Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 07.05.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 7 травня. Прокидайтеся у затишку й від аромату улюбленої кави, яку для вас готує хтось бажаний. Додавайте до свого ранку приємних емоцій і не розчаровуйтеся через дрібниці. Корисних справ й очікуваних результатів!

Цитата дня: Стверджувати, що неможливо все життя любити одну і ту саму жінку, так само нерозумно, як і вважати, що відомому скрипалеві для виконання різних пісень потрібні зовсім різні скрипки.   (Оноре де Бальзак)

7 травня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер південно - східний 5 -10 м/с. Температура повітря вдень 23 - 28°. В горах місцями: вдень 12 - 17°.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер південно - східний 5 -10 м/с. Температура повітря вдень 25 - 27°.

За православним календарем 7 травня ІМЕНИНИ відзначають Олексій (Алексій), Валентин, Євсей (Евсевий), Єлизавета (Елисавета, Лизавета), Інокентій, Леонтій, Лонгин, Лука, Неон, Микола, Пасикрат, Сава (Сава), Сергій (Сергий), Стратилат, Фома й Хрониктий.


Сьогодні також:
В'єтнам: день перемоги

Цей день в історії

1785 — француз Жан П'єр Франсуа Бланшар разом з американцем Джоном Джеффрісом уперше у світі перетнули Ла-Манш на повітряній кулі.
1824 — у Відні відбулась прем'єра Дев'ятої симфонії Людвіга ван Бетховена.
1832 — Греція проголосила незалежність.
1861 — штат Теннессі прийняв рішення про відокремлення від США.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 9 травня — «Піймай шахрайку,   якщо зможеш. Поч. о 12.00, 16.20 та 18.30.
«G.I.JOE: Атака кобри-2». Поч. о 14.10, 20.30 та 22.30.

«Юність»
До 19 травня — з’їзний тур Чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд.

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
26 квітня—13 травня — пересувна виставка робіт юних художників України «Національний банк майбутнього».
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Марії Яцьків (вишивка хрестиком).
Виставка графіки Інни Осадчої та Наталії Угрин.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Тимчасова виставка «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа» з нагоди 150-річчя від дня народження угорського поета, письменника, драматурга, музиканта.
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Фотовиставка «Меморіальні та пам’ятні місця А. Волошина в Ужгороді та Закарпатській області».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. На Овнів чекає сьогодні конфліктний день. Недоброзичливці й заздрісники можуть проявити себе в ставленні до вас вельми агресивно. У другій половині дня можуть виникнути складності, які спровокують колишні партнери. У цей складний день ви зможете розібратися, хто є хто. Справжні друзі покажуть свою вірність і відданість у складній ситуації.
Телець. Сьогодні сприятливий день для внесення ясності у стосунках із керівництвом. Вам варто відкрито заявити про свої переваги та професійні гідності. Вимагайте від своїх колег чітко визначитися зі своїми цілями. Однодумці нададуть вам істотну підтримку і вкажуть вірний шлях. Увечері на вас чекає приємна романтична вечеря.
Близнюки. Сьогодні всі конфлікти і суперечки обійдуть вас стороною. Найвигідніша поведінка - спостерігати за поведінкою колег. Не варто озвучувати своєї справжньої думки. Скритність думок і стриманість у спілкуванні принесуть вам успіх. Підписання будь-яких документів принесе вигоду. У другій половині дня займіться плануванням відпочинку.
Рак. Вам варто зайнятися підвищенням професійних знань. Відвідування тренінгів та нове оточення будуть досить корисними для вас. Розвивайте спостережливість, ця якість допоможе в роботі і нових досягненнях. У другій половині дня обмежте свої переміщення автомобілем - великий ризик аварій. Увечері займіться улюбленим заняттям.
ЛевЗараз саме час подбати про своє майбутнє. Вам слід інвестувати кошти у власний розвиток. Шукайте нові можливості для заробляння грошей. У другій половині дня слід уважно перевіряти інформацію, що надходить. Від ризикованих справ сьогодні краще відмовитися, інакше ви можете потрапити в скрутну ситуацію.
Діва. У першій половині дня ви можете отримати важливе завдання від авторитетної людини. Постарайтеся відповідально підійти до виконання доручення. Проявивши професіоналізм і педантичність, ви отримаєте матеріальну підтримку і підвищите свій статус. Відмовтеся від з'ясування стосунків із недоброзичливцями. Дрібні конфлікти можуть відволікти вас від важливої справи.
Терези Сьогодні ви займатиметеся кількома важливими справами водночас. Слідкуйте за Знаками Долі. Якщо ви спізнюєтеся на важливу зустріч, краще її скасувати і зайнятися іншою справою. У другій половині дня вам на допомогу прийде незнайома людина. Проявивши завзятість і працьовитість, ви зможете вирішити всі проблеми з вигодою для себе.
Скорпіон Сміливість і рішучість - це ваші основні дії сьогодні. Вам варто відмовитися від непотрібних і даремних проектів. Ви отримаєте можливість круто змінити життя, повністю віддавшись новим починанням. Категорична відмова від спілкування з недоброзичливцями і заздрісниками збільшить ваші шанси на успіх. У другій половині дня на вас чекає спілкування із впливовою людиною, яка запропонує вигідну угоду.
Стрілець. У першій половині дня вам захочеться нав'язати свою думку колегам. Не варто наполегливо добиватися визнання своєї точки зору. Ви можете потрапити в скрутне становище через свою необачну помилку. Варто обмежити контакти з новими партнерами. Сьогодні ваш емоційний стан буде напруженим увесь день. Намагайтеся уникнути прийняття остаточних рішень.
Козеріг У першій половині дня ваша впертість може підштовхнути до неправильного рішення. Ситуацію виправить порада близької людини. Не поспішайте приймати рішення - відклавши ситуацію, ви отримаєте великий прибуток. У другій половині дня на вас чекає дуже вигідна фінансова пропозиція від старого ділового партнера. Можливо, настав час присвятити себе більш прибутковому заняттю.
Водолій. Водолії мають побоюватися своїх необдуманих дій протягом робочого дня. Піддавшись імпульсу, ви можете створити собі купу непотрібних проблем. Намагайтеся стримувати емоції, особливо в розмові із впливовими людьми. У другій половині дня вам варто навести лад у своїй документації. Увечері краще за все подбати про зняття стресу, можна навіть сходити до психоаналітика.
Риби Розташування планет сприятиме вашому аналізу своїх дій. Розберіться в собі і причини своїх невдач, щоб уникнути помилок. Сьогодні не варто говорити про плани з колегами. Найкраще займіться побудовою робочого плану на майбутнє, з урахуванням своїх помилок. Увечері особливо ефективними будуть медитативні практики або молитви.



А зараз — усміхніться :)

Молода дружина каже чоловікові:
- Тепер, коли ми одружилися, тобі краще перестати грати в гольф. Сам поміркуй - якщо ти продаси ключки, ми зможемо дозволити купити нові меблі.
- Ти говориш як моя колишня дружина.
- Колишня??? Ти не говорив мені, що був до мене на комусь одружений!
- Я не був.



Мрію дожити до часів коли де-небудь у Європі та Америці будуть говорити: "А я собі машину 3-х річну з України взяв".


Вовочка запитує в аптеці:
- У вас є якесь надійний знеболюючий засіб?
- Хлопчик, а що в тебе болить?
- Поки нічого, але тато вже пішов на батьківські збори.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат