Закарпатські освітяни змагалися у VII Кубку ЦК Профспілки зі спортивного туризму

Фото Ірини Пінеєвої 04.10.2012 12:57 ПОДІЇ

 

Із 27 до 30 вересня 2012 року поблизу с. Воробіївка Немирівського району Вінницької області відбувалися змагання на Кубок ЦК Профспілки зі спортивного туризму, що традиційно проводить ЦК Профспілки працівників освіти і науки України спільно з Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України і Федерацією спортивного туризму України.

  15 команд із різних куточків України показали максимум кмітливості, спортивну вправність із водного, велосипедного та пішохідного туризму.
Команду Закарпатської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки   представляли працівники та керівники гуртків Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді Свирид Дмитро,   Готра Сергій, Малетич Віктор,   Перечинський Владислав,   Вовчик Віталій, представниця УжНУ Голінка Аліна, працівники та керівники гуртків Іршавської станції юних туристів Осійський Олександр, Полянський   Михайло, Жідов Іван, Рябець Андрій, Васильцюн Василь,   керівник гуртка Хустької станції юних туристів Ткачук Андрій та вчитель Ужгородської ЗОШ № 5 Юрков Титус.

        За три дні змагань учасники, а їх було 265 осіб, не лише здружилися, а й отримали неоціненний досвід, відшліфували майстерність.

Родзинками спортивного свята одноголосно було названо велотуризм та сплав на байдарках. Адже рафтинг порогами Південного Бугу викликав справжній вибух адреналіну та неабияк зміцнив командний дух, а велотріал, який демонстрували спортсмени-освітяни, супроводжувався неймовірними емоціями та яскравими переживаннями. Саме в тріалі спортсмен із Закарпаття Сергій Готра отримав бронзу.
          Після довгих підрахунків та засідання журі настала найочікуваніша мить – визначення переможців.

          Першими у загальнокомандному заліку стали освітяни зі столиці, які показали не лише щире прагнення до перемоги, а й справжню командну гру. І ось – бажаний трофей – Кубок ЦК Профспілки   прямує до Києва.
        ІІ місце виборола команда освітян Вінницької області, яким вдалося   показала кращі результати у пішохідному туризмі та змаганні на велосипедах.
        ІІІ почесне місце   дісталося   збірній Луганської обласної організації Профспілки.    
   
Команда Закарпаття зайняла 10 загальнокомандне місце.

      Стомлені, проте задоволені роз’їжджалися спортсмени. Освітянське спортивне свято добігло кінця, залишаючи низку приємних вражень, купу фотографій та подарунків.
        І ще символічним є те, що змагання   із водного, велосипедного та пішохідного туризму припали до Міжнародного дня туризму.

Фото Ірини Пінеєвої

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат