Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 02.10.2012 08:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 2 жовтня. Приємний ранок наповніть ароматом свіжозвареної кави. Філіжанка улюбленого напою забезпечить швидке прокидання та активізує ваші думки на початку нового дня. Нехай всі справи здаються легкими, а швидке їх вирішення не забариться. Затишку вам і хорошого осіннього настрою у вівторок!

Цитата дня: Часи міняються, і ми міняємось із ними.
(Латинське прислів'я)

2 жовтня 2012 року в Ужгороді 15-20° тепла. Сонце в цей день буде рідко з'являтися поза хмарами. Зранку та вдень буде йти дощ.
Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять святих Трохима, Саватія і Зосими Пустельника. З 2 жовтня проходили Трохимівські вечірки - вибір наречених: "На Трохима не проходить щастя мимо: куди Трохим, туди і воно за ним". У цей день бував і перший снігопад. Якщо до цього дня лист з берези і дуба опав не чисто - потрібно чекати сурової зими.

За православним календарем 2 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Олексій (Алексій), Давид (Давид), Дий, Доримедонт, Зосим, Ігор, Костянтин, Макар (Макарий), Микола, Нил, Саватій, Трохим і Федір (Феодор).


Сьогодні також:
День працівників освіти
Міжнародний день не насилля

Цей день в історії

1836 — Чарлз Дарвін повернувся з кругосвітньої подорожі на кораблі «Бігль», що тривала майже п'ять років і привела до створення його теорії еволюції
1870 — Рим став столицею об'єднаної Італії.
1918 — Гетьман України Павло Скоропадський розпочав формування української національної гвардії.
1942 — У Краснодоні організована «Молода гвардія».
1946 — Відбулася прем'єра першої «мильної опери» «Далекий пагорб».
1990 — представники Студентського Братства Львова та Української студентської спілки (УСС) розпочали політичне голодування на площі Жовтневої революції (зараз Майдан Незалежності) у Києві.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 4 жовтня — «Згадати все». Поч. о 12.00, 14.10 та 16.20. «Оселя зла: Відплата». Поч. о 18.30, 20.20 та 22.10.

Галерея «Ужгород»
До 19 жовтня — обласна виставка скульптури, приурочена до Дня художника і 125-річчю з дня народження скульптора-конструктивіста Олександра Архипенка.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

“Юність”
25 вересня—3 жовтня — Чемпіонат України з фехтування (особисті та командні види). Поч. о 10.00. Вхід вільний.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 листопада — виставка “Мій рідний Ужгород” творчої групи “Весела палітра” .

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Мистецтво Львова ХХ століття” (зі зібрання Національного музею у Львові ім. А. Шептицького).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга та щоп’ятниці — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 20.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Ретроспективна виставка Емми Левадської “Карпатський гомін” (паперова графіка, витинанки, аплікація, писанки, лоповки).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка творів образотворчого мистецтва «Ужгород у полотнах закарпатських художників» та фотохудожніх робіт В. Балеги «Мій Ужгород».  
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Вам варто придушувати в собі революційні настрої, особливо немає сенсу зараз проявляти ініціативу. Напевно у вас є маса термінових справ, крім тих, які стоять перед іншими людьми. Будьте впевнені в своєму успіхові, однак намагайтеся зважувати кожен крок. Деколи необхідно підкорятися певним рамкам.
Телець. Чудовий день для того, щоб реалізувати свої ініціативи. Ваш життєвий тонус значно підніметься, а це значить, що і продуктивність піде різко вгору. Сьогодні не слід лінуватися. Навпаки, використовуйте цей день настільки максимально, наскільки це можливо. Якщо у вас є домашні тварини, вони можуть вас трохи засмутити.
Близнюки. Чудовий день для того, щоб реалізувати свої ініціативи. Ваш життєвий тонус значно підніметься, а це значить, що і продуктивність піде різко вгору. Сьогодні не слід лінуватися. Навпаки, використовуйте цей день настільки максимально, наскільки це можливо. Якщо у вас є домашні тварини, вони можуть вас трохи засмутити.
Рак. Сьогодні вам не варто вживати активних дій. Фортуна не на вашому боці, а значить, що промах за промахом елементарно призведе до провалу. Однак день для вирішення господарських завдань цілком підходить. Вам сьогодні пощастить, якщо ви не хочете стикатися з деякими людьми - ви дійсно залишитеся непоміченими. Тому не варто сьогодні проявляти надмірної ініціативи.
Лев Сьогодні вам не варто вживати активних дій. Фортуна не на вашому боці, а значить, що промах за промахом елементарно призведе до провалу. Однак день для вирішення господарських завдань цілком підходить. Вам сьогодні пощастить, якщо ви не хочете стикатися з деякими людьми - ви дійсно залишитеся непоміченими. Тому не варто сьогодні проявляти надмірної ініціативи.
Діва. Відмінний день для реалізації вашого потенціалу. Сьогодні є сенс познайомити інших людей з вашими ідеями. Разом з тим зверніть увагу на фінанси. Можливо, є сенс переглянути деякі статті ваших витрат. Кохані порадують своєю увагою. Не відштовхуйте людину, яка хоче бути поруч з вами. Прийде час, коли і ви відчуєте потребу в ній.
Терези. Зверніть увагу на стосунки зі своєю другою половиною. Ряд протиріч у відносинах, які вже встигли накопичитися, найближчим часом може перетворитися на справжню пожежу. Постарайтеся бути не тільки об'єктивним, але і розуміючим партнером. Адже деколи дуже не вистачає взаємності і вам, і вашим коханим.
Скорпіон Сьогодні ваша активність може вплинути на долю близьких вам людей. Тому не розкидайтеся словами і будьте обережні у рішеннях, які сьогодні приймаєте. Ви можете зачепити чужі почуття, що в свою чергу може мати наслідки, причиною яких будуть емоції, котрі заподіюють збитки деяким сферам вашого життя. Постарайтеся бути терпимим до недоліків інших.
Стрілець. Чудовий день, коли ви будете в силах вирішити ряд важливих завдань. Не нехтуйте правильним харчуванням. Приділяючи 30-40 хвилин своєму здоров'ю щодня, ви продовжуєте своє життя на кілька років, коли ви можете бути ефективні. Сьогодні вас чекає маса контактів з людьми, які можуть бути корисні в реалізації ваших спільних завдань.
Козеріг Стосунки з коханими можуть бути дещо напружені. Якщо вас щось бентежить в партнері, постарайтеся разом знайти причину розбіжностей. Якщо ви важливі для вашого партнера, він обов'язково зробить вам крок назустріч. Не варто збирати в собі негативні емоції. Висловлюючи свої почуття, ви почнете краще розуміти себе і даєте можливість зрозуміти вас своїй другій половинці.
Водолій. Стосунки з коханими можуть бути дещо напружені. Якщо вас щось бентежить в партнері, постарайтеся разом знайти причину розбіжностей. Якщо ви важливі для вашого партнера, він обов'язково зробить вам крок назустріч. Не варто збирати в собі негативні емоції. Висловлюючи свої почуття, ви почнете краще розуміти себе і даєте можливість зрозуміти вас своїй другій половинці.
Риби. Відмінний день для того, щоб згадати своїх рідних. Кілька хвилин спілкування скоротять відстань і дозволять випробувати вашу любов і турботу. В цілому зверніть увагу на ряд завдань, відсунутих надовго. Вирішивши деякі з них, ви знімете з себе важкий тягар, який обтяжує вас вже тривалий час. Зверніть увагу на сон, якщо він запам'ятався - він несе в собі потрібну інформацію.


А зараз — усміхніться :)


Двоє мисливців пішли на кабана. Наступного дня один з них повертається, ледве пересуваючись з тушею кабана на горбу. Сусіди не побачили його приятеля поряд і питають:
– Іване, а де Петрович?
– Та йому погано стало, він впав, десь за два кілометри звідси валяється.
– Як, ти кинув Петровича і потягнув кабана?!
– Ну, Петровича-то ніхто не вкраде!


Сусіди знизу подумали, що моє особисте життя налагодилося, хоча насправді я просто купила скакалку.


- Тато, ці комарі не дають мені заснути.
- Синку, вимкни світло, закрий очі і постарайся заснути. Син вимкнув світло і раптом побачив світлячка і кричить:
- Тато, тепер вони мене з фонаріком шукають!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат