Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 27.09.2012 06:45 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 27 вересня. Не відмовляйте собі у ранковій бадьорості, яку віднайдете у філіжанці ранкової каві. Найприємніші випадки в житті стаються спонтанно, тому пам’ятайте про імпровізацію та не лякайтеся експериментів. А також обов’язково подумайте про те, що не встигли зробити у перші дні тижня. При правильному розрахунку сил, до кінця тижня можна ще багато надолужити, якщо не піддаватися лінощам!

Цитата дня: Ті, що виїздять за море, міняють небо, а не   душу.
(Горацій)

В Ужгороді сьогодні очікується 23- 27°C.   Сьогодні небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів.
Народний прогноз погоди: 27 вересня відзначається свято Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього. У народі цей день називався Треті осенини або Здвиження (врожай до цього дня має бути "здвинутим" у погріб). Якщо 27 вересня дме північний вітер, то літо буде теплим. У народі говорили: "Воздвиження осінь назустріч зимі двигає"

За православним календарем 27 вересня ІМЕНИНИ відзначають Іван (Іоанн).


Сьогодні також:
ООН: Всесвітній день туризму
Бельгія: день єдності франкомовної спільноти
Україна,   Росія: день машинобудівника

Цей день в історії

1937 — в містечку Альбіон (шт. Нью-Йорк) відкрилася перша школа по навчанню Санта Клаусів.
1939 — Німці захопили Варшаву.
1940 — Укладений Троїстий пакт між Німеччиною, Італією і Японією.
1941 — Сирія проголошена незалежною державою
1942 — Японія підтвердила, що не має наміру воювати проти СРСР.
1946 — ЦК КП(б)У виступив із критикою українського сатиричного журналу «Перець»
1961 — Сьєрра-Леоне стала сотою державою-членом ООН.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Філармонія
27 вересня — закриття фестивалю. Концерт за участі лауреатів міжнародних конкурсів зі Словаччини Петера Сочуляка (орган) та Андрея Сонтага (труба) з участю камерного оркестру Закарпатської обласної філармонії (керівник — заслужений артист України Владислав Юрош). Поч. о 18.00.

“Юність”
25 вересня—3 жовтня — Чемпіонат України з фехтування (особисті та командні види). Поч. о 10.00. Вхід вільний.
27 — 30 вересня — шаховий турнір. Поч. о 10.00.

«Доміон»
До 27 вересня — «Згадати все». Поч. о 13.50, 16.00, 20.00 та 22.10. «Третій зайвий». Поч. о 12.00 та 18.10.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 жовтня — персональна виставка Софії Хотіної, учасниці творчої групи “Весела палітра”.

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Мистецтво Львова ХХ століття” (зі зібрання Національного музею у Львові ім. А. Шептицького).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга та щоп’ятниці — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 20.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні вам слід бути гранично обережними, особливо в міжособистісному спілкуванні. Може виникнути конфлікт на порожньому місці. Будьте гранично уважні і стежте за своїми речами, а також за собою. До вас почали придивлятися, а це означає, що ви вже не належите собі. Особливо це стосується тих, хто зайнятий на роботі за наймом або готується підписувати контракт.
Телець. Відмінний день для того, щоб розставити всі крапки на і. Сьогодні саме той день, коли варто розвіяти навколо себе всі чутки. Емоційно напружений день. Сьогодні слід бути обережним і через дрібниці не нервувати, тому для людей з серцевими захворюваннями все може закінчитися лікарняною палатою. Тому намагайтеся тримати себе в руках, адже не завжди те, що хтось сказав, є істиною. А з будь-якої колотнечі завжди можна знайти вихід.
Близнюки. Сьогодні у вас буде гарний настрій, сприятливий для спілкування та обміну інформацією. Якщо у вас має бути публічний виступ - він пройде на ура. В цілому має сенс зробити дзвінки, на які ви давно не наважувалися. Ближче до вечора варто подумати про те, що кохана людина за вами скучила і чекає вашої уваги. Тому, не особливо роздумуючи, запрошуйте її туди, де вам буде найкомфортніше. Будь-яка ваша ініціатива буде щастям для вашої другої половинки.
Рак. Сьогодні має сенс закінчити всю господарську роботу. Вам не варто очікувати сьогодні якихось суттєвих результатів. Тим більше, що починання не закінчаться швидкими плодами вашої діяльності. Зараз має сенс зайнятися собою, проблемами близьких, друзів. Розраховувати на якісь дивіденди просто не має сенсу. Поки що. Тому наводьте лад удома і в стосунках. Зовсім скоро ви зрозумієте, як це в даний момент важливо.
Лев Відмінний день для того, щоб вибачитися перед тими, кого ви скривдили. Сьогодні можете чекати дзвінка від людини, з якою ви були чимось пов'язані в минулому і про якого давно забули. У кожному разі, хтось із минулого дасть про себе знати. Зателефонуйте сьогодні батькам або кровним родичам, вони чекають вашої уваги та участі. Чудовий день для того, щоб спланувати вечірню прогулянку з друзями.
Діва. Чудовий день, коли вам не варто турбуватися через дрібниці. Сьогодні є сенс звернути увагу на здоров'я і подумати про профілактику або необхідні процедури. Не варто відкладати на потім. Якщо у вас зараз є фінансові труднощі, зверніться до близьких, вони вас обов'язково підтримають! Чудовий день для вирішення господарських проблем.
Терези. Досить активний і насичений день. У цей час бажано добре харчуватися і вживати вітаміни, оскільки перевтома може значно позначитися на вашому здоров'ї. Чудовий день для тих, кому скажений ритм життя приносить задоволення і в моральному і у фізичному сенсі. Слідкуйте за погодою. У ці дні у вас ослаблений імунітет.
Скорпіон Сьогодні не варто звертати увагу на все, що ви почуєте на свою адресу. У ваших інтересах перевести це на жарт. Небезпека зіткнень і суперечок все ще актуальна, тому вам варто згадати свої дипломатичні навички... або навчитися їм. Чудовий день для занять спортом, особливо на свіжому повітрі. Вам варто стежити за погодою, оскільки імунна система і переживання можуть призвести до хвороби.
Стрілець. Сьогодні з самого ранку світ вас порадує ясним сонечком або посмішкою навколишніх людей. Як не дивно, але ви починаєте помічати навколо себе життя. Збережіть цей настрій на весь день. Саме ваш настрій має величезний вплив на ваше благополуччя загалом. Адже його вловлюють ті, хто поруч! Постарайтеся не переохолоджуватися. Сьогодні це може бути небезпечно!
Козеріг Сьогодні вам не варто сильно ображатися на близьких, які залишаються невдячними щодо вас і того, що ви робите для інших людей. Зовсім скоро вони зрозуміють, що ви для них значите, і вибачаться. Цілком можливо, що наш скажений ритм життя не дозволяє віддавати в повному обсязі те, що ми маємо, у стосунках з іншими людьми. Вище ніс!
Водолій. Чудовий день, повний енергії та ентузіазму. Вам варто використовувати його для того, щоб реанімувати себе в очах деяких людей. Простий дзвінок може виправити кривду, яка спричинила паузу у стосунках на довгий час. Вам варто бути менш егоїстичним. Адже іноді нам дуже не вистачає тих людей, які могли б зараз бути поруч. У вас все налагодиться.
Риби. Сьогодні ви можете відчути легке нездужання. Але до кінця дня почуватиметесь значно краще. Сьогодні варто зробити кілька важливих дзвінків, які вирішать вашу долю на найближчі кілька місяців. Постарайтеся не перевтомлюватися. У ці дні ваш організм ослаблений. А це означає, що вам слід більше уваги приділяти своєму харчуванню і не переохолоджуватися.


А зараз — усміхніться :)


Вовочка в магазині:
- У вас є папуга, що володіє англійською?
- Ні, зате в нас є дятел
- А чим він володіє?
- Абеткою Морзе.


Говорить один кум іншому:
- КУМЕ!
- ГА???
- А ВАШІ СВИНІ МОЖЕ КУРЯТЬ?
- НІ
- Ну тоді ваш хлів горить


- Слухай, що в цю суботу робиш?
- Та з сином на природу йдемо. Будемо змія в повітря запускати! А ти?
- Та в принципі та ж програма: їду тещу в аеропорт проводжати…

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат