Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 22.05.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 22 травня. Прокидайтеся з приємними думками й релаксуйте на початку нового дня. Нехай ароматна кава додасть бадьорості в екватор тижня. Легко вирішуйте всі справи, не зупиняйтеся на досягнутому. Адже попереду ще стільки цікавого. Гарної середи!

Цитата дня: Люди багато говорять про свої почуття, проте в більшості випадків навіть не знають, якого кольору очі в того, з ким вони сплять.   (Сергій Жадан "Динамо Харків")

22 травня в Ужгороді температура повітря вдень 12-16°. В Ужгороді протягом усього дня погода буде похмурою. Увесь день йтиме дощ, який до вечора повинен послабшати.
Народний прогноз погоди
: 22 травня вшановується пам'ять святителя Миколи. У народі це свято найбільш відоме під назвою Микола Весняний. Обидва Миколи - і Зимовий (19 грудня), і Весняний - погоду встановлюють. "Микола Весняний - з теплом, Микола Зимовий - з морозом". Цим днем знаменується кінець весни і початок передліття (з 22 травня по 10 червня). На Миколая можуть бути грози, дощі: "Дощ у травні хліба піднімає".


За православним календарем 22 травня ІМЕНИНИ відзначають Авраамий, Килина, Василь, Гаврило, Гордиан, Епимах, Йосип (Осип), Ісай (Исаия, Исайя), Каленик, Микола, Пров, Стратоник, Тавифа, Христофор і Шио.


Цей день в історії

1926 — в Італії Муссоліні заборонив проведення конкурсів краси, назвавши подібні заходи аморальними
1931 — розпочала свою діяльність Українська академія аграрних наук
1936 — почався перший чемпіонат СРСР з футболу
1937 — в Куйбишеві співробітники НКВС заарештували маршала радянського союзу Михайла Тухачевського за звинуваченням «у віськовому заколоті»




Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї?

Галерея «Ужгород»  
22—23 травня — виставка-ярмарок «Книга-Фест — 2013».
Виставка живопису Лесі Приймич.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Ужгородське державне музичне училище ім. Д.   Задора
22 травня — концерт оркестру народних інструментів на здобуття обласної премії ім. Д.   Задора з програмою «Душі криниці». Керівник — заслужений працівник культури України Світлана Стегней. Поч. о 18.00.


Мистецький центр «Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)
До 8 червня — виставка сучасного мистецтва «Фрагментації».
21 травня — концерт Dwight Trible (США). Поч. о 19.00.

Доміон
До 24 травня — «Світ забуття». Поч. о 12.00,   14.10, 16.20, 18.30, 20.40 та 22.50.

Облмуздрамтеатр
20 травня — «100 тисяч». Поч. о 18.00.


Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
21 травня — відкриття персональної виставки Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Філармонія
20 травня — концерт фортепіанної музики лауреата міжнародних конкурсів Поліни Сасько (Київ). У програмі твори Ф. Шопена, Р. Шумана, С. Рахманінова, М. Степаненка. Поч. о 18.00.


Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
19 травня — акустичний концерт львівського гурту «Illusions». Поч. о 19.00.
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. На Овнів чекають складнощі в досягненні намічених цілей. Вам варто проявити поблажливість до людей, що налаштовані агресивно. Ваші колеги планують змову, щоб підірвати ваш авторитет. Вийти зі скрутної ситуації вам допоможе порада керівника. Вільний час присвятіть турботі про своє здоров'я і профілактиці хребта.
Телець. У першій половині дня вам слід звернути увагу на свій зовнішній вигляд. Дрібні деталі підкреслять статус респектабельності, що допоможе в переконанні партнерів на переговорах. Успіх вам принесе союз з опонентами на взаємовигідних умовах. Не варто розраховувати на обіцяну допомогу з боку керівництва. Щоб виконати всі робочі завдання, вам слід робити все самостійно.
Близнюки. Вам дуже важко буде ухвалити вірне рішення. Думка оточуючих може збити вас із вірного шляху. Спирайтеся тільки на свій професійний досвід, тоді ви зможете легко подолати перешкоди. У другій половині дня на вас чекає важлива розмова з новими партнерами. Впевненість у своїх силах і вміння переконувати приведуть до гарного результату.
Рак. Сьогодні ваш настрій буде часто змінюватися. Контролюйте свої емоції, щоб не потрапити в дурне становище. Намагайтеся адекватно сприймати інформацію, не варто літати в хмарах. У другій половині дня ваші професійні заслуги відзначить впливова особа. Використовуйте вдалий шанс для вирішення фінансових питань. Сьогодні для вас будуть відкриті всі двері бюрократичного апарату.
Лев Левам належить побачити свої недоліки у вчинках інших людей. Поставтеся терпимо до недоброзичливців, саме спокій принесе бажаний результат. У другій половині дня у вас буде серйозна розмова з керівництвом. Можуть проявитися ваші робочі недоліки. Визнавши свою провину спочатку, ви досягнете найкращого результату в нових починаннях.
Діва. Вам варто замислитися над своїми планами всерйоз. Брак фінансів пов'язаний, перш за все, з неправильною розстановкою сил. Ваше прагнення братися водночас за кілька справ не призведе до бажаного результату. Виберіть основну робочу задачу, і займіться лише тими справами, які безпосередньо з нею пов'язані. Увечері вам варто приділити увагу домашнім клопотам та побутовим задачам.
Терези Сьогодні ви сміливо можете братися за кілька справ відразу. Удача супроводжуватиме будь-які починання, пов'язані з торгівлею і переговорами. Вам слід залучити до роботи своїх однодумців. Збільшивши продуктивність, ви зможете отримати більше прибутку від виконаної роботи. У другій половині дня постарайтеся зайнятися профілактикою хронічних захворювань.
Скорпіон Розташування планет матиме глобальний вплив на вас сьогодні. Зміни, трансформація, відмова від помилкових переконань - змінять вашу Долю. Будь-які рішучі дії і нові починання матимуть грандіозну силу. Виконуйте свій шлях, уважно стежте за знаками Долі. Справжні недоброзичливці сьогодні відкриються, щоб ви відмовилися від спілкування із непотрібними людьми.
Стрілець. У першій половині дня лінь і млявість вплинуть на вашу робочу діяльність. Не варто піддаватися меланхолії, інакше ви пропустите вигоду. Можливі напружені конфліктні ситуації з діловими партнерами. Вам доведеться піти на поступки, щоб зберегти ділові зв'язки. Вільний час краще присвятити усуненню недоліків у роботі. Займіться самоосвітою і освоєнням нових професійних знань.
Козеріг Сьогодні ви отримаєте винагороду за свою старанність і відданість роботі. Ваші ідеї будуть реалізовані завдяки допомозі впливової особи. Відкиньте скромність і сумніви в собі, у вас достатньо досвіду, щоб вийти на новий фінансовий рівень. Публічне визнання ваших досягнень принесе стабільну перспективу. Увечері побудьте на самоті, щоб переоцінити свої цінності.
Водолій. Вранці вам слід проявити обережність у використанні електроприладів та нового обладнання. День підходить для впровадження інновацій в роботі і реалізації нестандартних ідей. Ваша віра в людей виправдає очікування. Колективне рішення складної задачі принесе гарний результат. У другій половині дня приділіть більше часу вирішенню сімейних питань.
Риби Сьогодні вам слід відмовитися від далеких поїздок і обмежити свої переміщення. Ваші опоненти можуть свідомо провокувати конфлікт, щоб вивести вас із рівноваги. У другій половині дня ви отримаєте важливу інформацію, яка суттєво змінить ваші робочі плани. Не варто позичати грошей, існує ризик не повернення боргу.


А зараз — усміхніться :)


Перші сорок років дитинства для чоловіка найважчі



Обхід у психіатричній лікарні:
- Хто у нас в 5-й палаті?
- Моцарт!!
- А в 4-й?
- Наполеон!!
- А у 6-й?
- Депутат Верховної Ради!
- Ну нічого собі! А який у нього дігноз?
- Живе тільки на одну зарплату!!


Тато говорить Вовочці:
- Мені пташка нашептала, що ти, синку наркотиками балуєшся.
- Це ти, тату, балуєшся, якщо тобі пташки шепочуть.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат