Доброго ранку, любі читачі!

admin 06.01.2012 08:30 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 6 січня. Святковий настрій вже зранку забезпечить чашечка ароматної кави. Незважаючи на те, що останній день тижня трохи пришвидшує сприйняття інформації та підсвідомо квапить у виконанні будь-яких справ, не йдіть на поклику своїх емоцій та виконуйте задумане сумлінно, тоді й результат не забариться! Гарної вам коляди, смачної куті та лише світлих думок напередодні Різдва!

Цитата дня: Дай вам Бог жити всі дні вашого життя. Небагато таких, які живуть сьогоднішнім днем. Більшість готується жити пізніше   (Джонатан Свіфт).

6 січня по Закарпатській області: Хмарна з проясненням погода. Вдень місцями опади. Місцями: налипання мокрого снігу, хуртовина. На дорогах ожеледиця, подекуди замети. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний 9-14 м/с, місцями 15-20 м/с. Температура повітря вдень 3° тепла- 2° морозу, на високогір'ї протягом доби 3-8° морозу.
По м. Ужгород: Хмарна з проясненням погода. Вдень без істотних опадів. Налипання мокрого снігу. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний 9-14 м/с, часом посилення 15-20 м/с. Температура повітря вдень1-3° тепла

За православним календарем 6 січня ІМЕНИНИ відзначають Василла, Євгенія, Іакинф (Вакинф), Клавдія, Микола і Прот (Іннокентій, Сергій).

Сьогодні також:
Святий Вечір

Цей день в історії

1846 — В Переяславі у маєтку свого друга Андрія Козачковського Тарас Шевченко написав свій знаменитий «Заповіт».
1846 — У Києві створено Кирило-Мефодіївське товариство.
1928 — Річка Темза, що вийшла з берегів, затопила деякі райони Лондона. 14 осіб загинули, водою були залиті підвали у Вестмінстері, рів Тауер, у галереї Тейт були пошкоджені 12 картин. Лондон залишився без телефонного зв'язку.
1939 — Німецькі фізики Отто Ган і Фріц Штрассман повідомили про відкриття способу ділення ядер урану під дією нейтронів. Це був перший крок до практичного використання ядерної енергії.
1975 — На американському телеканалі NBC вперше вийшла в ефір гра «Wheel of Fortune», відома як «Поле чудес».
1978 — Уряд Сполучених Штатів повернув Угорщині одну з її реліквій — корону святого Іштвана, яка зберігалася в США з часів ІІ Світової Війни.
1992 — Республіка Бурунді і Республіка Джибуті визнали незалежність України.
1992 — Україна встановила дипломатичні відносини з Аргентиною.
1994 — У Детройті американська фігуристка Ненсі Керріган під час тренування на льоду зазнала атаки охоронця своєї суперниці Тоні Хардінг.

Що сьогодні та завтра буде в Ужгороді та краї?

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга та щоп’ятниці — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 20.00.

«Ювентус»
Щосереди та щоп’ятниці — школа вокалу. Поч. о 12.00 та 16.00.

Галерея «Ужгород»
Тематична Різдвяна виставка.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Виставка творів угорських митців Закарпаття (образотворче та прикладне мистецтво) ім. Імре Ревеса.
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Колекція різьби по дереву Сіона та Івана Сільваїв.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Галерея “Ужгород”
Виставка Сергія Біби (живопис).

Художній музей імені Бокшая
Виставка Василя Свалявчика з нагоди 60-річчя художника.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка «Зимова казка в Ужгородському замку»: виставка ялинкових прикрас 40—90-х років(у тому числі ручної роботи), стародруків та ікон із нагоди Новорічно-Різдвяних свят.
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Вул. Гагаріна, 8а (150 метрів від переїзду) — Стаціонарна виставка екзотичних тварин — крокодилів, варанів, водяних агам, павуків-птахоїдів, геконів, хамелеонів, ігуан, африканських гігантських жаб, бородатих агам, плащоносних ящірок, анаконд, удавів.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.


Що сьогодні обіцяють зірки?

Овен. Якщо ви творча особистість, то варто чекати натхнення. Вас розпиратиме від надлишку творчої енергії, яку треба буде кудись дівати. Якщо ж ви не творець за своєю суттю, то однаково маєте кілька талантів, якими вас нагородив Творець. От їх і будете реалізовувати.
Телець Любовне життя вирує. Освідчуйтеся в коханні, даруйте кохання, купайтеся в коханні близької людини. Сьогодні один із найбільш романтичних днів. Замовте для дами пелюстки троянд і влаштуйте їй приємну релакс-ванну з пелюстками та свічками. Якщо ви - жінка, наберіться сміливості та запросіть вашого чоловіка в романтичний ресторан.
Близнюки. Сьогодні вам вдасться розуміти близьких людей із півслова. Якщо колись ви не могли домовитися про щось зі членами вашої сім'ї, то сьогодні настав час усе виправити, вас почують і зрозуміють. І взагалі, можна і треба просити в них допомоги та поради.
Рак. Сьогодні вдалий день для людей, які займають високу посаду у держструктурі, в адміністративному апараті. На душі у вас умиротворення, спокій і гармонія. Друга половина дня наповнена танцями, співом і спілкуванням із прекрасним. Підіть у театр, наприклад.
Лев. Сьогодні ваші близькі дбатимуть про вас, переживатимуть. Це може навіть дратувати, але стримайтеся. Ви повинні розуміти, що вони роблять це через велику любов до вас.
Діва. Бажання зрозуміти, що відбувається у вашому житті, розібратися в собі, приведе вас у центр медитацій або ж у храм, монастир і т.д. Проводити різні обряди - таїнства (хрещення, сповіді тощо) краще саме сьогодні.
Терези. Ви спокійно можете розраховувати на допомогу в роботі з боку зовнішнього світу - друзів, компаньйонів, партнерів. Спонсори або інвестори можуть бути доволі щедрими. У разі правильного підходу вас чекає успіх і реалізація задуманого.
Скорпіон. Якщо потрібна допомога сильних світу цього - настав кращий час. Зокрема до обіду. Ваше керівництво буде до вас дуже лояльне. Можна просити про збільшення зарплати або про позачергову відпустку. Сьогоднішні знайомства стануть корисними в майбутньому, не проґавте шансу!
Стрілець. Поїздки кудись усією сім'єю - найкращий із можливих варіантів проведення сьогоднішнього дня. Також вдалий час для переїзду на інше місце проживання та облаштування на новому місці.
Козеріг. Сьогодні вас може очікувати початок нової справи, перехід на нову роботу, нову посаду. Якщо без вашої волі ці події не повинні відбутися, але ви замислювалися про зміни у своєму житті, то можете самі створити потрібне тло дня і "притягти" перехід на роботу, початок нового проекту тощо.
Водолій. Вдалий збіг обставин може допомогти вашій мрії втілитися в життя. А ваш партнер, діловий або коханий, зможуть сьогодні непогано заробити і збільшити (часом суттєво) ваш бюджет.
Риби. На професійному поприщі вас очікує успіх і реалізація планів і проектів. Особливо пощастить тим, хто займається освітою та викладанням. Також це прекрасний день для видавців і зайнятих суспільною діяльністю. Самоосвіта сьогодні теж вітається.


А зараз — посміхніться :)


Дівчина без освіти шукає роботу по спеціальності.


— Наш бос — янгол! — вигукнула секретарка. — Вам повезло,— сказала її приятелька, — а наш іще живий.



На пташиному ринку клоун продає папугу. Папуга побачив міліціонера.
— Мєнт — дурак!
Міліціонер образився.
А папуга йому знову кричить:
— Мєнт — дурак!
Міліціонер подав на папугу і його власника-клоуна в суд. Суд вирішив відправити наглу пташку в монастир на розкаяння.
Пройшов рік. Іде той самий міліціонер по базару і знову бачить цього папугу. Підходить до нього, а той мовчить! Міліціонер здивувався і каже йому:
— Що ж ти не кричиш? Я ж той самий мєнт-дурак!
— Пізно каятися, сину мій!

admin

Коментарі :


06.01.2012 22:39 Юрій Львівська

Я також ВАС всіх поздоровляю з Святом Різдва!Здоров я   щастя!Привіт ВАМ Закарпатцям від нас,Львівськоі област!Думаю,що в цьому році ми всі зобов язані навести порядок в цій КРАІНІ,яку ЗЕКИ хочуть перетворити в УРКАіну! НЕ ДАМО ІМ ЦЬОГО ЗРОБИТИ!З НОВИМ РОКОМ ВАС ВСІХ!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат