Як ведеться державний реєстр виборців?

admin 01.10.2012 10:11 ПОДІЇ

1 жовтня 2012 року о 13.00 у конференц-залі готельно-ресторанного комплексу «Дует Плюс» (м. Ужгород, вул. Кошицька, 6), відбудеться круглий стіл на тему: «Дотримання основних принципів ведення Державного реєстру виборців: проблеми, перспективи, рекомендації».

Організатори – всеукраїнська громадська організація «Центр підтримки громадських ініціатив» в рамках роботи Коаліції виборчих ініціатив «ДЗВІН» запрошує представників друкованих та електронних ЗМІ завітати на захід.
Під час круглого столу експерти, працівники органів Державного реєстру виборців, а також представники політичних сил обговорять, як функціонують система та принципи ведення Держреєстру виборців, визначать свої рекомендації, як їх вдосконалити.
Значну увагу під час круглого столу учасники приділять і налагодженню якісної співпраці між органами ведення Державного реєстру та журналістами.
Модератором заходу буде Володимир Піньковський (м. Київ), експерт із сфери діяльності Державного реєстру виборців.

За додатковою інформацією можна звернутись до координатора програми в Закарпатській області за адресою: вул. Собранецька, 3, м. Ужгород, тел.: +380 66 317 36 13 (Володимир)

http://transkarpatia.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат