Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 13.05.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 13 травня. Легкого й бадьорого вам ранку. Нехай думки не здаються вам тягарем, з легкістю вирішуйте всі справи й намагайтеся здійснити щось корисне. Прокидайтеся з ароматом свіжозвареної кави й розпочинайте тиждень лише в доброму гуморі. Гарного дня й успішного старту!

Цитата дня: Ми притягуємо до себе тих людей, ті можливості, які перебувають у гармонії з нашими домінуючими думками, звичками, цілями, принципами і цінностями.     (Джеймс Ваді)

13 травня 2013 року в Ужгороді температура повітря вдень 17-18°. Не звернувши на ніч свою увагу, хмари вже з ранку виправлять цей недолік, і похмура погода триматиметься в Ужгороді до самого вечора. Вранішній дощ удень послабшає і до приходу вечора скінчиться.
Народний прогноз погоди
: 13 травня відзначається день пам'яті апостола Якова Заведієва. Наші пращури спостерігали за вечором і ніччю на Якова: теплий вечір і зоряна ніч пророкували грозове і тепле урожайне літо. На погоже літо вказував і ясний схід сонця.


За православним календарем 13 травня ІМЕНИНИ відзначають Агрира, Василь, Донат, Єфрем, Ігнатій, Климент, Максим, Микита і Яків (Іаков).


Цей день в історії


1918 — в США надруковані поштові марки з переверненим зображенням літаків, які стали колекційною рідкістю.
1940 — у західних областях України й Білорусії створені відділи НКВС по боротьбі з бандитизмом
1950 — в англійському Сільверстоуні пройшла перша гонка першого чемпіонату «Формули-1»
1963 — Кувейт став 111-ою державою, прийнятою в ООН




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Філармонія
13 травня — концерт Ангеліни Гаделі (фортепіано, США), за участі Діани Гавати (віолончель, Ужгород). У програмі: В. А. Моцарт. «Адажіо» сі-мінор, К. 540, Ф. Шопен. «Балада» № 4 фа-мінор, Op. 52, Р. Шуман. Три фантастичні п’єси,   Оp. 73, Ф. Шуберт. Соната «Arpeggione»   ля-мінор, D 821, Е. Картер.   «Catenaires», О. Скрябін. Соната № 4,   Ор. 30.   Поч. о 18.00.


Ужгородський аеропорт(вул. Собранецька, 145)
До 13 травня — виставка моделей військової техніки.

Галерея «Ужгород»  
Виставка живопису Лесі Приймич.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
26 квітня—13 травня — пересувна виставка робіт юних художників України «Національний банк майбутнього».
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Марії Яцьків (вишивка хрестиком).
Виставка графіки Інни Осадчої та Наталії Угрин.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Тимчасова виставка «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа» з нагоди 150-річчя від дня народження угорського поета, письменника, драматурга, музиканта.
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Фотовиставка «Меморіальні та пам’ятні місця А. Волошина в Ужгороді та Закарпатській області».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні Овнам належить постійно долати важкі перешкоди. Вам слід проявити уважність на проїжджій частині. З'ясування стосунків із керівництвом може призвести до серйозного конфлікту. У другій половині дня намагайтеся уникнути підписання важливих документів. Вам слід звернути увагу на своє здоров'я, не варто затягувати.
Телець. Вранці вам вдасться вирішити всі важливі питання. Не хапайтеся за всі справи одночасно. Правильно розставивши пріоритети, ви легко впораєтеся з наміченим робочим планом. У другій половині дня вам слід приділити увагу проханню свого партнера. Те, що для вас може бути дрібницею, для іншої людини життєво важливо
Близнюки. На вас чекає сьогодні напружена і виснажлива робота. Постарайтеся вирішити всі важливі справи в першій половині дня. Розмову з керівництвом краще відкласти, сьогодні не дуже вдалий час. У другій половині дня вам не варто вступати в конфронтацію з колегами по роботі. Незначні розбіжності можуть викликати серйозні проблеми в майбутньому.
Рак. Вранці вам слід довіритися своїй інтуїції, а не логіці. Якщо виникає бажання не йти на заплановану зустріч, перенесіть її. Можливо, ви зіткнетеся з обманом, тому будьте уважні. У другій половині дня на вас чекає важлива звістка від нових партнерів. Вчіться витримці і не судіть інших людей лише за їхні висловлювання.
Лев Леви сьогодні будуть особливо дратівливі й запальні. Варто обмежити свої судження про дії інших. Ваші недоліки в роботі можуть помітити колеги. Вам не слід викручуватися і брехати, визнайте свої недоліки. У другій половині дня підняти настрій допоможе спілкування зі старим другом і розмова по душах.
Діва. День буде досить вдалим, особливо для вирішення фінансових питань. Ви сміливо можете підписувати будь-які документи і робити інвестиції. Варто замислитися над поліпшенням робочих умов, поговоріть про це з керівництвом. Увечері вам варто приділити увагу своєму особистому життю. Романтична вечеря при свічках допоможе воскресити пристрасть у стосунках.
Терези Вранці можливі складнощі в транспорті, постарайтеся вийти раніше, щоб не запізнюватися. Вирішення юридичних питань краще перенести на інший день. Вам слід поговорити з колегами, щоб сформувати подальші плани. Пам'ятайте, що на самоті ваша робоча ефективність набагато менше, ніж в союзі з однодумцями.
Скорпіон У першій половині дня вам не слід перевантажувати себе роботою. Займіться складанням звітів і паперовою роботою. День принесе удачу в творчих починаннях. Випадкове знайомство виявиться вельми продуктивним і вигідним для вас. Проявіть всі свої комунікативні здібності, щоб досягти кращого результату. Увечері на вас чекає приємна новина від старого друга.
Стрілець. Вранці ваш настрій можуть зіпсувати по дорозі на роботу. Намагайтеся не звертати уваги на дрібниці, інакше можете втратити дорогоцінний час. Зібраність і раціональні рішення допоможуть впоратися зі складними ситуаціями. У другій половині дня на вас несподівано можуть звалитися проблеми родичів. Обмежуйте витрату коштів на непотрібні придбання.
Козеріг Сьогодні вам варто зайнятися налагодженням нових ділових зв'язків. Удача буде супроводжувати будь-які починання. Варто замислитися про освоєння нових професійних знань. У другій половині дня на вас чекає зустріч із впливовою особою. Сьогодні ваш талант заслужено винагородять і оцінять. Вечір варто присвятити спілкуванню з рідними.
Водолій. Сьогодні на вас чекають дрібні конфлікти з самого ранку. Не варто переносити свій настрій на оточуючих. Найрозумнішим рішенням буде піти раніше з роботи, щоб не ускладнювати ситуацію. У другій половині дня вам варто відвідати лікаря і приділити увагу своєму самопочуттю. Робота зі стресом і зміцнення імунної системи для вас необхідні.
Риби Вам складно буде сьогодні знайти спільну мову з оточуючими. Постійне невдоволення і дратівливість можуть зіпсувати стосунки з колегами. Вам слід уникати критики на адресу оточуючих, інакше можете нажити ворогів. У другій половині дня будьте уважні в громадських місцях, стежте за гаманцем і цінними речами. Увечері краще побути на самоті.


А зараз — усміхніться :)

Я знаю, чому колись так рано одружувались: не було комп'ютера, мобільних телефонів, ігрових приставок, МР3-плеєрів, ІНТЕРНЕТУ, iPhone, iPad, e-Book і т.п. Треба ж було чимось зайнятись...


1895-й рік. Прикольна ситуація. Попов винайшов радіо. Включив ... а слухати - то нічого!



Ранок почався з третьої спроби...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат