Львівська пивоварня реалізувала низку енергозберігаючих та екологічних проектів

28.09.2012 13:31 ПОДІЇ

Львівська пивоварня, яка є одним із промислових майданчиків Carlsberg Ukraine*, підсумовує результати своєї діяльності за перше півріччя 2012 року. Загальна сума інвестицій на реалізацію енергозберігаючих та екологічних проектів підприємства у першому півріччі становить 2 млн 855 тис. грн.

Протягом першої половини 2012 року на Львівській пивоварні було реалізовано ряд проектів з модернізації потужностей розливу, що спрямовані на збереження теплових, енергетичних та водних ресурсів, а також на поліпшення умов праці робітників та мінімізацію впливу виробництва на оточуюче середовище. Зокрема, було закуплене та інтегроване у виробництво обладнання для станції регенерації вуглекислоти, яке допоможе заводу знизити майже на 10% затрати теплової енергії та споживання електроенергії.

Крім того, після проведених інспекцій та аудиту роботи насосної станції зі збору вуглекислого газу, на підприємстві встановили нову схему збору CO2 – із застосуванням термального насосу. Даний проект дозволить ще більше знизити вплив підприємства на навколишнє середовище, оскільки, за рахунок безперебійної роботи станції, підприємство   повністю використовуватиме зібраний СО2, що утворюється в наслідок діяльності, на власні потреби у виробництві.

Слід зазначити, що згідно   політики компанії щодо збереження навколишнього середовища, за рахунок інвестицій та впровадження новітніх технологій було суттєво зменшено загальне енергоспоживання Львівської пивоварні.   Це, в свою чергу, дало можливість зменшити кількість стоків та покращити їх якість, про що свідчать результати аналізів контролюючих органів. Також на підприємстві повністю виключено потрапляння в систему міської каналізації біологічно-активних відходів (дріжджі, пивна дробина, квас, пиво), які потенційно могли б призвести до закисання  та утворення неприємних запахів.

Нагадаємо, що Львівська пивоварня – один з трьох виробничих майданчиків компанії Carlsberg Ukraine. Потужність виробничих ліній підприємства складає 297 млн літрів пива та безалкогольних напоїв на рік. Сьогодні на броварні випускаються такі пивні бренди як «Львівське», «Славутич», «Арсенал», «Zateсky Gus», а також справжній квас живого бродіння «Квас Тарас».  

Роман Головня, директор Львівської пивоварні: «Компанія Carlsberg Ukraine, до складу якої входить Львівська пивоварня, має дуже високі вимоги щодо дотримання екологічних стандартів. Ми з кожним роком впроваджуємо проекти, спрямовані на заощадження природних ресурсів та дбайливе ставлення до оточуючого середовища. І цього року на нашому підприємстві були запроваджені кілька довгострокових програм з модернізації потужностей, які планово інтегруються в систему виробництва та поступово дають позитивні результати. Дані ініціативи дозволять зменшити енергоспоживання і відповідно ще більше знизити наш вплив на навколишнє середовище».

*Публічне акціонерне товариство «Пиво-безалкогольний комбінат «Славутич»

* * *

Про компанію Carlsberg Ukraine:

Власником компанії Carlsberg Ukraine є Carlsberg. Carlsberg Group є однією з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. Флагманський бренд – Carlsberg – є одним із найбільш відомих пивних брендів у світі, а бренди «Балтика», Carlsberg и Tuborg входять до шістки найбільших пивних брендів в Європі. В Carlsberg Group працює понад 41 000 чоловік, а її продукція продається на більше ніж 150 ринках світу. За підсумками першого півріччя 2012 року Carlsberg Group продала 70 мільйонів гектолітрів пива. Carlsberg Group є офіційним спонсором чемпіонату УЄФА - ЄВРО 2012TM, який відбувся в Польщі та Україні.

Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com

У склад Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжі, м.Києві та м.Львові. В компанії працює близько 3500 чоловік. В портфель Carlsberg Group в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торгівельних марок: «Славутич», «Львівське», Tuborg, «Балтика», Carlsberg, Holsten, Corona, Negra Modelo, «Арсенал», «Хмільне», «Квас Тарас»,   Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen.

Як повідомляє AC Nielsen*, за результатами першого півріччя 2012 року Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 29,5% у натуральному вираженні. У сегменті квасу компанія займає 36 % ринку у натуральному вираженні.

Детальна інформація: www.carlsbergukraine.com  

Читайте новини компанії на офіційній сторінці у facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine
 
*AC Nielsen – компанія входить у склад корпорації Nielsen та є світовим лідером у області маркетингових досліджень.


За додатковою інформацією просимо звертатися:
Олександр Шевельов
Noblet Media CIS
+38 044 201-01-95
+38 066 219-33-41
a.shevelyov@nobletmedia.com

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат