МНС-ники провели змагання з міні-футболу

ТУ МНС у Закарпатській області 18.10.2012 11:09 ПОДІЇ

17 жовтня в селі Баранинці Ужгородського району, на футбольному полі спорткомплексу «Зінедін» проводився Чемпіонат з міні-футболу серед підрозділів Територіального управління МНС у Закарпатській області, присвячений Року спорту та здорового способу життя в Україні. Сюди з’їхалися команди рятувальних гарнізонів з усієї області, щоб позмагатися на першість Закарпатської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.

Почалися футбольні баталії із жеребкування, де команди були поділені на групи. Матчі відразу проводилися на двох полях, де точилася справді запекла боротьба, під час якої футболісти-рятувальники демонстрували високу командну згуртованість та їхнє прагнення до перемоги. І все ж футбольна фортуна була на стороні чотирьох команд, які за результатами проведених матчів, вийшли позмагатися за призові місця.

У боротьбі за третє місце зустрілися команди Виноградівського підрозділу МНС та державного пожежно-рятувального загону з обласного центру. Перемогу з рахунком 6:2 отримали виноградівці.

У фіналі футболісти Територіального управління МНС у Закарпатській області з рахунком 4:1 перемогли суперників із державної пожежно-рятувальної частини № 1 м. Перечин.

На завершення турніру заступник начальника ТУ МНС у Закарпатській області Богдан Ількович та голова Закарпатської обласної організації ФСТ «Динамо» України Михайло Пантьо вручили призерам кубки та грамоти і подякували учасникам за чесну, безкомпромісну спортивну боротьбу.

ТУ МНС у Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат