На "Золотій горі" побудували новий спорткомплекс

admin 02.05.2013 10:38 ПОДІЇ

Цього тижня ужгородські «Карпати» провели тренування не у звичній «Юності», а в зовсім іншому залі. Біля ранчо «Золота гора», що в селі Барвінок, побудували новий спорткомплекс, де в майбутньому будуть проходити матчі кращої гандбольної команди України. Гандболістки «протестували» новий зал для ігор і залишилися дуже задоволеними.

Зал на 500 глядачів, з сучасним покриттям «терафлекс», хорошим освітленням,   зручними трибунами та навіть з потужним кондиціонером практично готовий. Вже сьогодні можна сміливо заявляти, що це буде один з найкращих майданчиків для гри гандбол в Україні.

А поки «Карпати» провели в ньому перше тренування. По приїзду в зал, команду зустрів їх почесний президент, голова Закарпатської ОДА   Олександр Ледида. Він «провів екскурсію» спорткомплексом, а потім спостерігав за тренуванням гандболісток. Президент активно цікавився думкою спортсменок щодо нового залу. А вони були дуже задоволені.

Що стосується назви арени, то вона ще невідома. На кращу назву поки оголошений міні-тендер.

Офіційне відкриття залу для всіх бажаючих заплановано на 7 травня. О 18.00 «Карпати» в рамках домашнього зїзного туру гратимуть з херсонською «Дніпрянкою». Що і буде матчем відкриттям майданчику. Всіх вболівальників, що бажають відвідати цей матч, буде підвозити спеціальний автобус.

ГК "Карпати"

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат