На Берегівщині двоє неповнолітніх грабували оселі

admin 22.05.2013 11:37 ПОДІЇ

Два неповнолітні жителі села Горонглаб Берегівського району, 14-літні Чобо та Андрій, створили злочинну команду з метою викрадення матеріальних цінностей від громадян.

Серед ночі юні зловмисники залізли через вікно у будинок, розташований у селі Батрадь Берегівського району, де вівся ремонт і ніхто не проживав, звідки викрали фарби та барвники на суму близько 400 гривень. Наступного дня крадії повернулися в цю оселю й поцупили флекс, електродриль, пилесос на загальну суму 758 гривень.

Розшуком нічних крадіїв керівництво Берегівського РВ УМВС доручило зайнятися оперуповноваженим карного розшуку капітану міліції Олександру Солнцеву, старшому лейтенанту Василю Бундовичу та ст. дільничному інспектору капітану міліції Василю Кицуку. Невдовзі правоохоронці вийшли на згаданих неповнолітніх.

Чобо затримали відразу, а от Андрій, відчувши, що запахло смаленим, втік з дому, а його мати звернулася в міліцію з заявою про зникнення сина. Знайшли втікача на перлітовому кар’єрі біля   села Кідьош Берегівського району, де той час від часу підробляв за невелику плату. Там Андрія затримали розшуковики й доставили   до Берегівського райвідділу міліції.

Обом неповнолітнім повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло), яке карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

admin


За матеріалами Віталій Михайлов Берегівський РВ УМВС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат