Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 29.05.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 29 травня. Нехай ваш ранок буде легким, а всі майбутні справи супроводжуватиме хороший настрій. Не розчаровуйтеся через дрібниці, не тримайте зла ні на кого, люди зазвичай отримують те, що віддають. Приємного прокидання, ароматної кави й успішних починань!

Цитата дня: Любов - не те слово. Воно занадто мало говорить. Воно мов крапля в річці, лист на дереві. Все це набагато більше..     (Е. М. Ремарк "Тріумфальна арка")

29 травня 2013 року в Ужгороді   температура повітря вдень 22-24°. Небо майже весь час буде хмарним, вдень можливе невелике прояснення. Уночі - дрібний дощ, проте він закінчиться ще до ранку, та весь залишок дня пройде без опадів.
Народний прогноз погоди
: У цей день вшановується пам'ять преподобного Феодора Освященного, який прославився святістю життя і великим даром чудотворіння. У народі його називали Федір Житник, оскільки 29 травня було останнім строком для посіву ярових. Якщо на Федора зацвіла горобина, значить погода буде теплою.


За православним календарем 29 травня ІМЕНИНИ відзначають Авда, Авдиисус, Олександр, Аркадій, Кручений, Георгій (Егорий, Єгор, Юрій), Юхимія, Єфрем, Касян (Кассиан), Крискентия, Лаврентій, Модест, Муза, Неадий, Микола, Папилин і Федір (Феодор).



Сьогодні також:
  ООН Міжнародний день миротворців



Цей день в історії

1453 — турецька армія під проводом султана Мехмеда II захопила Константинополь
1630 — підписана Переяславська угода, договір між українською козацькою старшиною і польським гетьманом С.Конецпольським
1660 — в Англії реставрована монархія, новим королем став Карл ІІ Стюарт, син страченого Карла І Стюарта.
1738 — у Петербурзі видано царський указ про повернення козаків і посполитих, що втекли в Гетьманщину та в Росію, на Слобідську Україну.
1790 — Род-Айленд останнім із первісних 13 колоній-штатів приймає Конституцію США




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Галерея «Ужгород»  
Виставка Василя Сабова.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Мистецький центр «Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)
До 8 червня — виставка сучасного мистецтва «Фрагментації».


«Доміон»
До 6 червня — «Світ забуття». Поч. о 12.00, 14.10 та 18.30. «Останній дзвінок». Поч. о 16.30, 20.40 та 22.20.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  
Художній музей імені Бокшая
Виставка «Графіка Закарпаття ХХ століття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні вам слід звернути особливу увагу на свій зовнішній вигляд. Одягніться бездоганно і респектабельно, адже перше враження - дуже важливий момент у побудові ділової перспективи. У другій половині дня на вас чекає зустріч із важливою особою, яка дасть вам протекцію. Ваш успіх залежатиме лише від вашої культури спілкування та вміння привернути до себе співрозмовника під час бесіди.
Телець. Вранці вам варто відмовитися від водіння автомобіля, надійніше буде скористатися громадським транспортом або таксі. Суєта і марні дії відволікатимуть вас від виконання важливого завдання. Намагайтеся сконцентруватися на своїй цілі, відмовтеся від допомоги товаришам по службі, щоб не витрачати свій час. Увечері на вас чекає ділова пропозиція від старих партнерів.
Близнюки. Вам доведеться багато працювати, щоб отримати бажаний результат. Можуть виникнути непередбачені фінансові витрати, намагайтеся не позичати грошей і обійтися своїми силами. У другій половині дня ви матимете напружений діалог із керівництвом. Намагайтеся логічно аргументувати свої дії, інакше вас чекає провал. Вільний час краще присвятити догляду за своєю зовнішністю і здоров'ям.
Рак. Сьогодні вам варто остерігатися пліток та інтриг. Ваші недоброзичливці намагатимуться підірвати ваш авторитет і репутацію. Знайти вихід з неприємної ситуації вам допоможе близький друг. У другій половині дня всі починання принесуть прибуток. Вам варто відкрито поговорити з керівництвом, щоб уникнути невірної оцінки ваших дій. Вечір проведіть вдома у вузькому сімейному колі за вечерею.
Лев У першій половині дня існує ризик отримання побутової травми. Прийміть відповідні заходи, щоб ваших сил вистачило на виконання робочих завдань. Вам слід уникати спілкування з керівництвом. Ви отримаєте важливу інформацію про своїх конкурентів. Не втрачайте часу, прийміть відповідних заходів. Увечері можлива напружена розмова з родичами, намагайтеся не конфліктувати.
Діва. Сьогодні на вас чекає успішний день для вирішення будь-яких фінансових питань. Правильно розподіліть свої сили, використовуючи допомогу колег. У другій половині дня вам варто поговорити з керівництвом про поліпшення умов праці. Сьогодні для вас відкриті всі двері, тому використовуйте максимально такий шанс. Вільний час варто присвятити гармонізації особистих стосунків. Зробіть сюрприз своєму партнеру.
Терези Вам доведеться виступити в ролі миротворця в конфліктній ситуації. Проявивши стриманість і розсудливість, ви зможете примирити ворогуючі сторони. У другій половині дня на вас чекає похвала з боку керівництва. Вам варто пишатися своїм професійним досвідом та навчитися витягувати більше прибутку. Ваша друга половинка страждає від браку уваги. Запросіть партнера на романтичну вечерю.
Скорпіон Сьогодні ви можете розслабитися і плисти за течією. Розв'язки прийдуть самі собою, без зусиль. У другій половині дня ви отримаєте вигідну пропозицію від старих колег по роботі. Використовуйте всі шанси, щоб збільшити прибуток від додаткового доходу. Вивчення нової інформації принесе гарний результат. Увечері вам варто приділити час проблем своїх домочадців, і дати вірну пораду.
Стрілець. Вранці ваше самопочуття може порушити намічені плани. Загострення хронічних захворювань вимагає миттєвого втручання. У другій половині дня може виникнути конфлікт із групою недоброзичливців. Тільки об'єднання з однодумцями врятує вашу репутацію. Розмову з начальством краще перенести. Увечері вам варто уникати гучних місць і великих компаній.
Козеріг Сьогодні ви зможете виконати всі робочі плани набагато швидше завдяки збігу обставин. Допомога незнайомої людини послужить базою для нових ділових стосунків. Вам варто зайнятися собою і витратити вільний час на те, що вам цікаво. Увечері на вас чекає випадкова зустріч зі старим знайомим. Дружні зв'язки принесуть новий дохід і фінансову стабільність, яку ви чекали.
Водолій. Сьогодні не варто планувати важливих зустрічей. Непередбачені обставини можуть порушити ваш робочий розпорядок. На вас чекає боротьба з колегами за місце під сонцем. Використовуйте будь-які можливості, щоб досягти бажаного результату. Сьогодні не варто робити великі покупки і витрачати великі суми грошей. Увечері на вас чекає серйозна розмова з коханою людиною, яка негативно ставиться до вашої роботи.
Риби День принесе удачу працівникам сфери торгівлі. Будь-які фінансові операції принесуть прибуток. У другій половині дня ви отримаєте авантюрну пропозицію від знайомого. Пам'ятайте, що одноразова вигода зовсім не означає стабільний прибуток. Вам варто вести себе стримано у розмові з керівництвом. Боротьба за справедливість може призвести до серйозного конфлікту і загрози втратити довіру.



А зараз — усміхніться :)


Кажуть, що ідеальних чоловіків не існує... Підійшов до дзеркала, подивився... Брешуть же, сволочі!



От би зробити вдома прибирання і натиснути "Зберегти"!



Багато мінусів в житті можуть виявитися плюсами, якщо дивитися на них крізь витягнутий середній палець :)

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат