Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 23.05.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 23 травня. Запрограмовуйте хороший настрій на весь день і нехай жодні справи не стануть на заваді. Прокидайтеся з ароматом улюбленої кави, додавайте до неї солодощів та позитивних емоцій. Нехай ранок буде затишним, день корисним і цікавим, а співрозмовники – бажаними. Смачного кавування!

Цитата дня: Коли людиною володіє одна думка, вона знаходить її у всьому.   (Віктор Гюго "Собор Паризької Богоматері")

23 травня в Ужгороді температура повітря вдень 17-16°.
Вже вранці небо затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ.
Народний прогноз погоди
: День апостола Симона Зилота. У народі цей день називався Семик. Чому така назва, невідомо, але земля в цей день вважалась іменинницею. Працювати у цей день на землі було заборонено, оскільки земля повинна відпочивати. 23 травня ходили по лісах і дібровах, збирали різні трави, яким приписували особливу цілющу силу. Наші пращури помітили, що холодний день на Симона обіцяє хороший врожай зернових культур.



За православним календарем 23 травня ІМЕНИНИ відзначають Алфей (Алфий), Василь, Исидора (Сидора), Исихий, Купріян (Купріян), Лаврентій, Онисим, Симон, Таїсія (Таїсія), Филадельф і Эразм (Еразм).


Цей день в історії

1592 — у Венеції інквізиція арештувала італійського філософа Джордано Бруно, звинуваченого в єресі
1666 — за рішенням Православного Собору розстрижений і підданий церковному прокляттю протопоп Аввакум Петрович. Початок церковного розколу в Московському царстві
1877 — проголошена повна незалежність Румунського князівства від Оттоманської імперії
1927 — У містечку Сейлз (штат Луїзіана) агенти ФБР розстріляли машину, у котрій знаходились Бонні Паркер та Клайд Берроу




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Галерея «Ужгород»  
22—23 травня — виставка-ярмарок «Книга-Фест — 2013».
Виставка живопису Лесі Приймич.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Мистецький центр «Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)
До 8 червня — виставка сучасного мистецтва «Фрагментації».

Доміон
До 24 травня — «Світ забуття». Поч. о 12.00,   14.10, 16.20, 18.30, 20.40 та 22.50.
Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Вам доведеться бути в центрі уваги колег. Ваш нестандартний підхід до вирішення робочої ситуації допоможе уникнути проблем. Стосунки з керівництвом значно покращаться завдяки вашій винахідливості. У другій половині дня на вас чекає з'ясування стосунків із родичами. Намагайтеся не приймати близько до серця образливі слова на свою адресу.
Телець. Сьогодні протягом дня вас підстерігатимуть різноманітні спокуси. Не варто довіряти незнайомцям і новим партнерам. Уникнути втрат вам допоможе витримка і раціональний підхід. Увечері можуть виникнути небезпечні ситуації під час руху, не варто сідати за кермо. Не провокуйте ревнощі свого партнера, інакше буде сварка.
Близнюки. Вранці вам варто проявити уважність до проблем близьких людей. Ваш життєвий досвід дозволить дати мудру пораду, що позбавить від неприємностей близьку людину. Стосунки із колегами можуть загостритися через вашу упередженість і дратівливість. Тримайте себе в руках, інакше навколо вас розгорнеться серйозний конфлікт. Увечері спілкування з другом допоможе зняти стрес.
Рак. На вас чекає напружена робота і напружені стосунки з колегами. Вам не слід відволікатися від поставлених робочих завдань. Проявіть толерантність до критики на свою адресу. Ваша розсудливість і раціональність мислення допоможуть прийняти правильне рішення. У другій половині дня вам слід виконати рутинну роботу і закрити всі питання, пов'язані з документацією.
Лев Ваш егоїзм і амбітність можуть спровокувати серйозний конфлікт із діловими партнерами. Пам'ятайте, що робота команди більш ефективна, ніж зусилля однієї людини. Намагайтеся об'єднати свої зусилля з робочою командою, тоді вам вдасться вирішити всі проблеми. У другій половині дня ви матимете складну розмову з керівництвом. Проявивши стриманість і мудрість, вам вдасться вирішити питання.
Діва. День особливо вдалий для вирішення будь-яких питань, пов'язаних із нерухомістю. Переїзди і далекі поїздки принесуть гарний результат. Ваші ідеї будуть відзначені керівництвом і отримають фінансову підтримку. Увечері вас можуть несподівано відвідати друзі. Приготуйте смачну вечерю і приберіться, щоб не осоромитися.
Терези Сьогодні вам слід зайнятися побудовою нових ділових стосунків. Пошук можливостей додаткового доходу принесе свої плоди. Ваша чарівність і вміння привернути співрозмовника допоможе в укладанні вигідної угоди. У другій половині дня вам слід приділити увагу своїй зовнішності. Зміна зачіски і оновлення гардеробу будуть дуже корисними.
Скорпіон Сьогодні вам слід приділити більше уваги особистим стосункам. Ваш партнер гостро потребує підтримки, подбайте про це. У другій половині дня на вас чекає приємна зустріч зі старим знайомим. Дружні стосунки можуть перерости у вигідне ділове партнерство. Фахівці в галузі продажів можуть здійснити вельми велику угоду, яка стане приводом до нового бізнесу.
Стрілець. Сьогодні Стрільцям доведеться виступити в ролі миротворця. Ваше почуття гумору допоможе повернути конфліктну ситуацію у вигідну для вас. У другій половині дня ви сміливо можете подавати будь-які прохання і використовувати підтримку впливових осіб. Намагайтеся обмежити свої витрати. Існує ризик купити браковану річ, яку ви не зможете обміняти або відновити. Увечері не варто вирушати в гості.
Козеріг Сьогодні вас супроводжуватиме удача в сфері продажів. Одна вигідна угода може стати приводом для довгострокових ділових стосунків. Вам слід замислитися про відкриття нового бізнесу. Будь-які починання принесуть стабільний прибуток. У другій половині дня приділіть увагу турботі про дім. Придбання нової побутової техніки і меблів буде вельми вигідним.
Водолій. Сьогодні ваше самопочуття може погіршитися, тому не плануйте важливих справ. Намагайтеся не перевтомлюватися і раніше завершити робочий день. У другій половині дня обов'язково відвідайте лікаря. Ваш організм дуже ослаблений і виснажений частими стресами. Увечері постарайтеся отримати якомога більше позитивних почуттів, спілкуючись із приємними вам людьми.
Риби Не варто чекати від життя дива. Настав час щось змінювати. Вам слід проявити ініціативу і наполегливість, щоб отримати бажаний результат. Слушний час для зміни роботи, початку навчання та інших кардинальних змін. Вам не слід звертати увагу на докори з боку близьких. Віра в свої сили і гарний професійний досвід допоможуть вам змінити життя.



А зараз — усміхніться :)


Відправив дівчині смс - "Цей абонент просить Вас вийти за нього заміж" ...
Отримав відповідь "Шановний абонент! На вашому рахунку недостатньо коштів для цієї операції"


- Алло, Вася, це ти?
- Так, я.
- Вась, я вагітна!
- Неправильно набраний номер. Неправильно набраний номер...


Бермудський трикутник: диван - кухня - інтернет ... Ох, і багато народу в ньому пропало

Rionews

Коментарі :


26.05.2013 08:47 Снайпер  

Вітаю ВАС всіх з Львівськоі області!Запитують того Рибакане той,що ловить рибу,а голову ВР Украіни,де подівся Пшонка - ген.прокурор.Той цілий Рибак - надав відповідь - у відряджен!Плітки - розмови,говорять,що Пшонка відпочиває в місті-курорті Трускавець....З ним ніби-то приіхала його особиста охорона аж ...на 4 чи 5 "Джипах"!Як вони оті "слуги народа",а вірніше слуги воров в законє і кримінальних авторитетів бояться за своє життя!На днях купив книжку 560 сторінок "Донецька мафія".Почав читати - банда конкретна!Треба скоріше іх всіх копати в зад і гнати геть з посад,починаючи з безграмотного Януковича!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат