Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 06.05.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 6 травня. Сподіваємося, що вихідні вдалися, бо травневі свята тривають. Тож доїдайте свою смачну паску й смакуйте зранку улюбленою кавою. Світлого Великодня, приємних митей, бажаних людей навколо. А також гармонійного понеділка!

Цитата дня: Мене завжди дивувало, як несподіваний збіг дрібних обставин іноді докорінно змінює наше життя. Ніхто не помічає, як шматочки невидимої головоломки, самі собою складаються в єдину картину, і це неминуче призводить до потрясінь.   (Марк Леві "Перший день")

6 травня 2013 року по Закарпатській області: Невелика хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 23-28° тепла, у горах місцями вдень 15-20° тепла.
По м. Ужгород: Невелика хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 25-27° тепла.

За православним календарем 6 травня ІМЕНИНИ відзначають Олександра, Анатолій, Георгій (Егорий, Єгор, Юрій), Іван (Іоанн), Лазар і Протолеон.


Сьогодні також:
Юр'їв день


Цей день в історії

1872 — В Англії засновано футбольний Кубок.
1889 — У Парижі завершено будівництво Ейфелевої вежі.
1937 — У штаті Нью-Джерсі (США) при приземленні вибухнув найбільший у світі німецький трансатлантичний цепелін-велетень дирижабль LZ 129 «Гінденбург», через що загинуло 35 людей (13 пасажирів та 22 чоловіка обслуги). Ця подія поклала кінець епосі дирижаблів. Цепелін мав розмір понад 240 метрів завдовжки та важив 242 тони.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 9 травня — «Піймай шахрайку,   якщо зможеш. Поч. о 12.00, 16.20 та 18.30.
«G.I.JOE: Атака кобри-2». Поч. о 14.10, 20.30 та 22.30.

«Юність»
До 19 травня — з’їзний тур Чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд.

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
26 квітня—13 травня — пересувна виставка робіт юних художників України «Національний банк майбутнього».
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Падіюн
Пасхальна виставка «Барви Великодніх свят».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Марії Яцьків (вишивка хрестиком).
Виставка графіки Інни Осадчої та Наталії Угрин.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Тимчасова виставка «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа» з нагоди 150-річчя від дня народження угорського поета, письменника, драматурга, музиканта.
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Фотовиставка «Меморіальні та пам’ятні місця А. Волошина в Ужгороді та Закарпатській області».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. У першій половині дня вас можуть переслідувати невдачі і розчарування. Розміщення Зірок сприяє проходженню кармічних пророблень. Люди можуть вести себе так, як ви колись, припускаючись помилок. Вирішити складності вам допоможе лише внутрішній голос і відмова від загальноприйнятих стереотипів. У другій половині дня вам варто звернути увагу на особисті стосунки.
Телець. Сьогодні на вас чекає приємний сюрприз від колег по роботі. Намагайтеся не відволікатися від запланованих дій. Проявіть винахідливість і креативність, щоб завоювати довіру партнерів. Вам варто звернути особливу увагу на слабкі сторони опонентів. Увечері можна трохи повеселитися і влаштувати свято у колі однодумців.
Близнюки. Сьогодні вам слід звернути увагу на свою зовнішність. Бездоганний вигляд і респектабельність дадуть пріоритет у розмові з впливовими людьми. Відмовтеся від будь-яких сумнівів, інакше вас не сприймуть серйозно. У розмові з партнерами говоріть про вигоду і додаткові переваги. Вечір краще присвятити самоосвіті і вдосконаленню професійних навичок.
Рак. Вам варто зайнятися підвищенням професійних знань. Відвідування тренінгів та нове оточення будуть досить корисними для вас. Розвивайте спостережливість, ця якість допоможе в роботі і нових досягненнях. У другій половині дня обмежте свої переміщення автомобілем - великий ризик аварій. Увечері займіться улюбленим заняттям.
ЛевВаша запальність і амбітність можуть стати приводом для конфлікту з керівництвом. Намагайтеся перенести важливі зустрічі у другій половині дня. Ваша емоційна нестійкість сьогодні буде суттєвою перешкодою в справах. Намагайтеся не переносити робочі проблеми на домочадців. Увечері краще усамітнитися, розмірковуючи над своїми помилками.
Діва. День буде вдалим для вирішення будь-яких фінансових питань. Сьогодні можете вигідно інвестувати свої кошти в прибуткову справу. Друга половина дня супроводжуватиметься несподіваними перешкодами у справах. Вам вдасться вирішити будь-яку складну ситуацію, якщо застосуєте свою чарівливість і ввічливість. Увечері можна зняти стрес розслаблюючим масажем.
Терези Вам легко вдасться впоратися з будь-якою ситуацією, якщо ви застосуєте хитрість. Серед колег сьогодні активно проявиться ваш таємний недоброзичливець. Знаючи ворога в обличчя, вам вдасться легко його позбавитися. У другій половині дня ви сміливо можете реалізовувати грандіозні плани. Заступництво з боку керівництва відкриє вам додаткові можливості.
Скорпіон Сьогодні особливо вдалий день для людей творчої професії. На вас чекає зустріч із великим меценатом і інвестором вашого таланту. Проявіть уважність до проблем співрозмовника, і вам вдасться здійснити всі поставлені завдання. Легкий заробіток можливий у другій половині дня. Ввечері вам варто зайнятися побудовою важливих планів своїх досягнень.
Стрілець. У першій половині дня вас можуть відволікти чужі проблеми. Сьогодні краще відмовити в допомозі, ніж потім стати винуватцем чужих проблем. У другій половині дня намагайтеся вирішити всі паперові питання і розібратися з документацією. Ваші опоненти можуть знайти недоліки у вашій роботі. Будьте готові до того, що вам доведеться завзято боротися за місце під сонцем.
Козеріг У першій половині дня на вас чекає незапланована зустріч із важливою людиною. Прийшов час позитивних змін у вашому житті. Сміливо міняйте роботу, якщо отримаєте гідну пропозицію. Друга половина дня принесе вигідне довгострокове співробітництво. Увечері вам доведеться займатися вирішенням важливих питань, які принесуть великий прибуток.
Водолій. У першій половині дня вам краще зайнятися наведенням порядку на робочому місці. Підведення підсумків своєї діяльності покаже причину матеріальних труднощів. Сьогодні вам краще не потрапляти на очі керівництву, існує ризик конфлікту. Партнерство з однодумцями підвищить вашу робочу ефективність. Вечір варто присвятити зміцненню свого здоров'я і зайнятися своїм тілом.
Риби Вам сьогодні не варто планувати важливих зустрічей, краще перенести переговори. При підписанні документів краще скористатися допомогою професійного юриста. День буде сповнений обману, зрада колеги стане очевидною. Не варто приймати рішень в поспіху, відкладіть важливі питання до завтра. Увечері на вас чекає приємний сюрприз від старого друга.

А зараз — усміхніться :)

Якщо в житті щось не клеїться, викинь клей. Візьми цвяхи і забий!



Прийшло сьогодні смс від оператора: "Спілкуйся з друзями в 3 рази більше!".
У мене або печінка не витримає, або з дому виженуть....


Людина стає дорослою, коли зрозуміє, що найкраща м'яка іграшка - це диван.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат