Вже цього року в Ужгороді відкриється новий хірургічний корпус

13.04.2013 13:45 ПОДІЇ

 

У цьому впевнений Олександр Вілкул. Під час візиту на Закарпаття Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул провів виїзну нараду щодо завершення будівництва сучасного хірургічного корпусу Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. Андрія Новака в Ужгороді.


– Проведена робоча нарада по добудові хірургічного корпусу Закарпатської обласної клінічної лікарні. Будівельна готовність – на достатньо високому рівні. Ще потрібно закінчувати, але вже - досить непогано. Також необхідно придбати обладнання. Можу сказати, що цьогоріч закарпатці обов’язково отримають новий більш, ніж на 5 000 квадратних метрів, оснащений за останнім словом медицини технікою, корпус обласної клінічної лікарні. До слова, такий важливий корпус як хірургічний, - наголосив під час спілкування з пресою Олександр Вілкул.

Довідково: Будівництво об’єкту розпочато у 2004 році. У 2012 році проектно-кошторисна документація відкоригована з урахуванням сучасних вимог, залишки фізичних об’ємів робіт перераховані в поточний рівень цін – загальна вартість корпусу складає 34846,788 тис. грн. Потреба в коштах для завершення будівельно-монтажних робіт складає 2700,0 тис. грн. без вартості меблів та медичного обладнання. Рішенням сесії обласної ради від 21.03.2013 року № 691 на будівництво зазначеного об’єкту передбачено 300,0 тис. грн., з них освоєно в квітні цього року 116, 9 тис. грн. У корпусі будуть розміщені наступні підрозділи: відділення травматології, судинної хірургії, торокальної хірургії, загальної хірургії, фізіотерапевтичне відділення, рентгенодіагностичне відділення, експрес лабораторія, централізована стерилізаційна.

Прес-центр ОДА
Фото Я. Немеша

ТЕГИ : Олександр Вілкул

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат