Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 28.05.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 28 травня. Сонця вам у душі, якщо його не буде за вікном. Ароматне кавування забезпечить бадьорість зранку, а справи обов’язково будуть успішні, якщо докладете хоча б мінімум зусиль для їх здійснення. Гармонії, улюблених солодощів до кави і загалом хорошого вівторка!

Цитата дня: Якщо поставити барана на чолі левів, то леви обараніють, а якщо навпаки — навіть барани будуть мати левине серце.     (Наполеон Бонапарт)

28 травня 2013 року   по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, часом дощ. Вдень подекуди грози. Вітер південно-західний 7-12, під час грози подекуди 15-20 м/с. Температура повітря вдень 11-16°, в горах місцями вдень 2-7° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, часом дощ, вдень гроза. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вдень 14-16° тепла.

За православним календарем 28 травня ІМЕНИНИ відзначають Настасія, Ахиллий, Дмитро (Димитрий), Ефросин (Евфросин, Афросим), Ісай (Исаия, Исайя), Пахом (Пахомий) і Серапіон.


Сьогодні також:
• День Республіки Азербайджан — у 1918 р. проголошена Азербайджанська Демократична Республіка, перша (після Кримської Народної Республіки) парламентська республіка на мусульманському Сході, що проіснувала до квітня 1920 р.
День прикордонника — в Україні відзначається починаючи з 1992; до цього в РРФСР та СРСР — починаючи з 1919 р.


Цей день в історії

1923 — генеральний прокурор США оголосив, що жінки мають право носити штани де завгодно й коли їм це заманеться.
1957 — у США заснована Національна академія грамзапису, що вручає одну з найпрестижніших премій у світі музики — «Греммі».
1959 — Американськими вченими був проведений успішний запуск в космос з поверненням двох мавп,Айбл та Бейкер на ракеті АМ-18.
1965 — Рада Міністрів СРСР постановила організувати на базі Донецької філії Харківського державного університету ім. Горького Донецький державний університет




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 6 червня — «Світ забуття». Поч. о 12.00, 14.10 та 18.30. «Останній дзвінок». Поч. о 16.30, 20.40 та 22.20.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  
Художній музей імені Бокшая
Виставка «Графіка Закарпаття ХХ століття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Василя Сабова.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Мистецький центр «Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)
До 8 червня — виставка сучасного мистецтва «Фрагментації».

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні на вас чекають незвичайні сюрпризи, пов'язані з незнайомцями. Доля даватиме підказки в жартівливій формі. Настав час прийняти важливі рішення, які змінять ваш соціальний статус. У другій половині дня вам слід уникати відвертих розмов із колегами. Недоброзичливці можуть використовувати вашу особисту інформацію для створення пліток і провокацій.
Телець. На вас чекають приємні зустрічі і гармонійні стосунки з партнерами по роботі. Вам слід проявити креативність мислення, щоб встигнути впоратися з усіма діловими завданнями. У другій половині дня уважно стежте за фінансовими потоками. Недобросовісна робота вашого колеги потребуватиме втручання з вашого боку. Увечері проявіть терпимість у спілкуванні з родичами.
Близнюки. Сьогодні ви маєте виконати величезну кількість нецікавої і нудної роботи. Підняти настрій допоможе почуття гумору і оптимізм. Не давайте важливих доручень новим співробітникам або ненадійним колегам. У вас можуть виникнути розбіжності з керівництвом щодо нових проектів. Не поспішайте приймати рішення, відпустіть ситуацію, і ви побачите приховані недоліки.
Рак. Раки будуть весь день захоплені своїм особистим життям. Вам не варто сьогодні братися за паперову роботу. Займіться прибиранням робочого місця і пошукайте привід, щоб раніше звільнитися. У другій половині дня вас можуть спантеличити родичі, яким знадобиться ваша допомога. Не варто порушувати і змінювати свої плани щодо романтичної вечері. Ваш партнер приготував для вас сюрприз.
Лев Інтриги колег можуть вивести вас із рівноваги. Вам дуже складно буде доводити свою правоту. Позиція людини, яка виправдовується - не ваш стиль. Намагайтеся відразу ж припинити наміри недоброзичливців. У другій половині дня ваші робочі плани можуть різко змінитися. Ваша швидка реакція і здатність адаптуватися до нових умов роботи з партнерами допоможуть досягти мети.
Діва. Дівам варто зайнятися глобальним плануванням і переглядом своїх цілей. Відмовтеся від реалізації ідей, які вас обтяжують. Важливу пораду ви отримаєте від керівника. Сьогодні особливо вдалими будуть операції з нерухомістю. Вільний час краще присвятити гідному відпочинку. Проведіть час так, як вам захочеться, не бійтеся витрачати гроші.
Терези Вранці на вас чекає важлива зустріч із людиною, яка допоможе вирішити ряд фінансових ситуацій. Не довіряйте нікому, ваші друзі можуть виявитися ворогами. У другій половині дня ви зіткнетеся із заздрістю і ворожістю з боку людини, яку вважали надійним партнером. Не варто приймати близько до серця негативну реальність, покладайтеся тільки на себе.
Скорпіон На Скорпіонів чекає успіх у швидкості досягнення матеріальних цілей. Всі обставини сприятимуть тому, щоб ви встигли виконати намічену роботу. Сприятливий день для ділових поїздок і контактів із новими діловими партнерами. У союзі з однодумцем вам вдасться витягти більше прибутку, ніж самостійно. Вечір присвятіть улюбленому заняттю.
Стрілець. Вранці на вас чекає напружена атмосфера в робочому колективі. Заздрість колег до ваших досягнень виллється назовні. Вам слід приховувати ідеї та плани від оточуючих. Необережний вислів на адресу керівництва може зіпсувати вашу репутацію. Вільний час краще присвятити вирішенню робочих питань. У вас з'явиться можливість отримати додатковий дохід.
Козеріг Сьогодні вам варто довіритися своїм почуттям. Вибираючи між партнерами, зупиніться на тому, хто більше приємний вам у спілкуванні. У другій половині дня особливо вдалими будуть нові контакти і ділові зустрічі. Легко вдасться відрізнити правду від брехні співрозмовника. Використовуючи свій професійний досвід і знання, ви привернете увагу впливового мецената.
Водолій. Вам не варто оцінювати людей дуже упереджено. Нові контакти принесуть вигоду, якщо ви проявите наполегливість і займете авторитетну позицію. Розмова з керівництвом може вас засмутити. Не приймайте всерйоз несправедливу критику на свою адресу. У другій половині дня вам вдасться вирішити будь-які питання в держструктурах. Вільний час присвятіть прогулянці на свіжому повітрі.
Риби Сьогодні вам доведеться боротися з несправедливістю оточуючих. Це день випробувань на міцність. Якщо щось не виходить із першого разу, прикладіть більше зусиль, бо ви на вірному шляху. Вам слід звернути увагу на ідеї більш досвідчених колег. У вас все вийде, якщо ви виберете правильну команду для спільного досягнення цілей. Увечері варто відмовитися від походу в гості.


А зараз — усміхніться :)


Кожного вечора надія лягти раніше помирає десь в районі третьої години ночі.


- Що головне в боксі?
- Шуби!
- Що? Які шуби?!
- Чілі пеледні шуби!



Дружина - чоловікові:
- Бачиш цю людину на фотографії?
- Так.
- У 18:00 забереш її з дитячого садка.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат