Олександр Ледида: Селищні громади мають долучитися до весняного благоустрою

admin 15.04.2013 16:00 ПОДІЇ

Упродовж двох днів тридцятеро керівників місцевих громад навчатимуться в Ужгороді за професійною програмою підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування. У понеділок, 15 квітня, разом з керівником обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації держслужбовців Павлом Черевком присутніх привітав й очільник краю Олександр Ледида.

Керівник області висловив переконання: такі курси завжди актуальні, адже тут можна дізнатися про новації у законодавстві, вдосконалити знання щодо ведення та оформлення документації, порядку укладання та розірвання договорів оренди землі тощо. Користуючись нагодою, Олександр Ледида звернуся до сільських голів також з проханням активно долучитися до весняної толоки:
  – Нарешті прийшла справжня весна, й погода сприяє благоустрою. Тим більше, уже за тиждень розпочнеться всеукраїнська акція «За чисте довкілля». Тому прошу Вас днями провести зустрічі з керівниками всіх структур, котрі працюють в селі – і державних, і комерційних, - й попросити їх спільно попрацювати над очищенням рідного краю від сміття та озелененням.
Прес-центр ОДА  

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат