Олександр Ледида   пообіцяв жителям Міжгір’я сприяти у призначенні виборів селищного голови

admin 24.04.2013 17:11 ПОДІЇ

Про це голова Закарпатської облдержадміністрації повідомив під час зустрічі з громадськими активістами селища.   Зокрема, голова громадського об’єднання «Позиція» Ярослав Мандель розповів: жителі смт. Міжгір’я уже досить довго чекають на позачергові вибори нового керівника населеного пункту.

Увесь цей час його обов’язки виконує заступник. Щодо цієї проблеми вже прийняті і направлені до столиці всі необхідні рішення місцевої ради:
  – Олександре Олександровичу, ми розуміємо, що Ви, як голова обласної адміністрації, не маєте повноважень призначити вибори. Тому просимо Вас підтримати нас усіма можливими способами – жителі села чекають на позачергові вибори вже надто довго, - розповів Ярослав Мандель.
  Олександр Ледида запевнив: спробує пришвидшити вирішення питання:
  – Звертатимуся до голови Верховної Ради України Володимира Рибака з проханням розглянути це питання та допомогти громаді села нарешті отримати нового керівника. Будьте певні, мешканці Міжгір’я завжди можуть розраховувати на підтримку обласної влади та мою особисто.
  Також під час зустрічі люди зверталися до очільника краю і з особистих питань. Керівник області пообіцяв посильну допомогу у кожному окремому випадку.
 
Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат