Працівники Закарпатської ОДА вибралися з кабінетів на прибирання парку біля будівлі адміністрації

admin 23.03.2012 13:40 ПОДІЇ

У п’ятницю, 23 березня, колектив Закарпатської облдержадміністрації вийшов на суботник.

150 працівників структурних підрозділів обласної адміністрації взяли участь у весняній толоці. Сонячна та тепла погода сприяла залученню посадовців до прибирання. Тож працівники обласної структури взяли до рук граблі та віники, щоб очистити від сміття та торішнього листя парк біля будівлі обласної адміністрації та прилеглу територію.

Вже з обіду, після пар, на допомогу колективу адміністрації вийдуть студенти економічного та медичного факультетів УжНУ, які розташовані поблизу площі Народної. Більше семи десятків студентів прибиратимуть територію біля навчальних корпусів.

Відтак, в області розпочався традиційний весняний місячник благоустрою. Упродовж місяця до ладу свої території приводитимуть ЖРЕРи, благоустроєм займатимуться колективи закладів бюджетної сфери – медики, освітяни, працівники культури.

Долучитися до прибирання та озеленення рідного краю можуть усі охочі закарпатці. Колективам підприємств та установ області, приватним підприємцям рекомендовано провести на ввірених їм територіях озеленення та прибирання сміття.



Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


24.03.2012 20:28 emma

Кожен повинен займатись своєю справою, для прибирання є двірники, яким треба вчасно і гідно платити. Сміттєвих баків ніде нема, вулиці майже не підмітають. Мені цікаво, куди поділась прибиральна машина, яка чистила центральні дороги?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат