Добровільна пожежна команда тепер має спеціальний автомобіль і карету "швидкої"

admin 13.05.2013 08:30 ПОДІЇ

Вручили подарунок дерценським пожежникам у п’ятницю, 10 травня. Побували на врученні перший заступник голови облдержадміністрації Ігор Свищо, а також народний депутат України Іштван Гайдош.

Подарунок село Дерцен (Мукачівський район) отримало від Угорської реформаторської церкви. Передав ключі від автівок особисто голова Спілки пожежників Угорщини, генерал-полковник Тібор Добшон.
- Дерцен та його жителі можуть і навіть повинні стати прикладом для всього Закарпаття. Подібна згуртованість та безкорисливість із якою ці чоловіки оберігають від лиха не тільки навколишні села, але навіть сусідній район, є доказом того, що наша сила в єдності та людяності, – зауважив Ігор Свищо.
Варто відзначити, що Дерценська церковна добровільна пожежна команда – єдина у своєму роді в усій країні. Зараз у ній в якості волонтерів постійно працюють 39 чоловіків. А нещодавно до них приєдналася і перша дівчина-реаніматолог. Кілька років тому дерценці уже отримували пожежну автомобільну техніку від своїх угорських колег, а зараз їхній парк поповнився ще й   реанімобілем.  

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат