Кримінальні новини за день

Rionews 14.11.2012 20:19 ПОДІЇ

Працівники ДАІ сьогодні встановили особу водія, що вчинив аварію на площі Театральній, у Виноградові внаслідок ДТП загинула жінка, на Ужгородщині в медзакладі виявили психотропні речовини, житель Хустщини випив нашатирного спирту, на Свалявщині стрілялися сусіди, берегівський держслужбовець попався на хабарі, на Виноградівщин здають вогнепальну зброю, а в гаражі на Ужгородщині знайшли понад півтисячі ящиків цигарок.

Завдяки професійним діям працівників Державтоінспекції міста Ужгорода було встановлено, що за десять хвилин на п’яту ранку 13 листопада водій автомобіля «Сhevrolet Captiva» заїхав на площу Театральну з пішохідного мосту, зробив коло по пішохідній зоні та, повертаючись назад скоїв наїзд на огородження. Машиною пошкоджено і встановлену на перилах відому в місті фігурку «Миколайчика» Оглянувши пошкодження автомобіля, водій спокійно покинув місце дорожньо-транспортної пригоди. Протягом дня правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився ужгородець, якому саме в той день виповнилося 24 роки. Тепер молодий чоловік відповість за скоєне відповідно до чинного законодавства.

***

13 листопада близько 18-ї години, 31-річний водій автомобіля марки «ЗАЗ» рухаючись містом Виноградово допустив наїзд на 62-річну жінку. Пенсіонерка переходила дорогу не дійшовши кілька метрів до пішохідного перехода. У результаті дорожньо-транспортної пригоди жінка від отриманих травм загинула на місці. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик.

***
Співробітники ВБОН спільно з правоохоронцями Ужгородського райвідділу міліції на території одного із медичних закладів Ужгородського району виявили незаконне   зберігання таблеток. Зокрема, три скляні банки з надписом «Тарен», який являється психотропною речовиною із вмістом в них таблеток – загальною кількістю 11592 таблетки. За даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 320 Кримінального кодексу України (порушення встановлених правил обігунаркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів).
    Нагадуємо, що в області проходить спецоперація «Батискаф», в ході якої правоохоронці в тому числі перевіряють, чи належним чином в медичних закладах, спецустановах зберігаються медичні препарати   та психотропні   речовини, з яких можна виготовити наркотики.

***

У Хустську лікарню звернувся за допомогою 43-річний житель села Рокосово цього району. Лікарі діагностували в пацієнта хімічний опік ротової порожнини, стравоходу та шлунку невідомою речовиною. Чоловіку стало гірше і його помістили в реанімацію, повідомивши про пацієнта в міліцію.
Як зясувала слідчо-оперативна група, прибувши в лікарню, потерпілий напився вдома нашатирного спирту, якого спожив цілу 200-грамову пляшку…
Життю рокосівця вже нічого не загрожує, стан його покращується.  

***
Із заявою в Берегівський райвідділ міліції звернувся житель с.Свобода цього району. Заявник повідомив про те, що його 39-річний сусід стріляв із пневматичної зброї у його вікно, чим пошкодив жалюзі на вікні. За даним фактом проводиться перевірка.

***
Приватний підприємець з Ужгородщини виготовляла документи на приватизацію двох земельних ділянок, для чого їй потрібні були спеціальні агрохімічні паспорти. Державна установа, яка видає ці документи, знаходиться в Берегівському районі, куди й звернулася заявниця. Проте керівник цієї держустанови за прискорення виготовлення документації зажадав хабар в сумі чотири тисячі гривень…
Заявниця звернулася в міліцію, повідомивши про цей факт. Працівники міліцейської служби по боротьбі з економічними злочинами затримали грошолюбивого чиновника в адмінбудівлі згаданої установи, вилучивши під час огляду з кишені затриманого гроші в сумі 4000 гривень.
За даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.368 ККУ (одержання хабара).

***
У період з 1 по 30 листопада проводиться місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, а також вибухових матеріалів. Особи, які   добровільно їх здали, звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності, а також їм надається можливості зареєструвати придатну для використання зброю, згідно передбаченого законодавством порядком. За словами старшого інспектора дозвільної системи Виноградівського РВ, лейтенанта міліції Павла Січа, свідомі громадяни вже здали 4 вогнепальні зброї: мисливську рушницю,   спецзасіб для відстрілу гумовими кулями калібру 9 мм та два газові пістолети.

Оксана КОБЗАРЕНКО, помічник начальника РВ УМВС України в Закарпатській області по взаємодії з громадськістю та ЗМІ

***
Співробітники міліцейської служби по боротьбі з незаконним обігом наркотиків здійснили санкціонований обшук в оселі 48-річного жителя одного з сіл поблизу Ужгорода. Під час обшуку в гаражному приміщенні правоохоронці виявили та вилучили понад півтисячі ящиків цигарок різних торгових марок, на які були відсутні документи про їхнє походження та сертифікати відповідності. Власника «лівих» цигарок притягають до відповідальності.

 
За матеріалами УМВС України у Закарпатській області

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат