Для закарпатських підприємців оголосили конкурс із бізнес-планів

admin 02.10.2012 10:15 ПОДІЇ

Закарпатська обласна державна адміністрація оголошує конкурс з відбору бізнес-планів (інвестиційних проектів) для отримання часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами за рахунок коштів обласного бюджету.

До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти малого та середнього підприємництва, які отримали кредити для реалізації інвестиційних проектів, частково забезпечують їх співфінансування, не отримують фінансову підтримку за іншими бюджетними програмами та за рахунок коштів проектів міжнародних фінансових організацій.

Заявки на участь у конкурсі приймаються протягом місяця з дня опублікування оголошення за адресою: м. Ужгород, пл. Народна, 4, каб. 414.

Детальну інформацію можна отримати за телефонами: 61-35-16; 3-63-67 та на веб-сторінці обласної державної адміністрації в мережі Інтернет за адресою:

www.carpathia.gov.ua (Розділ “Економіка, бізнес, інвестиції. Інвестиційні проекти”) та на сайті головного управління економіки облдержадміністрації у розділі “Підприємництво” ( www.tconomy-oda.uz.ua)”.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат