647 закарпатців, які працювали без оформлення трудових відносин, виявили з початку року

admin 23.05.2013 17:34 ПОДІЇ

У четвер, 23 травня, в облдержадміністрації під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича відбулося засідання обласної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

З метою захисту прав громадян, пов’язаних з легалізацією трудових відносин між роботодавцями та найманими працівниками, в області проводяться перевірки суб’єктів підприємницької діяльності.

Так, протягом 4-х місяців 2013 року в області робочими групами з легалізації зарплати та працевлаштування міськвиконкомів, райдержадміністрацій перевірено 1561 суб’єкт господарювання. У результаті виявлено, що працю 647 осіб використовували без належного оформлення трудових відносин. Такі перевірки мають позитивний результат – цьогоріч вже укладено та зареєстровано у центрах зайнятості трудові договори з 509 працівниками. - На сьогодні для нас залишаються актуальними питання легальної зайнятості населення та оплати праці. Чимало підприємців і надалі продовжують виплачувати зарплату своїм працівникам «у конвертах». Цим самим вони порушують законодавство та право закарпатців на соціальні гарантії з боку держави. Тому ми й надалі маємо контролювати, перевіряти та вирішувати проблему працевлаштування наших краян, - наголосив Михайло Попович.

admin


За матеріалами Прес-центр ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат