ЗОТВ Антимонопольного комітету України розпочало справу за неподання інформації онкодиспансером

admin 15.04.2013 13:23 ПОДІЇ

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно Закарпатського обласного клінічного онкологічного диспансеру (надалі – Диспансер) за неподання інформації.

Відділення надіслало вимогу про надання інформації у зв’язку зі здійсненням державного контролю у сфері державних закупівель, а також, проведення дослідження відповідних товарних ринків, що пов’язано, зокрема, з процедурою закупівель робіт з реконструкції харчоблоку в Диспансері.

Ненадання Диспансером інформації створює перешкоди для проведення зазначеного дослідження.
Оскільки своєчасне отримання інформації на вимоги є основою для виконання повноважень при здійсненні контролю за дотриманням законодавства про захист економічної конкуренції, Відділенням розпочато розгляд справи.

За вчинення такого порушення законодавством про захист економічної конкуренції передбачається накладення штрафу у розмірі до 1 % доходу відповідача від реалізації продукції за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.
Відділення, здійснюючи державний контроль за дотриманням законодавства про захист економічної конкуренції, створення конкурентного середовища та захисту конкуренції у сфері державних закупівель, а також проведення дослідження відповідних товарних ринків, що пов’язано, зокрема, з процедурою закупівель робіт з реконструкції харчоблоку в Диспансері, зобов’язало суб’єкт господарювання надати інформацію.

Джерело: прес-служба Закарпатського обласного територіального відділення   Антимонопольного комітету України

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат