Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 21.09.2012 06:45 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 21 вересня. Прохолодний ранок наповніть гарячим ароматом свіжозвареної кави. Нехай миттєві приємності зберігаються протягом усього дня, а солодкий присмак десерту до улюбленого напою зробить закінчення робочого тижня удвічі приємнішим. Не розчаровуйтесь через дрібні невдачі, пам’ятайте, що вони уберігають вас від значних помилок. Плідної вам п’ятниці та гарного відпочинку на вихідних!


Цитата дня:   Музика — мова сердець, яка несе любов. (Джордже Енеску)

21 вересня 2012 року по Закарпатській області: Хмарна з проясненям погода. На високогірї дощ з мокрим снігом,на поверхні грунту та подекуди в повітрі заморозки 0-2° морозу. Вдень в горах місцями дощ. Вітер північно-західний 9-14 м/с. Температура повітря вдень 12-17°, в горах вдень 3-8° тепла.
по м. Ужгород: Хмарна з проясненями погода. Вночі дощ, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 9-14м/с. Температура повітря вдень 14-16°.

За православним календарем 21 вересня ІМЕНИНИ відзначають Марія


Сьогодні також:
Міжнародний день миру

Цей день в історії

1940 — Відкритий Львівський театр опери і балету.
1943 — Радянські війська почали форсування Дніпра, звільнивши Чернігів.
1949 — Мао Цзе Дун проголосив створення Китайської Народної Республіки.
1962 — Після 48 років відсутності в Росію з двома концертами прибув І. Стравінський.
1991 — На референдумі 99 % виборців проголосували за незалежність Вірменії.
1998 — По американському телебаченню показаний запис допиту президента США Білла Клінтона в справі Моніки Левінскі.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 жовтня — персональна виставка Софії Хотіної, учасниці творчої групи “Весела палітра”.

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Мистецтво Львова ХХ століття” (зі зібрання Національного музею у Львові ім. А. Шептицького).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга та щоп’ятниці — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 20.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Хмари над вашою головою згущаються з такою швидкістю й наполегливістю, що вам нічого не залишається, як розкрити "парасольку". Звичайно, якщо вона є. А от якщо немає навіть елементарної страховки на випадок надзвичайної ситуації, тоді доведеться скористатися ресурсом вашого інтелекту, адже ситуація, в яку ви можете потрапити, буде складною, заплутаною й потребуватиме довгого розгляду або жертв. Якщо ви не зрозуміли - жертва - це ви. Тож тримайтеся!
Телець. Цікавий період, коли підступи інших вам тільки допомагають. Ну що ж, нічого поганого в цьому немає. Принаймні - для вас! Сьогодні є сенс нагадати про себе тим, хто вчинив із вами некрасиво. Звичайно, пускатися берега не варто, але все-таки. Сьогодні може "кульгати" кровообіг, тому постарайтеся зручно вдягнутися й не нехтувати обідом.
Близнюки. Настрій учорашнього дня залишить свій відбиток і сьогодні. Тому ви можете насолодитися цим періодом повною мірою. Постарайтеся налагодити зараз стосунки зі своєю другою половинкою. Особливо це стосується тих пар, які у стосунках уже давно. Вечірній похід в кіно буде незайвим, а відверта розмова за чашкою запашного чаю поверне вашим стосункам смак і наповнить їх змістом.
Рак. Сьогоднішній день навряд чи щось його затьмарити. Хіба що ви самі, своїм мінливим настроєм. Однак, якщо ви вмієте тримати себе в руках - усе буде чудово! Щоб відволікти себе від нав'язливих думок, приготуйте ввечері якусь цікаву страву або спечіть пиріг. Що може бути краще за таку турботу про близьких? Не бійтеся бути вразливим, тоді люди почнуть помічати, що ваш товстий панцир служить лише для захисту найулюбленіших і найближчих людей.
Лев З одного боку ви сьогодні сяятимете. З іншого боку, від вас занадто багато вимагатимуть, а тиск збоку впливає на вас протилежно тому, на що сподіваються інші. А це значить, що ні-ні, та й вибухне буря над чужими головами. Постарайтеся, щоб ця буря не завдала істотної шкоди, в першу чергу, вам. Нерви зараз ні до чого.
Діва. Досить активний і завантажений день. Сьогодні у вас є всі шанси отримати сюрприз. І тільки Господь Бог знає, який: хороший чи не дуже. У будь-якому разі вам варто зберігати спокій і не поспішати з висновками. Тому що саме поспішні висновки та необдумані рішення зіграють з вами недобрий жарт. У цілому чудовий день для наведення ладу й ведення господарської діяльності. Варто бути дуже уважними зі звітами.
Терези. Сьогодні ви можете потрапити в халепу й постаратися викрутитися за рахунок інших людей. Краще не виправдовуйтеся, вказуючи пальцем на іншого, а постарайтеся розібратися в ситуації, запропонувавши свою допомогу. Такою поведінкою ви вб'єте відразу декількох зайців. У цілому день сприяє спілкуванню, але укладати договори й вести серйозні переговори все ж не варто.
Скорпіон Вас можуть дратувати ніжні почуття й витончені настрої інших людей. Однак це не привід створювати конфліктну ситуацію. Стриманість послужить для вас хорошу службу. Сьогодні вам не варто відвідувати салони краси, спа-салони або вирушати на шопінг. Навряд чи ви зможете одержати від цих занять задоволення або хоч якусь користь. Хороший день для походу до спортивного залу, прийняття рішень.
Стрілець. Сьогодні ви можете бути схильні до збоїв нервової системи. Тому вам не варто фізично й емоційно себе перевантажувати. Близькі люди можуть образити вас своєю поведінкою. Однак заглиблюватися в себе й таїти образу теж не вихід. Усе ж краще відкрито сказати про своє невдоволення. Чудовий день для інтелектуальної діяльності, особливо у спокійній обстановці.
Козеріг Сьогодні вам доведеться витримати удар з боку близьких або співробітників. Погодьтеся, ситуація у взаєминах з людьми потихеньку розжарюється. І в цьому винні не стільки люди, скільки ваша неготовність бути гнучким і йти на компроміси. Сьогодні ви можете зіткнутися з зухвалою підлістю. Постарайтеся стримати гнів і поставитися до подібної витівки поблажливо, показавши іншій людині, що вона поводиться гірше, ніж дитина.
Водолій. Сьогодні у вас може з'явитися бажання розпочати новий етап життя. Однак вам не варто поспішати з висновками. Все ж варто добре проаналізувати свою ситуацію і скласти план дії. Головне сьогодні розуміти, де ви зараз і куди хочете відправитися. Решта - справа техніки. У вас усе обов'язково вийде, якщо ви діятимете з холодною головою й гарячим серцем.
Риби. Чудовий день для реалізації задуманого. Єдине, що вам не варто робити - це вступати в полеміку з людьми, які так і чекають приводу, щоб розгорілася пожежа. Якщо ситуація загострюється, варто уникати в прямому або переносному сенсі. Вам зараз ні до чого якісь з'ясування стосунків. Тим паче, що серцево-судинна система потребує турботи. Будьте обережні!


А зараз — усміхніться :)


Жінка скаржиться своїй подрузі:
- Мій чоловік така сволота!
- Що ж він таке зробив?
- Попросила у нього 200 доларів на косметичні процедури, а він уважно подивився на мене і дав 500.


- Лікарю, а я буду жити?
- Мені й самому цікаво!..


Телефонна розмова:
- Привіт. Ти де?
- В пеклі.
- Як вийдеш зі школи подзвони.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат