Головний податківець переміг головного митника

admin 24.04.2013 19:23 ПОДІЇ

Як відомо, в Україні було створено Міністерство доходів та зборів, яке об’єднало Податкову та Митницю. Відповідно, виникло питання, хто ж в регіонах буде очолювати об’єднану структуру.

Раніше в інтернеті вже з’являлися інформації про відповідні   призначення, але всі вони були фальшивими та мали виключно провокативний характер. Дехто стверджував, що головне управління Міндоходів в Закарпатті вже очолив головний податківець Василь Іванчо, були інформації, що структуру очолив навпаки начальник Чопської митниці Олександр Похилько, який має потужне лобі в особі колишнього головного митника країни, а нині віце-спікера Ігоря Калетника. І ось сьогодні прес-служба обласної податкової, яка автоматично стала прес-службою   Головного управління Міндоходів у Закарпатській області повідомила, що у зв'язку зі структурними змінами, що супроводжують створення Міністерства доходів і зборів, відбуваються зміни і на рівні регіонів і наказами Міністерства доходів і зборів України від 23 квітня 2013 року призначено:
Іванча Василя Васильовича - в.о.начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, а Похилька Олександра Івановича - в.о.начальника Чопської митниці Міндоходів.
Найближчим часом буде презентовано концепцію роботи територіальних органів Міндоходів.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат