Про подробиці вчорашньої драми на Ужгородському автовокзалі (ОФІЦІЙНО)

admin 12.04.2013 10:55 ПОДІЇ

Працівники деяких ЗМІ, схильні не перевіряючи фактів, створювати   сенсації, вчора поспішили надати занадто суб’єктивного забарвлення драмі, свідками якої були пасажири Ужгородського автовокзалу. Йдеться про наглу смерть чоловіка похилого віку. Встановити істину допомагає роз’яснення офіційної особи, яке ми наводимо нижче.


Начальник обласного управління охорони здоров’я Роман Шніцер ситуацію, що трапилась на ужгородському автовокзалі 11 квітня, прокоментував під час прямого ефіру на телеканалі «Тиса-1», у програмі «Про головне».
– Щодо цього випадку відразу ж була проведена службова перевірка. Було проаналізовано час вхідних дзвінків у диспетчерську швидкої, а також знято інформацію з камер спостереження автовокзалу. Відтак, офіційно встановлено – виклик надійшов о 13.29, а приїзд карети «швидкої» відеокамери автовокзалу зафіксували у 13 годин 37 хвилин та 45 секунд.
За попередніми даними, чоловік помер від серцевого нападу. У таких випадках шанси врятувати життя вимірюються першими 3-4 хвилинами: якби була проведена ефективна серцево-легенева реанімація – простими словами: масаж серця та штучне дихання, – можливо, чоловікові ще вдалося б допомогти. Чесно кажучи, неприємно здивувала байдужість людей – на відео з камер добре видно, що дехто знімав те, що відбувалось, на телефони, натомість жодна людина не намагалась надати першу допомогу, - резюмував Роман Шніцер.

admin

Коментарі :


12.04.2013 12:15 Павло Білецький

А хто це не перевіряє фактів? Я телефонував на станцію швидкої, взяв коментар і опублікував його. Плюс, при потребі, людина, котра викликала швидку задовго до міліціонерів обіцяє, що надасть роздруківку вихідних дзвінків за вчора, де і стане відомою брехня і Шніцера і так званого Степана Степановича зі станції. Тому замість звинувачувати "дечких журналістів", краще б перевірили своїх працівників швидкої, хоча б на вміст алкоголю у крові у робочий час


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат