Олександр Суханов:"8 років тому депутат облради Василь Ковач скоїв ДТП, в якому загинуло двоє людей"

admin 22.03.2012 18:50 ПОДІЇ

Байкер Сергій, або як його називали друзі – "Bosch", не був учасником байкерської організації "Падонки", в яку входить і зять Юлії Тимошенко Шон Карр, як про це написало "Сегодня". Про це повідомила Ніка Корнієнко — цивільна дружина загиблого в Ужгороді байкера Сергія Камольцева.

Кореспонденту ж видання "Сегодня" Ніка сказала: "Зараз цю справу намагаються зам'яти і стверджують, що Сергій вилетів з сідла, бо вже був мертвий, або ж що він їхав зі швидкістю 150 кілометрів на годину". Проте, друзі загиблого вже провели експертизу за допомогою спеціальної бригади "Мотохелп", яка займається юридичною допомогою байкерам в ДТП, і з'ясували, що така смертельна травма може наступити і при русі в 30 кілометрів на годину.

На питання "Сегодня", чи дійсно за кермом була донька Василя Ковача, Ніка відповіла, що Ужгород не мегаполіс і хто з мажорів на якій машині їздить, тут знають.

"Крім того, вчора наші хлопці зустрілися з посередником від депутата і той пообіцяв допомагати матері загиблого, коли весь шум уляжеться", – говорить байкер.

Похорон загиблого відбудеться завтра. Але друзі-байкери пообіцяли, що якщо справу замнуть, то по всій Україні піднімуться байкери і перекриють дороги в знак протеста.

«Якщо слідство піде не в тому ключі, якщо спробують закрити цю справу, ми проведемо Всеукраїнську акцію протесту.

За нашими даними, вісім років тому батько Інни Ковач – нині депутат облради Василь Ковач скоїв ДТП, в якому ЗАГИНУЛО двоє людей, і залишився БЕЗКАРНИМ», – говорить член ужгородського байкерського клубу «Падонки» Олександр Суханов.

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн, сьогодні прокуратура Закарпатської області повідомила, що за фактом ДТП, у якій загинув байкер, порушено кримінальну справу.

http://zakarpattya.net.ua/News/94386

============================================
Деякі неординарні епізоди життя пана Ковача, відомі із ЗМІ:


Подробиці розбійного нападу на керівника "Закарпаттяобленерго" Василя Ковача

19 листопада 2010 року, близько 5-ої години ранку, вчинено розбійний напад на керівника ВАТ «Закарпаттяобленерго», депутата Закарпатської обласної ради Василя Ковача. Як підтвердили інформацію в ВЗГ УМВС України в Закарпатській області, вночі кілька озброєних осіб у масках вдерлися до будівлі головного електрика Закарпаття. Собаку, що охороняла будинок, отруєно. Василя Ковача зловмисники побили бітами. Він кілька разів втрачав свідомість. Зараз він перебуває під наглядом медиків. На місці злочину працюють опергрупи УМВС України в Закарпатській області.
Як підтвердили в травмпункті Закарпрпатського обласного центру нейрохірургії та неврології у м. Ужгороді, о 6.45 до них справді поступив пацієнт на ім’я Ковач Василь Ілліч, відомий як генеральний директор ВАТ «Енергопостачальна компанія «Закарпаттяобленерго», депутат Закарпатської облради. Лікар-нейрохірург Мирослав Переста зазначив, що пацієнт поступив у відділення з двома забійними ранами голови, рани йому промили, пацієнт від госпіталізації відмовився. Стан його стабільний.

Стали відомі й певні подробиці розбійного нападу, скоєного сьогодні зранку на голову ВАТ «Закарпаттяобленерго» Василя Ковача. Близько 5-ої години ранку Василь Ковачиційно пішов поплавати в басейні, розташованому у власному будинку. Через певний час у коридорі він побачив тіні людей. Вийшовши з води, пан Ковач одразу ж наразився на напад зловмисників.

Кілька молодиків били його битками по голові та тілові. На шум боротьби вибігла дружина Василя Ілліча. На неї нападники наставили пістолет, наказавши віддати усі гроші та цінності. Забравши з сейфу гроші та золоті прикраси, зловимисники покинули будівлю. При цьому, вони ще й захотіли прихопити з собою авто власника – «Лексус». Проте, машину завести не змогли.

0 6.20 син потерпілого – Сергій Ковач – телефоном повідомив про напад працівників Ужгородського РВ УМВС України в Закарпатській області. Приблизно через 3 години закарпатській міліції вдалося вийти на слід зловмисників. Кількох підозрюваних у скоєнні розбійного нападу на оселю депутата Ковача затримали у Мукачеві. Їхні особи вже ідентифіковано: усі – місцеві мешканці. Триває розслідування цієї резонансної кримінальної справи.

Довідка.

Балотуючись на місцевих виборах до Закарпатської обласної ради від Партії регіонів, Василь Ковач переміг у 51-му мажоритарному виборчому окрузі. Був депутатом Закарпатської ОДА п’ятого скликання, входив у фракцію «Наша Україна», проте у серпні 2010 року на 31 сесії облради був виключений з неї за дисциплінарні порушення.


http://zaknews.at.ua/news/

admin

Коментарі :


23.03.2012 09:43 Леонід

Молодці байкери, якщо взялись за діло то думаю відшукають істину.А от що робити нам простим беззахисним громадянам за яких нікому заступитись, що грає на руку прокурорській мафії які за гроші прикривають убивць. За вили треба братись давно.Як би там байкер не летів, але якщо у нього була перешкода на дорозі то він вимушений   то він вимушений був реагувати, що мабуть і привело до трагедії. Подивимось ,що скажуть підлеглі прокуратора усієї області пана Петруні,чи встановлять істину?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат