Управління Держтехногенбезпеки вчило дітей поводитися з вогнем

admin 05.10.2012 10:19 ПОДІЇ

Попередження надзвичайних ситуацій за участі підростаючого покоління вважається одним з пріоритетних напрямків Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області. Аби зменшити цю трагічну статистику, навчити дітей поважно ставитись до безпеки людини та попередити випадки дитячого травматизму, проводяться дні знань правил пожежної безпеки у загальноосвітніх шкільних та дошкільних навчальних закладах.

Один з таких заходів днями на тему: «Вогонь-друг, вогонь-ворог» пройшов у СНВК «Пролісок», що в обласному центрі Закарпаття, де в ігровій формі вихованці навчального закладу знайомилися з основами безпечної життєдіяльності та запобіганні виникненню надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період. Спочатку для малечі було продемонстровано навчальний фільм про роботу рятувальників, причини виникнення пожеж та їх наслідки, далі між учасниками заходу розпочалися змагання. Дітки розділилися на дві команди, які змагалися у різних конкурсах на знання правили пожежної безпеки, правил поведінки під час різного роду життєвих ситуацій, виклику оперативно-рятувальної служби і т.ін.
По закінченні змагань команди отримали подарунки та книжки й розмальовки на протипожежну тематику. Далі працівники Управління Держтехногенбезпеки у формі розповіді довели до малят статистичні дані щодо пожеж за участі дітей та нагадали правила безпечної поведінки, характерні для осінньо-зимового періоду, зокрема при експлуатації побутових газо- та електроприладів, на транспорті, автошляхах та залізниці, правила поведінки на льоду, під час подорожі до лісу, при виникненні пожежі, при користуванні предметами побутової хімії та піротехнічними засобами, тощо.
Далі відповіли на запитання малечі, та розповіли цікаві історії з життя   пожежно-рятувальної служби краю.

Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат