Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 20.09.2012 06:45 ПОДІЇ

На календарі четвер, 20 вересня. Нехай буде приємним ранок і бажаним оточення, кава смачною, а настрій відмінний. Залишайтеся у доброму гуморі протягом усього дня, не розмінюйтеся на дрібниці, а також не забувайте час від часу відпускати власні думки у вільне плавання. Тоді вони обов’язково віддячать вам новими ідеями, успішними справами і хорошими митями життя!

Цитата дня:   Життя має зміст тільки у тому випадку, якщо день за днем обмінювати його на щось інше, ніж ти сам. (А. де Сент-Екзюпері)

20 вересня 2012 року по Закарпатській області: Температура повітря вдень 9°.
Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Увесь час буде йти дощ.
Народний прогноз погоди: 20 вересня відзначається день пам'яті преподобного Луки. По цибулі визначали прийдешню зиму: якщо на цибулині багато "одежинки" - бути холодній зимі. Для цього дня характерний дощ, що мжичить. Наші пращури слідкували за ялинковими шишками: якщо вони виросли низько - бути раннім морозам, а якщо на верху - справжній холод у кінці зими слід чекати.

За православним календарем 20 вересня ІМЕНИНИ відзначають Евод, Евпсихий, Іван (Іоанн), Лука, Макар (Макарий), Онисифор, Серапіон і Созонт.


Цей день в історії

1620 — завершилася Цецорська битва
1648 — Богдан Хмельницький розбив польську армію в битві під Пилявцями.
1792 — У Франції дозволені розлучення.
1793 — Комітет громадського порятунку Франції схвалив план капітана Наполеона Бонапарта з облоги Тулону (перше згадування імені Наполеона на загальнодержавному рівні).
1862 — У Петербурзі заснована перша в Росії консерваторія
1866 — до складу Пруссії увійшли Ганновер та Франкфурт
1870 — завершено об'єднання Італії


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Філармонія
20 вересня — концерт лауреата міжнародних конкурсів Ростислава Виграненка (Польща, орган). Поч. о 18.00.

Обласна наукова універсальна бібліотека
20 вересня — презентація трилогії Дмитра Кешелі “Політ співочого каміння”. Поч. о 17.00.

«Доміон»
До 20 вересня — «Нестримні-2». Поч. о 13.50, 17.30, 21.10 та 23.00. “Третій зайвий”. Поч. о 12.00, 15.40 та 19.20.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 жовтня — персональна виставка Софії Хотіної, учасниці творчої групи “Весела палітра”.

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Мистецтво Львова ХХ століття” (зі зібрання Національного музею у Львові ім. А. Шептицького).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга та щоп’ятниці — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 20.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні на вас чекає досить нервовий, насичений подіями день. Саме тому вам варто перенести деякі справи, переговори на інший день, а самим запастися ангельським терпінням. Нервова система може давати збої, тому є сенс замість кави пити м'ятний чай. Ввічливість і чемність допоможуть уникнути непотрібних сутичок із людьми, на яких ви "маєте зуб".
Телець. Представники вашого знаку, які народилися в самому його кінці, відчують приплив енергії і друге дихання. Решта ж проведуть цей день без значущих подій. Однак сьогодні всім представникам вашого знаку варто бути гранично обережними у транспорті, в людних місцях, оскільки є небезпека крадіжки. Також зверніть увагу на шлунково-кишковий тракт. Сьогодні він вимагає особливого ставлення.
Близнюки. Сьогодні у вас з'явиться особливий смак до життя. Ви почнете відкривати для себе нові горизонти, відчуєте справжнє задоволення від того, що з вами відбувається. Сьогодні, як ніколи раніше, ви будете чутливі до краси, до всього естетичного, витонченого, прекрасного. Тому вам варто сьогодні вирушити в салон краси або спа-салон.
Рак. Турбота про ближніх - це ваше друге дихання, тому не варто про них забувати навіть у будні. Особливо це стосується представників чоловічої половини. В цілому день чудовий для вирішення господарських питань, підписання договорів і досягнення результату в переговорах. Якщо у вас є діти - вони сьогодні потребують підвищеної уваги. Будьте впевненіші в собі!
Лев Ваша яскрава особистість завжди приваблювала до себе різних людей. Сьогодні може статися так, що хтось із вашого оточення завдасть вам відчутної шкоди. Тому будьте обережні, вибираючи друзів і соратників. Саме сьогодні ви зрозумієте, хто з вашого оточення людина слова, а хто звичайний лицемір. Хороший день для звіту перед начальством або контролюючими органами.
Діва. Дисципліна і перфекціонізм - це риси, притаманні багатьом представникам вашого знаку. І сьогодні вони зіграють важливу роль у вашому житті. Тому з самого ранку ви повинні бути зібрані й у формі. Чудовий день для фінансової звітності. Ті ж представники вашого знаку, які зайняті в більш творчих сферах діяльності, можуть раптово отримати схвалення й визнання з боку сильних світу цього. В цілому відмінний день, наповнений можливостями.
Терези. Із самого ранку на вас чекає низка важливих справ. І все було б добре, та ось тільки річ у тому, що вам сьогодні потрібно бути вкрай обережними, особливо у стосунках з іншими людьми. Хтось із вашого оточення може вас підставити. Саме тому вам потрібно бути насторожі. Сьогодні не той день, коли ви можете дозволити собі розслабитися.
Скорпіон Якщо ви чоловік, то з боку жіночої статі можете чекати удару. Якщо ж, навпаки, ви представниця жіночої статі, то вас сьогодні цілком може підвести ваша інтуїція. Тому, якщо хмари все ж збираються над вашою головою, вас може врятувати тільки реально зроблена робота, і зроблена на совість. Порядок - це ваш ангел-охоронець. Причому порядок у всьому.
Стрілець. Попри те, що це час певного дискомфорту для представників вашого знаку, саме сьогодні ви будете захоплені спогляданням прекрасного. А це гарантує гарний настрій на весь день. Постарайтеся його не зіпсувати своїми примхами. Прийміть те, що ви людина, навколо вас люди, а людям властиво робити помилки. Ця думка дозволить зберегти душевний спокій протягом дня.
Козеріг Готуйтеся до мозкового штурму! І цей штурм буде необхідний як повітря, перш за все вам, оскільки вам сьогодні доведеться вирішувати низку питань щодо вашої стабільності й безпеки. Хтось із оточення може викликати вас на конфлікт. І ви саме та людина, яка має стриматися, оскільки більшість не на вашому боці. Увечері варто все добре обдумати в тихій і спокійній обстановці.
Водолій. Чудовий день для реалізації задуманих вами планів. Вас може турбувати питання здоров'я, особливо тих Водоліїв, які страждають на поганий зір. Однак пам'ятайте, що ще не зовсім пізня осінь, а це означає, що ви цілком можете поповнити свій організм вітамінами й мінералами. Вам будуть корисні прогулянки на свіжому повітрі, а також елементарна гімнастика. Однак перепрацьовувати не варто.
Риби. Сьогодні ви можете опинитися під прицілом деяких людей із вашого оточення. На жаль, ці нещасні навіть не здогадуються, що серед Риб зустрічаються акули. Звичайно, експресивна поведінка навряд чи піде вам на користь, проте ви зможете захистити своє "Я". Згадайте шкільні роки, коли доводилося захищати і себе, й сусіда. Найімовірніше, ті навички вам знадобляться й сьогодні.


А зараз — усміхніться :)


\ Краще бути коровою в Індії, ніж свинею на Україні.


- Лікарю, я сподіваюсь, що результат операції буде успішним?
- Не хвилюйтеся, про невдалий результат ви просто не дізнаєтеся.


Вовочка питає маму:
- Мам, а хто мій тато?
- Дід Мороз.
- Як це? – дивується Вовочка.
- Як, Як… прийшов вночі, зробив подарунок і більше його ніхто не бачив.

Rionews

Коментарі :


20.09.2012 07:45 1

1


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат