Транспортників звинувачують у розкраданні держмайна

admin 27.09.2012 10:00 ПОДІЇ

Закарпатською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері перевірено стан додержання кримінально – процесуального законодавства під час досудового слідства СВ ЛВ на ст.ст. Ужгород, Мукачево, Чоп УМВС України на Львівській залізниці у кримінальних справах про розкрадання державного майна у 2011 – 2012 роках. Прокурорами виявлено ряд суттєвих недоліків та порушень у роботі міліціонерів.

За інформацією Закарпатського прокурора з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Ігора Сєхіна, встановлено, що оперативно-слідчі працівники лінійного відділу на станціях Ужгород, Мукачево та Чоп УМВС України на Львівській залізниці під час досудового слідства допускають численні порушення вимог кримінально-процесуального законодавства. Зокрема в частині законності та обґрунтованості прийняття рішень про зупинення досудового слідства, закриття кримінальних справ. Прокурори виявили, що досудове слідство часто носить безсистемний характер, допускається тяганина при виконанні конкретних слідчих дій. У більшості випадках оперативники не виконують вказівки прокурора, ними не вживаються необхідні заходи до забезпечення на належному рівні оперативно-розшукової діяльності, спрямованої на встановлення осіб, що вчинили злочини.
З метою усунення виявлених порушень, прокуратурою внесено подання начальнику УМВС України на Львівській залізниці, в якому поставлено питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності за неналежне виконання своїх службових та посадових обов’язків винних працівників транспортної міліції.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат