Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 22.03.2012 08:30 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 22 березня. Якщо протягом для на вас чекає купа невідкладних справ та рішень, намагайтеся не думати про них хоча б за чашечкою улюбленої кави. Хороший релакс, приправлений спеціями позитивних емоцій, зранку нікому не завадить. Тож побільше впевненості у власних силах та приємного вам ранкового прокидання!

Цитата дня: Якщо двічі подумаєш, перш ніж один раз скажеш, то скажеш удвічі краще (Томас Пейн).

22 березня по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вдень без опадів. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вдень 13-18° тепла, в горах подекуди вдень 4-9° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність без опадів. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вдень 15-17° тепла.

За православним календарем 22 березня ІМЕНИНИ відзначають Аггій (Ангий), Аглаий, Акакий (Акатий, Акат), Олександр, Олександра, Олексій (Алексій), Панас, Аетий (Аэтий), Валент (Уалент), Валерій (Уалерий), Вивиан, Гай (Гаий), Горгоний, Дмитро (Димитрий), Дометиан, Домн, Евноик, Евтих (Євтихій, Евтух), Екдикия (Екдикта), Илиан, Ілля (Илия), Іван (Іоанн), Иоасаф, Іраклій, Исихий, Кандид, Кесарий, Кирило, Кирион, Клавдій, Ксанф (Ксанфий), Леонтій, Лисимаж, Мелитон, Михайло, Наталія, Микола, Приск, Сакердон, Север'ян (Севериан), Сергій (Cергий), Сисиний, Смарагд, Тарас (Тарасий), Урпасиан, Феодул (Феодул, Федулий), Феофіл, Филоктимон, Флавій і Худион.


Сьогодні також:
ООН: Всесвітній день водних ресурсів
Міжнародний день Балтійського моря
Пуерто-Ріко: День скасування рабства
Ліван,   Йорданія: День Арабської ліги
Індія: 1 чайтра, Новий рік за індійським календарем
Казахстан: Науриз мейрами
Лаос: день Народної Партії
Японія: День телерадіомовлення.

Цей день в історії

1312 — За вимогою короля Франції Філіпа IV Красивого папа римський Клемент V розпустив лицарський орден тамплієрів.
1633 — Галілей відрікся від своїх наукових творів на тому самому місці, де Джордано Бруно вислухав смертний вирок.
1654 — До Москви прибуло посольство Богдана Хмельницького для визначення статусу запорізьких козаків у складі Росії. Переговори завершилися підписанням Московських статей.
1675 — Король Англії Карл II засновує Королівську обсерваторію в Грінвічі. Меридіан, що проходить через обсерваторію, був прийнятий за точку відліку довготи.
1710 — Цар Петро I заборонив «великоросам докоряти малоросам за зраду Мазепи».
1841 — У США запатентовано виробництво крохмалю.
1848 — Венеція оголосила про відновлення своєї незалежності від Австрійської імперії.
1876 — Прийнята конституція Іспанії.
1882 — конгрес США заборонив багатоженство.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Берегово (на берегах каналу Верке)
22 березня — екологічна акція «Бережіть воду!» з нагоди Всесвітнього Дня води. Поч. о 14.00.

Доміон»
До 22 березня — «Джон Картер». Поч. о 12.00, 14.20, 18.50, 21.10 та 23.30. «Ми купили зоопарк». Поч. о 16.40.

Фотогалерея (Мукачево, вул. Грушевського 13, 15)
До 31 березня — виставка робіт Йосипа Белі «Карпати. Таїна».

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Жінці присвячується...» — жінка у вітчизняному образотворчому мистецтві другої половини ХХ — початку ХХІ ст. (із фондів Закарпатського художнього обласного музею).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Ретроспективна виставка творів Михайла Поповича (скульптура).

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Персональна виставка Василя Чурея (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Тематична виставка «Спадщина Августина Волошина» (з фондів Закарпатського краєзнавчого музею).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Вул. Гагаріна, 8а (150 метрів від переїзду) — Стаціонарна виставка екзотичних тварин — крокодилів, варанів, водяних агам, павуків-птахоїдів, геконів, хамелеонів, ігуан, африканських гігантських жаб, бородатих агам, плащоносних ящірок, анаконд, удавів.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.


Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні якоюсь мірою для вас повториться ситуація попередньої доби. Знову найбільші клопоти виявляться пов'язані з вашими робочими обов'язками, начальством, партнерами по бізнесу. Але є й відмінність. Якщо трохи раніше ви почувалися людиною, яка відбивається від зграї бродячих собак, то сьогодні всі клопоти і навіть проблеми матимуть дуже конструктивні та вигідні для вас наслідки. Непоганий час для нового "стрибка"   у своїй кар'єрі.
Телець Прекрасний день. По-перше, найбільш значні сфери вашого життя (робота, сім'я, здоров'я) сьогодні виявляться дуже навіть "прибутковими". Але найголовніше, вам варто бути готовим до того, що саме зараз "кількість перейде в якість". Усі події найближчого минулого, зокрема якщо ви були завзяті, наполегливі та навіть уперті в досягненні мети, сьогодні дадуть воістину "золоті" плоди. Подія дня - хвороба друга
Близнюки. Сьогодні захищайте та зміцнюйте свій організм, навіть на шкоду якимось іншим справам. Цього дня найбільші клопоти виявляться пов'язані з власним здоров'ям. Із усіх органів найбільш ослабленою сьогодні виявиться печінка, тому вживання алкоголю вам категорично не рекомендоване! Навіть сухі вина вам варто вживати з обережністю. Із повсякденних справ найбільш приємним і гармонічним буде все, що стосується сімейних стосунків. Подія дня -   неприємність, пов'язана з рибою.
Рак. Дуже спокійний і дуже стабільний день. Він виявиться спокійним настільки, що, образно кажучи, сьогодні найбільшою подією вашого життя буде гавкіт собаки у дворі сусіда. Але життя є життя і тому деякі турбот у вас можливі через двоюрідних родичів або родичів шлюбного партнера (звісно, в тому випадку, якщо ви вже одружені). Подія дня - одужання.
Лев. Головні тенденції цього дня - успіх у справах, грошовий виграш. Дуже результативні й успішні поїздки. Найбільші та доволі таки серйозні проблеми від любовно-інтимних стосунків. Хоч як би важко вам було - категорично не просіть у борг! Згодом замість боргу від вас можуть зажадати щось інше, більш цінне. Подія дня -   ви знехотя підведете друга.
Діва. День вдалий. Реалізуються якісь із ваших старих планів. Дуже сприятливий час для початку нових справ. Дуже успішними, але водночас небезпечними для майбутнього виявляться всі любовні й інтимні стосунки. Навіть невинний флірт сьогодні завтра може мати непередбачені наслідки. Найбільш успішними сьогодні виявляться ділові зустрічі з любовним підтекстом. Подія дня - сварка з другом, розрив стосунків.
Терези. Непоганий і доволі успішний день. Усі сфери вашого життя так чи інакше, але прибуткові. Найбільші турботи будуть пов'язані з тією обставиною, що вам доведеться буквально "розриватися" між двома або навіть трьома дуже важливими ситуаціями. Постарайтеся зрозуміти, що одночасно сидіти на двох стільцях неможливо. І ще одне: сьогодні будьте обережні з друзями. "Бійся данайців із дарами" - ось головне правило цього дня.
Скорпіон. З одного боку, день буде спокійний і без особливих   подій. Але якщо подивитися на ваше життя в більш глобальному масштабі, то сьогодні ваше минуле та ваше майбутнє серйозно повстали проти вас. Задумайтеся, що у своїй зовнішній щоденності та "звичності" ви робите не так? Подія дня - у вас буде можливість дізнатися чужу таємницю.
Стрілець. Сьогодні найкращим словом, яке охарактеризує і вас, і все, що ви робите, буде - "агресор". Вплив планетарних конфігурацій цього дня проявить себе таким чином, що ви будете схильні вирішувати всі справи та проблеми виключно "силовими методами". Тому у випадку невдачі вам не варто винити когось, крім себе. Не забувайте, що на світі існують ще такі поняття, як "дипломатія" і "компроміс". Подія дня - зміна думки про вас.
Козеріг.   Приємний   і спокійний день. Він може виявитися доволі напруженим для любителів риболовлі. Якщо ви фанат підлідної риболовлі, то постарайтеся насолоджуватись своєю " пристрастю" десь у доволі безпечних місцях. У всьому іншому ваше життя не вийде за звичні рамки. Невеликі клопоти від дуже далеких друзів або просто знайомих. Подія дня - збільшення вашого авторитету.
Водолій. День напружений. По можливості проведіть його, не виходячи з дому. Або постарайтеся відпочити десь у затишному та безлюдному місці. Відкладіть усі важливі справи, займіться лише найбільш необхідними. Якщо ви політик або людина суспільного життя, то сьогодні вам навіть варто перекласти всі турботи на плечі дублера-двійника або на дуже надійного помічника. Подія дня -   неприємність під час поїздки.
Риби. Хороший спокійний день. Усі життєві сфери гармонічні та доволі "прибуткові". Намагайтеся робити лише те, що під силу, і тоді успіх вам гарантований. Ідеальний час для створення будь-яких видів запасів. Причому врахуйте, що не лише гроші та продукти можна готувати про запас. Приміром, інформація теж може мати свою ціну. Подія дня - нове, потрібне знайомство.


А зараз — посміхніться :)


Їде Вовочка з мамою в автобусі, говорить їй досить голосно:
- Мамо, глянь, який дядько лисий! Жодного волоска на голові немає!
Мама пошепки:
- Вовочка, тихіше говори, а то цей дядько тебе почує
Той здивовано:
- Мамо, а він що, сам цього не знає?


Кожного ранку він приносив їй каву в ліжко.
Їй залишалося лише помолоти і зварити…


Отримавши на День Народження ролики, Галя думала, що це – найкращий подарунок в світі!
Однак, вже через півгодини вона зрозуміла, що найкращий подарунок – це нові передні зуби

Rionews

Коментарі :


22.03.2012 10:47 м.Дрогобич ЮРІЙ

По новинах центрального телеканалу 5 передали,що в м.ХАРКОВІ був напад на солдат в одній із в-ч і,нібито,одного солдата вбили !!!!!! Напад був скоєний з метою заволодіння зброі!Біда для батьків загиблого хлопця!Видно що постовому зброі не дають а дають тільки ніж-штик,тому і не було ніякого захисту!Неодноразово піднвмається питання введення смертноі кари тим,хто вбиває людей!Я за смертну кару.В Білорусіі розстріляли тих,хто підірвав людей в метро і вони загинули!Питання тільки в тому,щоб не постраздали невинні люди!Син "проффессора" Януковича лазить п*яний по вулиці при охороні,боіться щоб його не завалили!"Ось якби завалили тоді б напевно пєтух ввів би смертну кару!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат