ВИБОРИ У БЕРЕГОВІ: лише один кандидат пройшов держперевірку

admin 23.05.2013 15:22 ПОДІЇ

Нещодавно в   кількох закарпатських Інтернет-ЗМІ з’явилася інформація щодо подвійного громадянства деяких кандидатів на посаду міського голови Берегова.

У цій ситуації переживати може майже кожен з кандидатів на посаду міського голови міста Берегова, адже з усіх державну перевірку пройшов лише один кандидат, який працює на державній службі.
На державній перевірці комплексно вивчають і перевіряють відомості про особу, яка бажає стати держслужбовцем, щодо судимості, громадянства, доходів, освіти, стану здоров’я та інших вимог встановлених законом. 
Для виконання спецперевірки залучаються ряд міністерств та служб: Міністерство внутрішніх справ, Міністерство юстиції, Державна міграційна служба України, Державна податкова служба, Міністерство охорони здоров’я, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту, що свідчить про системний підхід до такого питання. Варто зазначити, що перевірка можлива лише за згоди кандидата.
Тож, аналізуючи всю ситуацію і проблему подвійного громадянства серед кандидатів на посаду міського голови на поверхню випливають ті факти, що ніхто з інших кандидатів не пройшов держперевірку. Кандидат на посаду мера Ольга Бізіля, яка приступила до роботи ще з приходом «помаранчевих», на той час держперевірку не проходила, адже тоді цього пункту не було в законодавстві. А, ось інший кандидат на посаду міського голови Орос Гейзо навіть не збирається проходити таку перевірку, мабуть, тому, що є що приховувати.
Цікаво, чому кандидати, за яких жителі Берегова хочуть віддати свої голоси, приховують своє життя від них? Чи може ця людина бути щирою, займаючи таку посаду? І, якщо вони наголошують на чесності, то чи не час пройти держперевірку до початку виборів, хоча б для своєї впевненості.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат