня ваше небажання працювати може послужити приводом для конфлікту. Займіться паперовими справами і статичною робочою діяльністю. Ваш начальник може помітити деякі недоліки у вашій роботі. Тільки гнучкість мислення і нестандартний підхід до проблеми допоможуть вийти з положення. Не варто довіряти свої ідеї колегам, існує ризик зради і розголошення таємниці.
Близнюки. Сьогодні вам доведеться з'ясовувати стосунки з керівництвом. Будьте готові до складної і довгої розмови. Тільки ваш професійний досвід допоможе прийняти вірне рішення. Не довіряйте особистих таємниць колегам, інакше поповзуть плітки. У вашому особистому житті вже давно існують проблеми. Не відкладайте розмову з партнером в чорний ящик, з'ясуйте всі сьогодні.
Рак. Вранці ви зіткнетеся з низкою дрібних конфліктів. Не дозволяйте іншим людям втручатися у вашу роботу. Відстояти справедливість вам допоможе винахідливість і нестандартний вчинок. Сьогодні ваші недоброзичливці зазнають разючого удару. У другій половині дня намагайтеся не перевтомлюватися. Ваша нервова система перебуває в занепаді. Вам варто серйозно зайнятися своїм здоров'ям, інакше виникнуть складності.
Лев Сьогодні вам доведеться подолати багато перешкод, щоб виконати робочі завдання. Можливі проблеми з комп'ютерною технікою, тому розраховуйте тільки на себе. У другій половині дня важливі переговори будуть ускладнені негативним ставленням з боку партнерів. Вам варто перенести прийняття важливих рішень, щоб об'єктивно оцінити ситуацію. Увечері зберіть старих друзів, вирушивши у розважальний центр.
Діва. Перша половина дня буде для вас не ефективною. Все валитиметься з рук і матиме різні перешкоди. Вам слід зайнятися наведенням порядку в робочій документації. Ваше начальство відзначить публічно ваші заслуги. Заздрість із боку колег покаже, хто і на що здатний заради слави. Вільний час варто присвятити творчому заняттю. Сьогодні муза натхнення буде до вас прихильною.
Терези Вам не варто приймати близько до серця конфлікт в особистих стосунках. Неврівноважений емоційний стан може зашкодити вашій робочої активності. У другій половині дня будьте уважні при підписанні документації. Щоб уникнути додаткових витрат, скористайтеся допомогою і порадою юриста. Увечері можливий конфлікт на грунті ревнощів, поводьтеся стримано.
Скорпіон Сьогодні особливо вдалими будуть будь-які починання, пов'язані з бізнесом в інтернеті. Нові технології дозволять вам швидко отримати прибуток і вигідні знайомства. У другій половині дня на вас чекає важлива розмова з інвестором. Щоб отримати бажаний результат, ведіть себе природно і аргументуйте свої переваги. Увечері на вас чекають гучні веселощі в колі друзів, повеселіться від душі.
Стрілець. Вранці ваше самопочуття може порушити намічені плани. Загострення хронічних захворювань вимагає миттєвого втручання. У другій половині дня може виникнути конфлікт із групою недоброзичливців. Тільки об'єднання з однодумцями врятує вашу репутацію. Розмову з начальством краще перенести. Увечері вам варто уникати гучних місць і великих компаній.
Козеріг Вранці на вас чекає важлива зустріч, яка вплине на хід кар'єрного зростання. Вам слід проявити наполегливість і показати весь свій професійний досвід. Нові капіталовкладення будуть дуже вдалими і швидко принесуть прибуток. У другій половині дня ви отримаєте важливу інформацію від старого друга. Намагайтеся витрачати гроші раціонально. Великі покупки сьогодні будуть дуже вдалими і якісними.
Водолій. Водоліям варто стежити за своїми висловлюваннями. Ви можете образити людину, навіть не помітивши цього. Стосунки із колегами будуть напруженими через виникнення чуток. Вам не слід втручатися в інтриги, через бажання поборотися за справедливість. У другій половині дня ви отримаєте вигідну угоду зі старими партнерами. Намагайтеся, щоб ділові стосунки перейшли в дружній формат.
Риби Вам слід зайнятися своїм станом здоров'я. Ваша робоча ефективність знижується через постійну втому і млявість. У другій половині дня у вас з'явиться шанс виділитися, завдяки неординарній ідеї у ставленні до роботи. Прихильність із боку керівництва підвищить ваш авторитет. Увечері вам не варто вирушати в галасливі місця. Обмежте вживання алкоголю і жирної їжі.



А зараз — усміхніться :)


- У вас є активоване вугілля?
- Ні, у нас тільки неактивоване, але ви можете його активувати, відправивши смс зі словом "Вугілля" на 424.



Кава по-студентськи:
1. Залити окріп в склянку.
2. Одягнути чорні окуляри.
3. І насолоджуватись.



Дуже хитрий страус потай від дружини бухає з кротами ...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат